NEWHOLLAND
Iskusan lik
- Tu od
- 15 Srp 2010
- Poruka
- 5,597
o fino, bar da netko prozbori malo!
ovak, ovaj drugi link otpada definitivno- VELI FRAJER : A ČUJTE, MALO JE HRĐAV, TREBA SE DOTERATI, NIJE OPRAN OD SEZONE...reko ćao doviđenja!
ovaj drugi je u igri!
daj mi reci Igor, kak te služi?koje su mane?
kaj veliš na ovog prvog na njuškalu??
znači ne bi pogriješio s tom kupnjom?
Kaj da još gledam?]
zmaj 142..
Imam jednog :MA MARKOOO, nesem pital koji KOMBAJN da gledam, već KOJE STVARI da još gledam na tom Fahru!
onda bolje Claas Dominator 56 il 66
ili Claas Mercator ili Consul
Znači ne bi pogriješio s tom kupnjom?
KAJ DA JOŠ GLEDAM?
KAK TI SE ČINI OVA CIJENA?I KOMBAJN OPĆENITO?
http://www.njuskalo.hr/kombajni/kombajn-deutz-fahr-1002-oglas-5393516
cijena je malo visoka ali ako je kombajn zdrav i malo spusti cijenu može proći 1002 ima jači motor 90ks petak dok 900 ima 75ks i 4 klipa. pregledaj slamotrese da nisu vareni i pucali zavuci se u unutrašnjost kombajna ponesi bateriju pa sve budeš vidio, sita povadi van pregledaj. moj ti je savjet da kupiš sa kabinom. sa claasom je problem remenje mora biti orginal jer drugo ne paše a cijena je dosta skuplja, dok na deutza paše i borovo
Rekli su mi da kombajn najviše na*ebe u kukuruzu, da oni koji su radili sa žitnim hederom samo nisu toliko uništeni unutra...
to je istina ne?
ovaj nije radil sa kukuruznim hederom!
znači model sam po sebi nije loš, dobrim se pokazal jel?
daj mi reci, Banijac, kolika mu je potrošnja neka okvirna?
u nekim sam planovima da zemem ovak nekaj, samo za vlastite potrebe, znači 20 rali kukuruza bi skidal i 20 žita!
ima neko za savjet? dal je to pametno?
model je odličan potrošnja je oko 9 litara po jutru žito ili kukuruz svejedno
ako si u ravnom tera on 4 reda ja sam terao zmaja 4 reda samo sam stavljao 150kg tegova nazad zbog bregova ode zadnji kraj u zrak
prošle godine skinuo 120kj žita i 100kj kukuruza bez problema
samo ti njega dobro pregledaj nema veze što nije radio kukuruz
pitaj ga jel piksirao varijator vožnje i kakvi su kroneri jel su pojedeni
ja sam svog dao za 5800e trebalo je malo ulaganja i rada taj tvoj mora biti u top stanju za te pare
hvala ti na savjetu, budem pital čovjeka sutra, opet
a za cijenu ćemo još dogovarat, ovo mora malo korigirati ako hoće prodati!
Rekli su mi da kombajn najviše na*ebe u kukuruzu, da oni koji su radili sa žitnim hederom samo nisu toliko uništeni unutra...
to je istina ne?
ovaj nije radil sa kukuruznim hederom!
znači model sam po sebi nije loš, dobrim se pokazal jel?
daj mi reci, Banijac, kolika mu je potrošnja neka okvirna?
u nekim sam planovima da zemem ovak nekaj, samo za vlastite potrebe, znači 20 rali kukuruza bi skidal i 20 žita!
ima neko za savjet? dal je to pametno?