Prijatelju daj pitaj brata ima li problema sa uljem hidralike, susjed ima frku, ovak veli, kad kombaj zapali sve normalno, kad se zagrije nemože dignut heder mora dati 3/4 gasa da ga digne a isto je i sa volanom jer je ista pumpa i ulje za oboje. Kad se zagrije neće a i baca mu ulje na odušak posude s uljem. E da pita da li je moguće na njega stavit adapter za kukuruz 3 reda ?
Eto me malo izostao, u četvrtak mi susjed reko otišla pumpa, majstor odnio servisirat isti dan gotova, reparacija 1450 kn radi ko švicarski sat, ne baca ulje, diže na ler gasu, ne pada heder. Hvala na pomoći.
Ili ima ili nema ili ga je netko izvadil ili ga je netko otpustil do krajaDalim se kojim slučajem dešava i njemu ko mom bratu da heder pada naglo dole,,,i šta bi mogla bit posljedica,,punpa,,nebi mogla bit,jer njemu diže heder normalno,,,i bez poteškoča,,kad je najviše zagrijan...:scratch
Ili ima ili nema ili ga je netko izvadil ili ga je netko otpustil do kraja
Uglavnom smetnje radi obični prigušni ventil
Nalazi se između razvodnika i cilindra , može i na razvodniku ili na cilindru ..sve ovisi kakva je izvedba .,,dali znaš di se nalazi,,
Nalazi se između razvodnika i cilindra , može i na razvodniku ili na cilindru ..sve ovisi kakva je izvedba .
Ako ga nema neka ga ugradi boli me kur ac , može i cijev zatuć čekičem ako mene pita :lol:
Ako kupuje novi nek uzme nepovratno prigušni ventil a ne samo prigušni ventil .
Kod nepovratno prigušnog bitni je smjer ugradnje , a i za to me boli kur ac nek plati nekome tko zna :lol:
Popravak 1 450, a nova oko 1 600 :shock:Eto me malo izostao, u četvrtak mi susjed reko otišla pumpa, majstor odnio servisirat isti dan gotova, reparacija 1450 kn radi ko švicarski sat, ne baca ulje, diže na ler gasu, ne pada heder. Hvala na pomoći.
Popravak 1 450, a nova oko 1 600 :shock:
Ako pričamo o Fahr-u M 750 :scratch
imaš možda katalog od komajna? zanima me dimenzija variatorskog remena
kosa uglavnom mora ići lagano jer inace ako negdje zapinje dolazi do trenja i normalno pucanja kose,ono sto ti ja mogu savjetovat je da pogledas visinu svih zubiju i pogledaj heder odispod zubaca da nije dobio koji udarac odispod,i jos nesto di ti puca kosa:?:,pozdravimam duru dakovica m77 neznam sta da mu radim kosa puca stalno sve sam mu radio ali ne pomaze . jel zna mozda ko sta bi pomoglo ili imo slicni slucaj hvala
kosa uglavnom mora ići lagano jer inace ako negdje zapinje dolazi do trenja i normalno pucanja kose,ono sto ti ja mogu savjetovat je da pogledas visinu svih zubiju i pogledaj heder odispod zubaca da nije dobio koji udarac odispod,i jos nesto di ti puca kosa:?:,pozdrav