• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

J

josip21

Guest
Poz svima,skinuo sam onu mapu croatian villige i sve radi ok osim jedne šupe koja pri micanju mijenja boju onak ima grešku sa teksturama.Ak ju obrisem u giantsu javlja mi onaj problem ono od microsofta iskoči send report i ono don t send i tad se giants ugasi.Jel mi moze neko pomoc ak zna kak bi to mogo popravit,tu teksturu ili obrisat u giantsu a da mi ne javlja gresku.Ovaj sam problem vec ranije reko al neznam kak da ga rijesim...ak neko zna molim pomoc.Hvala.

B

brdjo

Guest
Pa da i onda ju otvorim u giantsu i kad ju zelim sejvat dolazi do tog problema,al neznam zasto.

i meni je to javljalo ako sam direkt u program files radio. izvadis ju van i onda mjenjas.ali ako ju ubacujes u mods nebi trebo bit problem

J

josip21

Guest
i meni je to javljalo ako sam direkt u program files radio. izvadis ju van i onda mjenjas.ali ako ju ubacujes u mods nebi trebo bit problem

Pa da raspakiram mapu i sad zelim nest promjenit i kad sejvam u GIANTSU, dogodi se ta greska i to kod vise razlicitih mapa...

B

brdjo

Guest
jel kupis sve krave il?

jos nisam ali sam si poveco broj krava na 500 imam sada 10 jer isprobavammm smanjiti dobit od mlijeka pa si sve biljezim, dal ima ikakvih promjena ali nikako da uspijem samo sam muspio da mi svaki puni sat uzima ljeko i da dobivam novce. volio bi da jedna krava da jedno 50l mljeka dnevno i da dobijem jedno 0.30€ umjesto sada 1€ za litru

J

josip21

Guest
Poz svima,koja je najbolja verzija giantsa za ls2011 jel ova najnovija ili...jer imam problem s ovom koju koristim kao sto sam i prije reko.kak vi radite,ja kad skinem raspakiram ju i onda ju otvorim u ginatsu,a mapu stavljam u folder "mods".hvala

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
Poz svima,koja je najbolja verzija giantsa za ls2011 jel ova najnovija ili...jer imam problem s ovom koju koristim kao sto sam i prije reko.kak vi radite,ja kad skinem raspakiram ju i onda ju otvorim u ginatsu,a mapu stavljam u folder "mods".hvala

pa ja imam ovu zadnju i dobar je:!:

J

josip21

Guest
pa ja imam ovu zadnju i dobar je:!:

Pa neznam zast se men to događa kad zelim sejvat baca onaj prozor o microsofta onaj send il don t send,i onda ga moram zatvorit,sta drugo...jel tream obrisat onaj folder "maps" u program files tam gdje se igra nalazi to je od orginalne mape,inace mapu koju skinem stavljam tam s modovima...

B

brdjo

Guest
Pa neznam zast se men to događa kad zelim sejvat baca onaj prozor o microsofta onaj send il don t send,i onda ga moram zatvorit,sta drugo...jel tream obrisat onaj folder "maps" u program files tam gdje se igra nalazi to je od orginalne mape,inace mapu koju skinem stavljam tam s modovima...

netrebas nista brisati. ja imam giants 4.1.7 i radi mi odlicno. jesi ti logiran kao admin na svome kompu?

J

josip21

Guest
netrebas nista brisati. ja imam giants 4.1.7 i radi mi odlicno. jesi ti logiran kao admin na svome kompu?

Pa jesam kakve bi to veze imalo kad otvorima orginalnu mapu napravima bilo sto,obrisem nest bzvz i sejvam i ono se normalno saćuva,dok kad mapu koju sam skinuo s neta i otvorim ju u giantsu,pri sejvanju javlja taj problem.

B

brdjo

Guest
Pa jesam kakve bi to veze imalo kad otvorima orginalnu mapu napravima bilo sto,obrisem nest bzvz i sejvam i ono se normalno saćuva,dok kad mapu koju sam skinuo s neta i otvorim ju u giantsu,pri sejvanju javlja taj problem.

nemam pojma sta bi tu moglo biti. pokusaj neku drugu verziju giantsa ili tako nesta

J

josip21

Guest
nemam pojma sta bi tu moglo biti. pokusaj neku drugu verziju giantsa ili tako nesta

pa mora bi 4.1.7. jer je on bas za ls2011 ovi ostali su za 2009.Ti si ostavio orginalnu mapu tam u prgram files tam gdje se igra nalazi jel tak? A kad skines novu mapu stavis ju u "mods" folder di su ostali modovi..a za giants ju raspakiras jel tako,tak i ja radim,al nez u cem je problem.

B

brdjo

Guest
pa mora bi 4.1.7. jer je on bas za ls2011 ovi ostali su za 2009.Ti si ostavio orginalnu mapu tam u prgram files tam gdje se igra nalazi jel tak? A kad skines novu mapu stavis ju u "mods" folder di su ostali modovi..a za giants ju raspakiras jel tako,tak i ja radim,al nez u cem je problem.

ja raspakiram mapu. onda ju malo promjenim i tako raspakiranu ubacim mu mods da mi je kasnije lakse mjenjati ako mi se nesta nesvida. a onu iz programfiles izbacim samo ako imam neku veliku mapu pa da netrza kad igram jednostavno bolje radi a ona orginal nije za nista

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400

ti dakle otvoriš program files>landwirtschafts simulator 2011>data>maps---i onda otvori mapu i neš radiš u giantsu jel tak?

B

brdjo

Guest
ti dakle otvoriš program files>landwirtschafts simulator 2011>data>maps---i onda otvori mapu i neš radiš u giantsu jel tak?

nene. ako ju ubacujem na mjesto orginala omnda ju mjenjam prije stavljanja jer inace nece da spremi kad radim izmjene u program files, a one mape koje su mi u modovim njih mjenjam direkt tamo

J

josip21

Guest

Mapu koju sam skinuo raspakiram,otvorim ju u giantsu i sad ju moram sejvat ak sam npr. nest obriso ili premjestio i pritiskom na save sam taj prozor od microsofta iskoci...utom je problem.

Najnoviji postovi

Na vrh