• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
malo se kombajniralo:!:
Glavne uloge:
NH TC5070
NH TX 66
NH TM155+Zmaj 511
NH TM190+Zmaj 510

zeko2511

Član
Tu od
20 Ruj 2010
Poruka
144
malo se kombajniralo:!:
Glavne uloge:
NH TC5070
NH TX 66
NH TM155+Zmaj 511
NH TM190+Zmaj 510

fric!!!sutra dođem do tebe poslje škole...trebam te neke u vezi ovog čuda...i da...imam jedan mod koji treba opasno presložiti...

J

josip21

Guest
Poz svima,moze li mi netko preporuciti mapu al da nije velika i presložena,imam slabiji komp tak da nije previse zahtjevna.Neka koja bi bila slicna nasim prostorima al da i autopilot funkcionira na mapi.hvala.

B

BELORUS

Guest
imam GeForce4 MX 440 with AGP8X....(64mb vram)....kad instaliram ls 2008.....izbaci mi da skinem neki shader model 2.0....gde ga mogu naci i dali ga uopste ova graficka moze podrzati....molim link....

V

vedo

Guest
imam GeForce4 MX 440 with AGP8X....(64mb vram)....kad instaliram ls 2008.....izbaci mi da skinem neki shader model 2.0....gde ga mogu naci i dali ga uopste ova graficka moze podrzati....molim link....

http://www.landwirtschafts-simulator.de/downloads/glview312.exe

S ovog linka skineš i instaliraš OpenGL Extensions Viewer ,pokreneš ga i vidiš da li ti je shader model manji od 2.0,ako jeste otiđi na ovu stranicu http://www.nvidia.com/page/home.html pronađi svoju grafičku i skini nove drivere,i ja sam sa ovim imao problema,samo što je kod mene bila ATI grafička. ;)

B

BELORUS

Guest
skinuo...pokrenuo.....al nzm gde da pogledam gde mi je taj shader model....pise mi nesto version: 1.5.....jel to?

B

BELORUS

Guest
ipak sam pronasao.....pise Shader model: (null), (null)...........sta to znaci?

V

vedo

Guest
skinuo...pokrenuo.....al nzm gde da pogledam gde mi je taj shader model....pise mi nesto version: 1.5.....jel to?

EEEEEEEEEH to 1.5 što ti piše,to ti je tvoja trenutna verzija shaders modela,što znači da još ne možeš igrati igricu,tek kad ti bude shaders model minimalno 2.1,tek ćeš tada moći igrati ;)

Sada idi na oficijelnu NVidijinu stranicu(u prošlom postu sam postavio link)i klikni na drivere.Kada to uradiš,odabereš samo ime svoje grafičke,i ono ti izbaci drivere koji su kompatibilni za tu grafičku.Skineš ih,instaliraš i to ti je to :)

BTW. Ovakav postupak što sam ti gore objasnio vrijedi za ATI grafičku,za NVidiu neznam,ali bi trebalo biti ovako kako sam ti opisao :D

B

BELORUS

Guest
EEEEEEEEEH to 1.5 što ti piše,to ti je tvoja trenutna verzija shaders modela,što znači da još ne možeš igrati igricu,tek kad ti bude shaders model minimalno 2.1,tek ćeš tada moći igrati ;)

Sada idi na oficijelnu NVidijinu stranicu(u prošlom postu sam postavio link)i klikni na drivere.Kada to uradiš,odabereš samo ime svoje grafičke,i ono ti izbaci drivere koji su kompatibilni za tu grafičku.Skineš ih,instaliraš i to ti je to :)

BTW. Ovakav postupak što sam ti gore objasnio vrijedi za ATI grafičku,za NVidiu neznam,ali bi trebalo biti ovako kako sam ti opisao :D

hvala vedo u svakom slucaju....skinuo sam neki drajver instalirao i opet isto verzija je sad....1.5.7....ista....jel imas neku onda igricu sa temom poljoprivrede za ovakvu graficku...

V

vedo

Guest
hvala vedo u svakom slucaju....skinuo sam neki drajver instalirao i opet isto verzija je sad....1.5.7....ista....jel imas neku onda igricu sa temom poljoprivrede za ovakvu graficku...

Imaš John Deere Drive Green,predobra igrica sa predobrom grafikom,samo što je kratka,ima malo mašina,i ima malu mapu,100 % će ti ona moći ;)
Pored nje čuo sam John Deere American farmer,ali nju nisam igrao :)

Najnoviji postovi

Na vrh