fric1993
Aktivni član
- Tu od
- 26 Kol 2010
- Poruka
- 1,400
josipe jesi mislio onaj pokrov iznad resetki za kipanje i ona velika supa za strojeve?
hihihihihihihiii napokon stigo multi!!!!!
josipe jesi mislio onaj pokrov iznad resetki za kipanje i ona velika supa za strojeve?
sve supp s tim multiplayerom...ali jel ja mogu naći gdje aktivacijski ključ s kojim bi mogo igrat multi???artyman:
smuc ne seri netreba ti nikakav aktivacijski ključ za multiplayer!:finga::finga::finga:
fric,gdije si nabavio MP?? funkcionira??
ma frend mi donio original cd i ja instaliro i igram a on instalira kod sebe i neće!
on s original cd-om nemre a ja s kopijom mogu!!!:finga::finga::finga::finga::lol::lol:
ma frend mi donio original cd i ja instaliro i igram a on instalira kod sebe i neće!
on s original cd-om nemre a ja s kopijom mogu!!!:finga::finga::finga::finga::lol::lol:
pa da normalno da nemre jer ti njegov key koristiš
hehe,sad si sijebo frenda. nemože igrat više igrača sa jednim key-om nego samo jedan. sad si najebo :lol::lol:
ma nije me sjebo....sve je oke...meni se tak i tak neda multiplayer igrat...izgubim brzo živce s igricom:finga::finga::finga::finga:
zeko gdije si nabavio MP?? Jel bi mogao i ja kako nabavit??
zeko gdije si nabavio MP?? Jel bi mogao i ja kako nabavit??
ma to nam je nabavil jedan frend iz kloštra ivanića njetova tetka živi u švabiji pa je dolazila k njemu za božić i donesla:!::weedman::weedman::weedman::weedman:
a jbg. sto ja nemem tetku u švabiji da i meni donese. koliko ste ju platili tamo???