• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

matija0001

Novi član
Tu od
21 Lis 2010
Poruka
1
Hvala ti puno na stranici :) Evo sad trenutno skidam,pa bi li mi mogao objasniti šta da uradim kad skinem ova tri dijela :( ,pošto nikad ranije nisam skinuo nijednu igricu(LS 09'sam dobio od druga na CD-u)

moraš sve 3 zipa stavit u jedan folder i onda odzipaš u njemu,pa preko daemon tools-a učitaš sliku koju ćeš dobit nakon što ti ih odzipa. u biti to ti je virtualna insalacija,što u biti znaš i sam šta je. :supz:

matija0001

Novi član
Tu od
21 Lis 2010
Poruka
1
FRIC, kad si instaliro tu orginalnu igricu LS kako si pokrenuo MP,jel ti radilo,tj.jel ti radi?? možeš nać server na koji bi se spojio????

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
FRIC, kad si instaliro tu orginalnu igricu LS kako si pokrenuo MP,jel ti radilo,tj.jel ti radi?? možeš nać server na koji bi se spojio????

a gle ja uđem u multi i stisnem bilo koji server a večinom idem na international:!:!:!:

matija0001

Novi član
Tu od
21 Lis 2010
Poruka
1
a gle ja uđem u multi i stisnem bilo koji server a večinom idem na international:!:!:!:

i normalno igraš?? malo je jeb... što kad chat-aš onda je na stranom jeziku.
a kako kad bi htio napravit svoj server,jel znaš, šta treba???? :confused::confused:

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
i normalno igraš?? malo je jeb... što kad chat-aš onda je na stranom jeziku.
a kako kad bi htio napravit svoj server,jel znaš, šta treba???? :confused::confused:

ja mislim da treba ić na spiel esterllen i ti igraš i onda ti se pridružuju drugi igrači ja mislim da to tak funguje!!

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
hehe ja se malo igral i prepravil malo prikolicu za gnoj!
inače prikolica je rou 4 sam je bila kratka,imala je okomiti valjak i dost visoka je bila pa sam se malo igral i prepravil ju tak da je slična k mojoj!teksturu još nisam diral!!!!:weedman:

hehe usput sam i gnoj zvozil da ju isprobam!!!!

Dado121

Aktivni član
Tu od
14 Kol 2010
Poruka
2,118
inače prikolica je rou 4 sam je bila kratka,imala je okomiti valjak i dost visoka je bila pa sam se malo igral i prepravil ju tak da je slična k mojoj!teksturu još nisam diral!!!!:weedman:

dali mi možeš dati link od tog programa s kojim radiš te srojeve (modove) ako si ga skinuo sa interneta

V

vedo

Guest
Da li GIANTS editoru mogu mijenjati boje modovima.Pošto kad skinem neki mod i ubacim u igru on mi bude bijel.
BTW. Koristim GIANTS Editor 4.1.2

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
Da li GIANTS editoru mogu mijenjati boje modovima.Pošto kad skinem neki mod i ubacim u igru on mi bude bijel.
BTW. Koristim GIANTS Editor 4.1.2

kolko sam ja zaključi to ti je do jačine kompa ja imam dost jak i niti jedan mod nije bijel a frend ima slabiji i isti mod mu je bijel il maska il kabina,kotaci...!mislim da je to do jacine!!

V

vedo

Guest
kolko sam ja zaključi to ti je do jačine kompa ja imam dost jak i niti jedan mod nije bijel a frend ima slabiji i isti mod mu je bijel il maska il kabina,kotaci...!mislim da je to do jacine!!

A znaš li moguli mijenjati boje u GIANTS editor???

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
A znaš li moguli mijenjati boje u GIANTS editor???

ne nemreš mjenjat u giantsu
kad otvoriš zip u njemi imaš sva sranja od moda i imaš i3D file,modesc...
bijel ti može bit ak otvoriš mod dok je u zipu i onda otvoriš s giantsom onda ti je bijel i u igrici kad očeš neš prerađivat i giantsu moraš stavit u običnu mapu sve iz zipa!!i onda otvorit s giantsom!!!!!!!!

V

vedo

Guest
ne nemreš mjenjat u giantsu
kad otvoriš zip u njemi imaš sva sranja od moda i imaš i3D file,modesc...
bijel ti može bit ak otvoriš mod dok je u zipu i onda otvoriš s giantsom onda ti je bijel i u igrici kad očeš neš prerađivat i giantsu moraš stavit u običnu mapu sve iz zipa!!i onda otvorit s giantsom!!!!!!!!

Eee hvala,sad mi radi,pomogao si mi puno care ;)
BTW. Imaš li ti link od nekakve slovenske stranice za modove(LS 2009).Čuo sam da tamo ima dobrih modova,a ja je nemogu nikako pronaći :(

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
Eee hvala,sad mi radi,pomogao si mi puno care ;)
BTW. Imaš li ti link od nekakve slovenske stranice za modove(LS 2009).Čuo sam da tamo ima dobrih modova,a ja je nemogu nikako pronaći :(

ls-slo.si
drago mi je da si skužil!:partyman::partyman::partyman:

J

josip21

Guest

Poz,koju mapu koristis i gdje bi ju mogo skinut ak znas i jel zahtjevna.hvala

V

vedo

Guest
evo opet se igral!

:gitarist::supz::mrgreen:

Opaaaa.....jel ovo rakovica....I kako mi se čini ona je za LS 2009.....Nešto mi hauba vuče na onog starijeg zetora....sveusvemu svaka čast :)

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
Opaaaa.....jel ovo rakovica....I kako mi se čini ona je za LS 2009.....Nešto mi hauba vuče na onog starijeg zetora....sveusvemu svaka čast :)

ma kakva rakovica to ti je zetor 5611!:supz::supz::supz:

Najnoviji postovi

Na vrh