Oprosti nisam vidio post..
Dovezao mi je Tihomir,nasli smo se u Kz.Covjek stvarno svaka mu cast,bili smo i u kontaktu i sve.
Izaslo me 170eura i 20 eura transport.
Da se pohvalim malo..pocupalo mi je zice na 2 sezora,na jednom je precvikalo jedno 10 cm od senzora,a na drugom skroz nutra u senzoru tako da sam se bome preznojio dok sam zalemio nazad i zaljepio sam sa onim silikonom za staklo..
Dosla mi je u nedjelju elektronika i u nedjelju popodne smo krenuli postavljat a meni se nedaju ona vratasca skroz otvorit pa malo mjesta,pa sam morao imbus kljuceve rezat da bi stalo unutra,pa sam na jednom zglodao (poderao,okrenuo) unutra one ureze za kljuc tako da sam morao zavariti kljuc za saraf da bi ga otpustio.ugl namucio se ko Isus da to postavim.Onda,iskreno nisam ni procito da treba obrusit te usmjerivace ,pa tako da sam ja to samo metnuo nazad gore,jer se u ponedjeljak kretalo sa sjetvom pa sam zurio.Rezultat tome je bilo da mi je podrobilo odma na prvih 10 metara sjetve onaj plasticni zupcanik dolje sta je kod onog subera za ispustanje zrna i da mi je taj dan onih plasticnih stiftova puklo jedno 10 komada,zbog toga kolko je sjetvena ploca zapinjala u taj usmjerivac...Onda mi se spiga jedan senzor i pokazuje mi stalno da ne sije taj red,onda na sve to kardan mi nekako pocupa sa dva senzora zice.Jednostavno sam se osjecao kao da me netko ureko taj dan kolko sam ja bio ljut..
Sijem sa iskljucenom elektronikom jer mi jedan bio senzor spigan (nisam znao dok nisam drugi dan iso skidat sve usmjerivace i brusit ih),a na njih 2 sam pocupo zice..a na jednom zvoncu mi je puko onaj limic (cekic zvona)tak da sam dobrih sat vremena sijao bez jednog reda.I onda na kraju ponavljo do kud sam sumljao da mi nije sijalo,moram vidjeti kako bude nicalo pa ici podsadit gdje bude trebalo..