V
vedo
Guest
pozdra,jel neko upoznat dal postoji ls2011 za play station 2
Ne postoji,žao mi je
pozdra,jel neko upoznat dal postoji ls2011 za play station 2
Hvala ti puno na stranici Evo sad trenutno skidam,pa bi li mi mogao objasniti šta da uradim kad skinem ova tri dijela ,pošto nikad ranije nisam skinuo nijednu igricu(LS 09'sam dobio od druga na CD-u)
FRIC, kad si instaliro tu orginalnu igricu LS kako si pokrenuo MP,jel ti radilo,tj.jel ti radi?? možeš nać server na koji bi se spojio????
a gle ja uđem u multi i stisnem bilo koji server a večinom idem na international:!:!:!:
i normalno igraš?? malo je jeb... što kad chat-aš onda je na stranom jeziku.
a kako kad bi htio napravit svoj server,jel znaš, šta treba????
dali mi možeš dati link od tog programa s kojim radiš te srojeve (modove) ako si ga skinuo sa interneta
Da li GIANTS editoru mogu mijenjati boje modovima.Pošto kad skinem neki mod i ubacim u igru on mi bude bijel.
BTW. Koristim GIANTS Editor 4.1.2
kolko sam ja zaključi to ti je do jačine kompa ja imam dost jak i niti jedan mod nije bijel a frend ima slabiji i isti mod mu je bijel il maska il kabina,kotaci...!mislim da je to do jacine!!
A znaš li moguli mijenjati boje u GIANTS editor???
ne nemreš mjenjat u giantsu
kad otvoriš zip u njemi imaš sva sranja od moda i imaš i3D file,modesc...
bijel ti može bit ak otvoriš mod dok je u zipu i onda otvoriš s giantsom onda ti je bijel i u igrici kad očeš neš prerađivat i giantsu moraš stavit u običnu mapu sve iz zipa!!i onda otvorit s giantsom!!!!!!!!
Eee hvala,sad mi radi,pomogao si mi puno care
BTW. Imaš li ti link od nekakve slovenske stranice za modove(LS 2009).Čuo sam da tamo ima dobrih modova,a ja je nemogu nikako pronaći
Poz,koju mapu koristis i gdje bi ju mogo skinut ak znas i jel zahtjevna.hvala
Opaaaa.....jel ovo rakovica....I kako mi se čini ona je za LS 2009.....Nešto mi hauba vuče na onog starijeg zetora....sveusvemu svaka čast