• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Fahr

peteracing

Član
Tu od
31 Sij 2012
Poruka
175
Kod nas u Sloveniji se kombajn ne registrira. Po logiki "sve što je na cesti se registrira" onda bi treba i kosilicu BCS registrirat,,,,

peteracing

Član
Tu od
31 Sij 2012
Poruka
175
a kako je sa prikolicama? dal se i one registriraju (mislim na ove traktorske tipa tehnostroj)

B

BAGERISTA

Guest
Da prikolice kiperice,da,,registriraju se,,,,,,,,a one za gnjoj,,,i ostala vučna vozila,,,ko balirka itd,,,,nemaju registraciju,,,za sad..

zvona

Aktivni član
Tu od
17 Pro 2006
Poruka
1,292
Da prikolice kiperice,da,,registriraju se,,,,,,,,a one za gnjoj,,,i ostala vučna vozila,,,ko balirka itd,,,,nemaju registraciju,,,za sad..

Bagerista reg.je se i te đubretare,još uvjek su to nove ali ima i starih,pa sve to ide na javne prometnice

peteracing

Član
Tu od
31 Sij 2012
Poruka
175
bilo je kod pred par godina isto po zakonu da treba registrirat prikolice i onda smo sredili tehnostrojku kipericu, bila je ko nova. 2 godine smo ju registrirali i onda mi kaže policajac da to netreba više. I baš sam se informiral i bil je u pravu. Registrira se samo traktor a sve ostalo je poljoprivredni ili več nekakav stroj. Stroj mora imat ispravne lampe i naravno na traktoru rotirka ili na kombajnu.

peteracing

Član
Tu od
31 Sij 2012
Poruka
175
fahr

oni koji imaju Fahr-e M66 i slične (M600, 660,...) dajte mi recite kakve su vam kočnice i dali su ispravne?
na mom M66 ručna kočnica radi super i stalno se služim njome, jer ova nožna mi nije od neke koristi. Trošim ju samo na ravnom teren, jer mi jako slabo lovi, a kod nas je ravnog terena jako malo, tako da...:madmana:znate.
Sad me zanima dali je to tvornički tako ili je to samo kod mene??

dino

Aktivni član
Tu od
22 Ožu 2009
Poruka
1,500
I kod mene slabo koči,dosta je težak,pa treba to zaustavit,.
Izgleda da je onda tako kod svih,pričam o M600.

lisnik

Dobro znana faca
Tu od
15 Velj 2010
Poruka
2,107
Ako ne grijesim kod njih su mehanicke kocnice.Ako sam u pravu pregradi na hidraulicne.

V

vinka

Guest
molim vas za iformaciju za claasa kobajn kaki su mene odgovaraju od njega kazu da puno rasipa. pa me zanim
a vas kometar?????

peteracing

Član
Tu od
31 Sij 2012
Poruka
175
molim vas za iformaciju za claasa kobajn kaki su mene odgovaraju od njega kazu da puno rasipa. pa me zanim
a vas kometar?????

imal je prošle godine jedan kod nas claasa consula i prodal ga je po sezoni jer mu je previše raztresal i valjda ga nije znal dobro naštelat. ali mislim da nije to claasu mana, nego je to kriv komajnist. ali to je samo moje mišljenje, nemam iskustva sa claasom

V

vinka

Guest
u mom mjestu ima jedam clas a taj rasipa uh a covjek radi godnama s kobajnima i cjelog radio i nevredi opet rasipa

Najnoviji postovi

Na vrh