• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
Znaš li dali mogu ići modovi iz LS 2011 u LS 2009 i obrnuto,da li ima neki program za prebacivanje

njet nema program neg moraš otvorit mod i unutra imaš modDesc i ime moda dva text dokumenta i unutra moraš prebacit sve da ti paše na 2011:!:

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
Imaš John Deere Drive Green,predobra igrica sa predobrom grafikom,samo što je kratka,ima malo mašina,i ima malu mapu,100 % će ti ona moći ;)
Pored nje čuo sam John Deere American farmer,ali nju nisam igrao :)

john deere american farmer niš ne valja igrica ima kameru odozgora ko da igraš gta I:!::!::!:

V

vedo

Guest
njet nema program neg moraš otvorit mod i unutra imaš modDesc i ime moda dva text dokumenta i unutra moraš prebacit sve da ti paše na 2011:!:

Ja bih prebacivao sa LS 2011 na LS 2009,možeš li mi to malo bolje pojasniti molim te??

B

BELORUS

Guest
Imaš John Deere Drive Green,predobra igrica sa predobrom grafikom,samo što je kratka,ima malo mašina,i ima malu mapu,100 % će ti ona moći ;)
Pored nje čuo sam John Deere American farmer,ali nju nisam igrao :)

igram tu JD drive green......a jel si igrao kad sim tractor v4....kako da sacuvam igricu....kad mosadim njivu ja izadjem iz igre, kad udjem moram ponovo...kako mogu sacuvati i dali uopste tako nesto moze?

matija0001

Novi član
Tu od
21 Lis 2010
Poruka
1
to je moj mod i nema ga nigdje za skinut:!:

fric, imaš skyp da mi pošalješ tog kombajna zmaja što imaš preko njega...
i jel možda znaš jel postoji mod trktora npr. IMT 533, 539, 542 i sl. ??? :supz:

MaTiJa NH

Dobro znana faca
Premium
Tu od
6 Kol 2008
Poruka
1,907
dali možda zna tko product key za update 2.2..to instaliral a neznam product key?

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
fric, imaš skyp da mi pošalješ tog kombajna zmaja što imaš preko njega...
i jel možda znaš jel postoji mod trktora npr. IMT 533, 539, 542 i sl. ??? :supz:

nemam ja kombaj zmaj neg imam prikolicu zmaj 510:!::finga:

V

vedo

Guest
Ti si neki zaluđenik u New holland traktore??Na svakom screenshotu ti ima mnajmanje jedan NH traktor :p

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
Ti si neki zaluđenik u New holland traktore??Na svakom screenshotu ti ima mnajmanje jedan NH traktor :p

pa nevozim đabe samo HOLLENZE:!::!::!:
nemam sliku bili su još i t7040 i g240je gazil:!:

Posljednje uređivanje:
V

vedo

Guest
evo sam za vedu još jedan holenz:!:

Hehehe,stvarno su premoćni traktori :D Nego moram ti se pohvaliti,da sam NABAVIO FARMING SIMULATOR 2011!!!!Ali mislim da mi nije originalna verzija,jer sam kupio od jarana.Naime,kada uđem u multiplayer,piše mi da moram ugraditi nekakav update.Ali zadovoljiću se ja i ovim :)

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
Hehehe,stvarno su premoćni traktori :D Nego moram ti se pohvaliti,da sam NABAVIO FARMING SIMULATOR 2011!!!!Ali mislim da mi nije originalna verzija,jer sam kupio od jarana.Naime,kada uđem u multiplayer,piše mi da moram ugraditi nekakav update.Ali zadovoljiću se ja i ovim :)

probaj instalirat patch 2.2 i trebalo bi ti šljakat:!::!::!:
meni od traktora kaj se svidi to skinem a kaj nema za skinut ja si napravim i tak...:partyman::drinkers::finga::vragek::D

V

vedo

Guest
probaj instalirat patch 2.2 i trebalo bi ti šljakat:!::!::!:
meni od traktora kaj se svidi to skinem a kaj nema za skinut ja si napravim i tak...:partyman::drinkers::finga::vragek::D

Kad kliknem na "JOIN SERVER" dođe mi poruka da mi je ova verzija istekla,i da moram skinuti update-ove,i pored mi piše "DOWNLOAD UPDATES" ;) Hvala ti na pomoći,počeću skidati :D

Najnoviji postovi

Na vrh