ej fric jel igras mp?
fric!!!sutra dođem do tebe poslje škole...trebam te neke u vezi ovog čuda...i da...imam jedan mod koji treba opasno presložiti...
da igramo skupada zakaj:?::?::?::supz::supz:
da igramo skupa
server:?::?::?:mapa:?::?::?:
svejedno ili ja tvoju igru ili ti moju kako god ja igram croatian map
ja igram multimap beta:!::mrgreen::supz::butthead:
oče ko igrat MP meni je pred par minuta stigo fs orginal
imam GeForce4 MX 440 with AGP8X....(64mb vram)....kad instaliram ls 2008.....izbaci mi da skinem neki shader model 2.0....gde ga mogu naci i dali ga uopste ova graficka moze podrzati....molim link....
skinuo...pokrenuo.....al nzm gde da pogledam gde mi je taj shader model....pise mi nesto version: 1.5.....jel to?
EEEEEEEEEH to 1.5 što ti piše,to ti je tvoja trenutna verzija shaders modela,što znači da još ne možeš igrati igricu,tek kad ti bude shaders model minimalno 2.1,tek ćeš tada moći igrati
Sada idi na oficijelnu NVidijinu stranicu(u prošlom postu sam postavio link)i klikni na drivere.Kada to uradiš,odabereš samo ime svoje grafičke,i ono ti izbaci drivere koji su kompatibilni za tu grafičku.Skineš ih,instaliraš i to ti je to
BTW. Ovakav postupak što sam ti gore objasnio vrijedi za ATI grafičku,za NVidiu neznam,ali bi trebalo biti ovako kako sam ti opisao
hvala vedo u svakom slucaju....skinuo sam neki drajver instalirao i opet isto verzija je sad....1.5.7....ista....jel imas neku onda igricu sa temom poljoprivrede za ovakvu graficku...