Evo mene s novim problemom.Išao sam mijenjati 7pinski konektor jer nije valjao,ali sad kad sam stavio novi (slika 1) žmigavci,štop svijetla i pozicijska više ne rade kako treba (slika 2).Uglavnom kad upalim pozicijska,pozicijsko i svijetli i to je ok,ali čim dam žmigavac pozicijsko počne raditi kao žmigavac dok se žmigavac uopće ni ne pali (lijeva zadnja strana traktora samo ne funkcionira kako treba).
Slika 3 - to je stari 7 pinski na kojem mi je sve radilo normalno,samo on nije radio.I bio sam opet spojio sve na njega kako je bilo,ali svejedno se nije vratilo na staro di je sve radilo ispravno,nego i dalje krivo.
Slika 4 - slično kao i slika 1 pokazujem kako sam spojio
Uglavnom ako netko može uslika kako treba spojeno ili napisati,evo ja ću napisati kako ja spojim,tj kako je i na starom bilo spojeno
Zelena + Zelena = treba biti pozicija
Bijela + Bijela = lijevi žmigavac
Smeđa + Smeđa + Siva = štop svijetlo
Žuta sama
Na starom nije bilo crne koja je bila sama,ali nije bilo razlike na novom s crnom ili bez crne.
El na kraju nešto krivo spojeno,ili je dobar 7pinski ali je nešto drugo ošlo?mislim u onoj razvodnoj kutiji nisam ništa dirao.Jedino sam danas gledao di je bio prekidač kod upravljača,pa sam zavlačio ruke kod kontakta i prekidača za žmigavce.El se to moglo nekako strgati pa zbog toga su nastali moji problemi?