• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Fahr

Igor1990

Novi član
Tu od
15 Ruj 2011
Poruka
17
Prodaje li neko senzor farijatora za fahra m1002, ili neko zna gdje ima da se kupi?

BELEC7340

Član
Tu od
10 Srp 2009
Poruka
691
Momci pozdrav!

Ovak, imam pitanje!
kaj velite dal bi se ispalitilo uzeti ovaj kombajn??
veli čovjek da je s njim godišnje kombajniral s njim 50 jutara, kupil ga prije 3 god
veli sam da stanje nije bajno, ali da je spreman za žetvu i potpuno ispravan!
motor veli da je ko curica!
ja ni s njim godišnje mazal 40 jutara MAX!
naravno, u planu je za njega i kukuruzna adaptacija! na njemu nikad nije bila...
u pitanju je 5 000 evra!

http://www.njuskalo.hr/kombajni/fahr-1002-oglas-8290761

BELEC7340

Član
Tu od
10 Srp 2009
Poruka
691
Evo nove informacije oko ovog Fahra...
veli čovjek da mu je jedan slamotres pukao pršle god pa da ga je uredio, ostali su dobri, bunker malo trul...
varijator procurio prošle sezone, veli da je sad sve ok...
79.god je inače...

savjeti, preporuke?
jel da idem gledat to??

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,597
Nisu ti to neke mane. Bunker je lako sredit, a ovo ako je dobro napravljeno nemas brige. Veliki plus mu je ako nije kukuruz nikad vrsio.

BELEC7340

Član
Tu od
10 Srp 2009
Poruka
691
Ma u nekakvim sam planovima da to uzmem, nije velika lova u pitanju, a i za te novce ode za godinu dana...
tak da mislim da nemrem puno izgubiti na njemu!
možda griješim, nek me neko demantira...

ajde da čujemo još koji komentar ostalih članova...:)

MF 698 t

Aktivni član
Tu od
16 Velj 2012
Poruka
1,649
Ma u nekakvim sam planovima da to uzmem, nije velika lova u pitanju, a i za te novce ode za godinu dana...
tak da mislim da nemrem puno izgubiti na njemu!
možda griješim, nek me neko demantira...

ajde da čujemo još koji komentar ostalih članova...:)

Ma trebati če ti svijedno par sezona da ga doteraš u top stanje,ali tako je to kod starih kombajna,tak sam i ja sa svojim Johan Deere prošao.

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Dal je puno 3500 radnih sati za M1002 samo sa žitnim hederom iz 1968.??

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,311
Dal je puno 3500 radnih sati za M1002 samo sa žitnim hederom iz 1968.??

Kolega mislim da je to "izrajbano" žešće jer vidiš koje je godište. Ne razumijem se baš u kombajne, ali mislim da je to dosta radnih sati...

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Ma baš suprotno, kombajn je toliko zdrav i očuvan da je to nevjerojatno, kud smo god zavirili nigdje ništ ispucano, ni trulo, ni vareno, ni krpano, original boja na njamu, stvarno uredan kombajnčić.

tatar

Član
Tu od
16 Ruj 2009
Poruka
454
dobro je to sto je zdrav ali je puno skuplje za popraviti ostalo varijatori remenice lancanici i korpa letve bubnja . 3500 h kod dobrog gazde je kombajncic ko urica

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,311
Uh, ja se ispričavam, kombajn je 1978. godište.

E to je onda druga stvar. Onda bi mogao i poslužiti. Ove godine mi je čovjek žeo sa Mf kombajnom koji je 1974. godište i za njega ima i kukuruzni i žitni heder. Kad sam čuo za godište začudio sam se da tak dobro radi jer kombajn je stvarno odlično žanje. Inače taj Mf je šestak 120ks i heder za žito mu je 3.60m, a heder za kukuruz 4 reda i što je najbolje u bunker stane 2t :)

L

ljuban smiljanic

Guest
Imam pitanje vezano za jedan kombajn:Ako ima neko top liner-a od vas kako su se pokazali ti kombajni ,ima jedan u njuskalu 4070 nije u lošem stranju,ali zanima me što drugi kazu o njemu

MF 698 t

Aktivni član
Tu od
16 Velj 2012
Poruka
1,649
E to je onda druga stvar. Onda bi mogao i poslužiti. Ove godine mi je čovjek žeo sa Mf kombajnom koji je 1974. godište i za njega ima i kukuruzni i žitni heder. Kad sam čuo za godište začudio sam se da tak dobro radi jer kombajn je stvarno odlično žanje. Inače taj Mf je šestak 120ks i heder za žito mu je 3.60m, a heder za kukuruz 4 reda i što je najbolje u bunker stane 2t :)
Pa čemu se tu čuditi.Ja imam JOHAN DEERE kombajn isto starije godište,130 ks motor i berem sve s njime,radi bez prijekorno,lim nigdje trul,isto se ljudi čude kada im berem kako čisto radi,a radim puno usluga.

Na vrh