• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

V

vedo

Guest
hvala vam obojici.....pokusacu nesto da ukombinujem....gde mogu naci onaj drajves shader model 2.0......da znam ako mi to bude problem....i da....dal ce moci ta grafika da ide na ovakav racunar sa napajanjem od svega 230w??.....ili moze doci do neke stete kad je prikljucim????

hvala!

Shaders model 2.0 možeš naći link na oficijelnoj stranici Landwirtschafts Simulator 2011...

B

BELORUS

Guest
hvala vam mnogo na pomoci....sutra dobijam tu graficku.....pa cu se verovatno najzad pridruziti farmerima......

B

brdjo

Guest
evo i ja nabavio original pa cu danas malo pokusati multiplay. zanima me dal vi koji igrate tu imate neku grupu gdje bi mogo mozda sa vama igrati?

B

brdjo

Guest
tko igra mp molim vas da igram sa vama. ima idiota ko u prici nemogu jednostavmno sa njima igrati

B

BELORUS

Guest
eee ljudovi.....jos jedno pitanje....gde mogu skinuti celu verziju john deere drive green.....i dali bi na ge force 4 (64mb vram) radio ls 2008?

B

brdjo

Guest
eee ljudovi.....jos jedno pitanje....gde mogu skinuti celu verziju john deere drive green.....i dali bi na ge force 4 (64mb vram) radio ls 2008?

te jd igre mozes skinit preko torenta ja imam sve verzije i preporucio bi ti da neskidas, a ta drive green je katastrofa. ako imas los komp bolje igraj ls08.

matija0001

Novi član
Tu od
21 Lis 2010
Poruka
1
daj da se dogovorimo da igramo skupa

ja ti igram sa modovima koje sam skinuo jer ovi org.su mi nekako glupi pa sad neznam jel tebi to odgovara...
sad neću imat vremena nego tek večeras oko pola 9 kad dođem kući pa ako budeš htio idi na internacional i potraži CRO SERVER jer tak se najčešće zovem...

B

brdjo

Guest
ja ti igram sa modovima koje sam skinuo jer ovi org.su mi nekako glupi pa sad neznam jel tebi to odgovara...
sad neću imat vremena nego tek večeras oko pola 9 kad dođem kući pa ako budeš htio idi na internacional i potraži CRO SERVER jer tak se najčešće zovem...

moze samo moram pogledati koje modove imas i koju mapu pa si skinem

B

brdjo

Guest
kak pogledas modove od nekog:?::?::?:

pa nades igru odes unutra da vidis informacije i onda imas desno mods. i tu vidis koji su modovi u igri, odnosno koji ti trebaju da bi mogo tamo igrati

Najnoviji postovi

Na vrh