K
karlo321
Guest
decki kako bi ja mogo doc do igre? al ne internet kupovina jer nemam one kartice i te gluposti... jedino kad bi mi neko poslao igru a ja da mu pare uplatim na racun
matija0001:igra če doči za tjedan do dva,ja ču sakupit još ljudi da nas barem bude 5-7,naručit ču igru danas tako da če brzo doč a i dost je jeftina 27 eura sa dostavom,znači platim igru 20-etak eura i dostava oko 7 eura i nema nikakvih problema.
karlo321:teško da bi ti neko htjel kupit igru pa slat poštom,naži nekoga ko ima karticu za međunardne transakcije i daj mu novce i neka ti naruči,to ti je najlakši način
ja sam čuo da npr.jedan ode u igru izabere mapu i svoje modove i samo se pridružiti drugi njemu i sve imaju isto ko i on zateo jer je on kao glavni
ja več igram multi od kad sam dobio cd i igro sam s nekim likom neznnam ni kak se zove uglavnom lik je imo pun kura* modova znam da sam vozil john deere-a 8530 i neku prikolicu za silažu a nisam imal ja tog đonija u modima ni tu prikolicu i silirali smo do jedan u noci!:finga::finga::finga:
a kako je to moguće igrat,ja neznam... mi smo probali tj.ja sam probao pristupit njegovom servaru i neće da me primi pošto nemam modove kao on, jbg...
ha neznam bumo se dogovorili za modove pa pemo igrat!
kakve ti mape imaš,jesu onak manja polja??? možeš stavit koji link pa da skinem da vidim kakve su???
ja najviše koristim onak male mape jer mi se neda puno vozit a koristim micro map od bocieka i neku još preradu i onu kaj sam del link još prije i takve kaj jel igraš mp il ne???
igram da,al imam nekih problema sa netom i izbacuje me van,ponekad. jučer mi je bilo sve ok,al evo danas neće. jel možda ima kakve veze prenatrpanost servera,ali onog internacional???
šta bi to bilo???
hehe nadajmo se mi čekamo ko i ti svi smo nestrpljivi da moremo četat na našem u igrici:supz::supz::supz::gitarist::gitarist::gitarist::gitarist:ljudi danas naručio FS 2011 dolazi za 3-5 radnih dana odnosno do kraja drugog tjedna bi trebalo doč.pa se nadam da čemo zaigrat
pa večeras nisam mogao pristupit serveru,a kamoli igrat igicu, sranje.
e jel bi htio probat skinut onu mapu što sam stavio link i probat igrat da vidiš jel imaš isti problem kao i ja,ajd please...
ja kad otprem link meni se pojavi na njihovoj stranici da je nemoguče nać tu mapu a logiran sam na toj stranici!
može mi neko dati link od vilica za bale? imam neke ali mi nece zakljucat bale :S