• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
sve supp s tim multiplayerom...ali jel ja mogu naći gdje aktivacijski ključ s kojim bi mogo igrat multi???:partyman:

smuc ne seri netreba ti nikakav aktivacijski ključ za multiplayer!:finga::finga::finga:

L

ls11fan

Guest
pa za multiplayer trebaš orginal igru...jedino se treba cekat crack ili neš možda neko napravi :D

zeko2511

Član
Tu od
20 Ruj 2010
Poruka
144
smuc ne seri netreba ti nikakav aktivacijski ključ za multiplayer!:finga::finga::finga:

fric jebote đukac kad ti igraš ja nemogu multiplayer...zato kaj mi piše da je aktivacijski ključ več u uporabi...

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
fric,gdije si nabavio MP?? funkcionira??

ma frend mi donio original cd i ja instaliro i igram a on instalira kod sebe i neće!
on s original cd-om nemre a ja s kopijom mogu!!!:finga::finga::finga::finga::lol::lol:

matija0001

Novi član
Tu od
21 Lis 2010
Poruka
1
ma frend mi donio original cd i ja instaliro i igram a on instalira kod sebe i neće!
on s original cd-om nemre a ja s kopijom mogu!!!:finga::finga::finga::finga::lol::lol:

hehe,sijebo si frenda da. može samo jedna osoba igrat sa jednim key-om. sad si najebo...

matija0001

Novi član
Tu od
21 Lis 2010
Poruka
1

hehe,sad si sijebo frenda. nemože igrat više igrača sa jednim key-om nego samo jedan. sad si najebo :lol::lol:

zeko2511

Član
Tu od
20 Ruj 2010
Poruka
144
hehe,sad si sijebo frenda. nemože igrat više igrača sa jednim key-om nego samo jedan. sad si najebo :lol::lol:

ma nije me sjebo....sve je oke...meni se tak i tak neda multiplayer igrat...izgubim brzo živce s igricom:finga::finga::finga::finga:

Bimbo

Član
Tu od
11 Velj 2009
Poruka
333
molio bi pomoć

instaliro sam agrar simulator i traži mi registracijski kod ako ima netko da mi pomogne, unapred hvala

matija0001

Novi član
Tu od
21 Lis 2010
Poruka
1
ma nije me sjebo....sve je oke...meni se tak i tak neda multiplayer igrat...izgubim brzo živce s igricom:finga::finga::finga::finga:

zeko gdije si nabavio MP?? Jel bi mogao i ja kako nabavit??

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
zeko gdije si nabavio MP?? Jel bi mogao i ja kako nabavit??

ma to nam je nabavil jedan frend iz kloštra ivanića njetova tetka živi u švabiji pa je dolazila k njemu za božić i donesla:!::weedman::weedman::weedman::weedman:

Karlovačka

Novi član
Tu od
5 Pro 2010
Poruka
12
e jel se možda u algoritmu može naručit preko neta...ako se može jel bi mi dal link..hvala unaprijed

matija0001

Novi član
Tu od
21 Lis 2010
Poruka
1
ma to nam je nabavil jedan frend iz kloštra ivanića njetova tetka živi u švabiji pa je dolazila k njemu za božić i donesla:!::weedman::weedman::weedman::weedman:

a jbg. sto ja nemem tetku u švabiji da i meni donese. koliko ste ju platili tamo???

Najnoviji postovi

Na vrh