• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
ljudi upravo završavam prikolice zmaj 510!:gitarist::gitarist::gitarist::finga::finga:

matija0001

Novi član
Tu od
21 Lis 2010
Poruka
1
ee fric sa koliko si najviše probao igrati igrača u multiplayeru???
ja sam sa 3 i izbacivalo je malo malo van...

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
a jesi imao problem isto kao i ja sa izbacivanjem iz igrice??
jel postoje možda neke dodatne postavke za više igrača pa da neizbacuje??

ehh sad me puno pitaš:!:meni je sam jemput izbacilo:!:

matija0001

Novi član
Tu od
21 Lis 2010
Poruka
1
ehh sad me puno pitaš:!:meni je sam jemput izbacilo:!:

jesi ti instalirao igricu sa orginalnim dvd-om ili onim što si skinuo preko neta???
da nepostoji možda neka caka i stalno izbacuje sa servera... :?: :| :?:

B

BELORUS

Guest
jedno pitanje:
512 rama
1,7 GHz 2000+
Ati radeon 9250 256mb vram
windows xp 2002, service pack 3
dali nma ovoj konfiguraciji moze da ide ls 2009? ili mozda 2011?

B

BELORUS

Guest
i dali ta graficka moze da ide na napajanje od 230w?
ili postoji veci rizik?

Dado121

Aktivni član
Tu od
14 Kol 2010
Poruka
2,118
grafička ti to tera bez j***, a šta se tiče ostaloga moro bi još malo rama nabacit jer 512 ti je premalo i za bilokakve osnovne igrice i ove malo bolje.Znači što više rama to ti bolje komp radi i brže. Sad tijedino ovisi procesor dali bi mogo terat,ali meni ce čini da bi.

V

vedo

Guest
jedno pitanje:
512 rama
1,7 GHz 2000+
Ati radeon 9250 256mb vram
windows xp 2002, service pack 3
dali nma ovoj konfiguraciji moze da ide ls 2009? ili mozda 2011?

Sumnjam druže da će ti moći 2009,jer ti treba procesor 2,0 minimalno,ali nikad se nezna,pokušaj igrati LS 2008,jest da je stara,ali naskidaš sebi modova i biće dobra :D

B

BELORUS

Guest
hvala vam obojici.....pokusacu nesto da ukombinujem....gde mogu naci onaj drajves shader model 2.0......da znam ako mi to bude problem....i da....dal ce moci ta grafika da ide na ovakav racunar sa napajanjem od svega 230w??.....ili moze doci do neke stete kad je prikljucim????

hvala!

B

BELORUS

Guest
grafička ti to tera bez j***, a šta se tiče ostaloga moro bi još malo rama nabacit jer 512 ti je premalo i za bilokakve osnovne igrice i ove malo bolje.Znači što više rama to ti bolje komp radi i brže. Sad tijedino ovisi procesor dali bi mogo terat,ali meni ce čini da bi.

nekontam ovo.....j***....oce moci da ide sa tom grafikom.....

Na vrh