• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

B

brdjo

Guest
Mapu koju sam skinuo raspakiram,otvorim ju u giantsu i sad ju moram sejvat ak sam npr. nest obriso ili premjestio i pritiskom na save sam taj prozor od microsofta iskoci...utom je problem.

razumijem te potpuno. al to je pusiona. mogo bi te i windows zafrkavati. koji giants imas?

J

josip21

Guest
razumijem te potpuno. al to je pusiona. mogo bi te i windows zafrkavati. koji giants imas?

Mislim da je to ova najnovija verzija 4.1.7 mislim da jee on u redu neg nst drugo ne stima, kad otvorim orginalnu mapu radi u redu.

Posljednje uređivanje:
B

brdjo

Guest
Mislim da je to ova najnovija verzija 4.1.7 mislim da jee on u redu neg nst drugo ne stima, kad otvorim orginalnu mapu radi u redu.

evo malo istrazujem tvoj problem na drugim forumima. kazu ljudi ako radis izmjene terena moras prije klasicnog spremanja otici na Save TerrainData to bi trebalo biti negdje gore u alatnoj traki i nakon toga spremanja ides na klasicno sejvanje.

e a da ti nemas mozda GE 4.1.6.1?

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
ma nije ti to neg mu se pojavi error to ga muči!ja sam rekel RUŠI WINDOWS i to ti je to:!::!::!:

J

josip21

Guest
evo malo istrazujem tvoj problem na drugim forumima. kazu ljudi ako radis izmjene terena moras prije klasicnog spremanja otici na Save TerrainData to bi trebalo biti negdje gore u alatnoj traki i nakon toga spremanja ides na klasicno sejvanje.

e a da ti nemas mozda GE 4.1.6.1?[/QUOTE

Imam ov naj noviju verziju GE 4.1.7

J

josip21

Guest

e a da ti nemas mozda GE 4.1.6.1?[/QUOTE

Imam ov naj noviju verziju GE 4.1.7

upravo sam probao na taj nacin i nista opet ist stvar se dogodi javlja isti problem

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
Ok al kake veze ima windovs s time inace mi komp radi sasvim u redu i s nicim drugim neam takvih problema...

ima nekakvih tak je meni krenulo pokrenem neki program>error,pokrenem igricu>error,i tak počne zaj...... i onda srušio windows i mirna bosna:!::!::!:

B

brdjo

Guest
Ok al kake veze ima windovs s time inace mi komp radi sasvim u redu i s nicim drugim neam takvih problema...

a moglo bi to sve biti poezano. je malo steta ako ti dobro radi al ako nemas pun posla sa spremanjem ostalih stvari vrijedi pokusati. ili ako oces mogu ti ja promjeniti mapu pa ti ju mailat ako nije puno promjena

J

josip21

Guest
a moglo bi to sve biti poezano. je malo steta ako ti dobro radi al ako nemas pun posla sa spremanjem ostalih stvari vrijedi pokusati. ili ako oces mogu ti ja promjeniti mapu pa ti ju mailat ako nije puno promjena

Pa i nema puno promjena znas ona mapa croatian villige ona hrvatska sve je ok na farmi jedino on supa di se kipa u silose iznad onih resetki ne valja i ona supa velika di su strojevi eto te dvije imaju problem s teksturama,to bi bilo super!!! sam da to nije mal puno za mail?

B

brdjo

Guest
Pa i nema puno promjena znas ona mapa croatian villige ona hrvatska sve je ok na farmi jedino on supa di se kipa u silose iznad onih resetki ne valja i ona supa velika di su strojevi eto te dvije imaju problem s teksturama,to bi bilo super!!! sam da to nije mal puno za mail?

ja igram tu mapu. supe su mi ok nemaju problema samo sam jos pokraj one iza silosa stavio ono cudo za bale prodavati i prosirio ulaz jer nemoze class v1050 uci. pa meni je svejedno ako zelis nije problem. i da, stavio sam onu cisternu za tecni gnoj jer nisam uspio tociti kod stale a nije mmi se dalo sa trigerom zajeb...

Posljednje uređivanje:
J

josip21

Guest
ja igram tu mapu. supe su mi ok nemaju problema samo sam jos pokraj one iza silosa stavio ono cudo za bale prodavati i prosirio ulaz jer nemoze class v1050 uci. pa meni je svejedno ako zelis nije problem. i da, stavio sam onu cisternu za tecni gnoj jer nisam uspio tociti kod stale a nije mmi se dalo sa trigerom zajeb...

Pa to bi bilo super, sam nez kak bi mi poslo i men sve odgovara sam et te dvije supe ne valjaju koje sam naveo.

B

brdjo

Guest
dali je iko nesta sa mljekom uspio napraviti, sto se tice promjene cijena i proizvodnje

B

brdjo

Guest
josipe jesi mislio onaj pokrov iznad resetki za kipanje i ona velika supa za strojeve?

Najnoviji postovi

Na vrh