fric1993
Aktivni član
- Tu od
- 26 Kol 2010
- Poruka
- 1,400
Ljudi gde da skinem ovaj mod ZMAJ 510
to je moj mod i nema ga nigdje za skinut:!:
Ljudi gde da skinem ovaj mod ZMAJ 510
Znaš li dali mogu ići modovi iz LS 2011 u LS 2009 i obrnuto,da li ima neki program za prebacivanje
Imaš John Deere Drive Green,predobra igrica sa predobrom grafikom,samo što je kratka,ima malo mašina,i ima malu mapu,100 % će ti ona moći
Pored nje čuo sam John Deere American farmer,ali nju nisam igrao
njet nema program neg moraš otvorit mod i unutra imaš modDesc i ime moda dva text dokumenta i unutra moraš prebacit sve da ti paše na 2011:!:
Ja bih prebacivao sa LS 2011 na LS 2009,možeš li mi to malo bolje pojasniti molim te??
Imaš John Deere Drive Green,predobra igrica sa predobrom grafikom,samo što je kratka,ima malo mašina,i ima malu mapu,100 % će ti ona moći
Pored nje čuo sam John Deere American farmer,ali nju nisam igrao
fric, imaš skyp da mi pošalješ tog kombajna zmaja što imaš preko njega...
i jel možda znaš jel postoji mod trktora npr. IMT 533, 539, 542 i sl. ??? :supz:
Ti si neki zaluđenik u New holland traktore??Na svakom screenshotu ti ima mnajmanje jedan NH traktor
kako se to slikaju mašinerije u igrici,jel ima nekakav program za to ili šta???
Hehehe,stvarno su premoćni traktori Nego moram ti se pohvaliti,da sam NABAVIO FARMING SIMULATOR 2011!!!!Ali mislim da mi nije originalna verzija,jer sam kupio od jarana.Naime,kada uđem u multiplayer,piše mi da moram ugraditi nekakav update.Ali zadovoljiću se ja i ovim
probaj instalirat patch 2.2 i trebalo bi ti šljakat:!::!::!:
meni od traktora kaj se svidi to skinem a kaj nema za skinut ja si napravim i tak...artyman::drinkers::finga::vragek: