Ma daj pogle malo bolje šta ima u kabini, netreba ga lickat ok, ali mogao je bar izlopatat ovu zemlju iz kabine, to sve govori o gazdi: kakav je, kako ga održava i sl. Meni osobno to smeta i nebi mi bilo ugodno radit u takvom prostoru.kikic MF kaže:isuse bože koji ste vi frikovi pa to je traktor a ne auto ili kuča. služi za rad u prašini blatu suncu kiši itd pa kaj ti se isplati očistiti traktor i za koji dan iti voziti gnoj ili orat po blatu pa izađeš van zamažeš cipele i zamažeš opet kabinu ili ideš kosit pa ti kosa baci prašinu u kabinu ili travu čak. i traktor je isti kakav je bio iznutra. pa ja bi poludio kad bi ga svaki dan čistio
a dobro sad to kolko ima zemlje je do gazde al ako ne smeta njemu zakaj bi nama ima 400 i nešto sati jer sam ga vozio jučer. zato mu je takva kabina sad sam se sjetio susjed mu je polomio staklo na vtarima pa zatopetar kaže:Ma daj pogle malo bolje šta ima u kabini, netreba ga lickat ok, ali mogao je bar izlopatat ovu zemlju iz kabine, to sve govori o gazdi: kakav je, kako ga održava i sl. Meni osobno to smeta i nebi mi bilo ugodno radit u takvom prostoru.kikic MF kaže:isuse bože koji ste vi frikovi pa to je traktor a ne auto ili kuča. služi za rad u prašini blatu suncu kiši itd pa kaj ti se isplati očistiti traktor i za koji dan iti voziti gnoj ili orat po blatu pa izađeš van zamažeš cipele i zamažeš opet kabinu ili ideš kosit pa ti kosa baci prašinu u kabinu ili travu čak. i traktor je isti kakav je bio iznutra. pa ja bi poludio kad bi ga svaki dan čistio
@svesva: kolko ima traktor sati?