• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

V

vedo

Guest
Extra..Još kada bi napravio ono kada se povećava i smanjuje udaljenost..znas na sta mislim..prije berbe ono :S :D..
Samo..hoce li to biti oni krunjeni klas ili ce biti klipovi ??

Pa gdje si ti nama CHLas,nije te bilo dugo vremena na forumu ;)

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
Pa gdje si ti nama CHLas,nije te bilo dugo vremena na forumu ;)

Hehee...Pa eto...Upocetku mi FS malo "dojadio" ali kada sam vidio onu šipku i onaj lanac opet me uhvatilo xD

Nešta mi se opet igra pa se bacam u akciju :)

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
Sry na DP..ali moram :)

Ima li netko Download link da sebi skinem ove "modele" žitarica...ono da se promjeni izgled i to..jer kada je to došlo na portale za downloadat modove ja nisam bio u aktivnosti :S

PA ako netko ima volio bih da stavi

Hvala

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
Molim pomoć....Kada sebi bilo koji mod downloadam, neznam zašto u igrici neće da ga učita...kao da ga nisam skinuo..jel vi znate možda rješenje ?

matija0001

Novi član
Tu od
21 Lis 2010
Poruka
1
Molim pomoć....Kada sebi bilo koji mod downloadam, neznam zašto u igrici neće da ga učita...kao da ga nisam skinuo..jel vi znate možda rješenje ?

ako ti ga nema u modovima onda ti je neispravan mod koji si skinuo.
a jel možda odzipaš te modove u mods-u??? nebi trebo... :rolleyess:

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
ako ti ga nema u modovima onda ti je neispravan mod koji si skinuo.
a jel možda odzipaš te modove u mods-u??? nebi trebo... :rolleyess:

Ništa ja ne uradim..mapa u winraru samo je stavim u mods i to je to..

V

vedo

Guest
download ili niš???
gdje se nalaze te slike????

Slike se nalaze na nekoj mađarskoj stranici za uploadavanje slika,sličnoj imageshack-u,a sve mi se čini da će ovaj berač imati ulogu silokombajna u igrici(vidjeti zadnju sliku). :D

V

vedo

Guest
I zna li neko koji je vrag onim slovencima sa LS-slo.si?Napravili su nekoliko predobro urađenih IMT traktora,a nedaju linkove :( :(

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
I zna li neko koji je vrag onim slovencima sa LS-slo.si?Napravili su nekoliko predobro urađenih IMT traktora,a nedaju linkove :( :(

ma budale imaju tolko traktora al ih nedaju u download:!::!::!:

matija0001

Novi član
Tu od
21 Lis 2010
Poruka
1
Ništa ja ne uradim..mapa u winraru samo je stavim u mods i to je to..

onda ti je neispravan mod koji si download-o. probaj na nekim drugim stranicama isti mod koji želiš download-at jer tak je i meni bio problem,nije htijelo primit neke modove pa sam probao kako sam ti i napisao pa mi je šljakalo... :finga:

Najnoviji postovi

Na vrh