• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

matija0001

Novi član
Tu od
21 Lis 2010
Poruka
1
hehe za ovu stranicu nisam uopče znal al ih ima pun kur**!več sam navčil i poljski kolko tražim modove!hahaha

hehe,baš tak da. naučio sam i poljski i mađarski,a zaboravio hrvatski.
imam ti ja još brdo tih stranica pa ako te zanima mogu ti stavit linkove da vidiš.

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
hehe,baš tak da. naučio sam i poljski i mađarski,a zaboravio hrvatski.
imam ti ja još brdo tih stranica pa ako te zanima mogu ti stavit linkove da vidiš.

ma znam posjetil sam ih pun kufer pa sam več i neke zaboravil a na ovoj koju si stavil sam logiran sam kaj su sliku promjenili pa nisam znal koja je!

evo i novog moda iz moje mašte izašo:!::!::!:još dorade al bit će to to:)

Inače traktor je Zetor 4718:!:

Posljednje uređivanje:

matija0001

Novi član
Tu od
21 Lis 2010
Poruka
1
fric šta znači ono u multiplayeru internetbindung (internet priključak ) dsl 1600 i sl.
na kojem je kod tebe??

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
e jel bi mogel napraviti zetora 4911
plizz
ili same laser 90:mrgreen::mrgreen:

hehe za jednog zetor-a 4911 znam jedni slovenci su ga napravili al ga nedaju janezi!

fric šta znači ono u multiplayeru internetbindung (internet priključak ) dsl 1600 i sl.
na kojem je kod tebe??

ja mislim 2200 nisam siguran nekaj s 2 počne!zakaj pitaš kaj si dobil original igricu:?::?::?:

matija0001

Novi član
Tu od
21 Lis 2010
Poruka
1
ma taj je nula bodova naspram ovog!

:supz::supz::supz::gitarist::gitarist::gitarist:

ma brija je da nema šta,cool...
a zašto neće da rade oni zetori 3320,7340,fortera i sl.???
uopće ih nemogu upalit i kad stisnem tipku za paljenje ( : ) onda mi blokira igrica,jbg.

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
ma brija je da nema šta,cool...
a zašto neće da rade oni zetori 3320,7340,fortera i sl.???
uopće ih nemogu upalit i kad stisnem tipku za paljenje ( : ) onda mi blokira igrica,jbg.

eee pajdo to ti je mene mučilo na ovoj stranici imaš sliku kaj moras napravot da bi ti delalo!

http://kamil-mods.osa.pl/news.php

odma ti je prva slika na stranici i po njoj napraviš i delalo ti bude!

Karlovačka

Novi član
Tu od
5 Pro 2010
Poruka
12
aha.hel igraš sa nikim u MP sa balkana ili .za dva tjedna otprilike če meni doč igra pa čemo igrat u MP ako se slažeš?

Najnoviji postovi

Na vrh