L
ls11fan
Guest
lijepo ali ovi hotfile linkovi ne rade...možeš uploadati na neku drugu stranicu:?:
skinul sam igricu sa interneta i sad mi kaze da trebam neki product key?kaj je to?
fric dali ti radiš te modove sam ili ih negdje skidaš???
ej kolega hvala radiAko te to traži kada ulaziš u igricu onda ti je to ova šifra RSNBJ-54PRT-74LFD-B8TD2-MRNPZ
Imam jedno pitanje vezano za LS '09.Skinuo sam sebi silokombajn Krone Big X 650,i za njega zakačim običnu prikolicu,i kad krenem da siliram,vidi se zeleno,ali se ništa ne puni prikolica.Zna li neko u čemu je problem?jel trebam skinuti posebnu prikolicu.U koji silos ja to trebam kipati?POMOZITE MOLIM VAS.
i ja imam ls 2009 i mode ok neki modovi su s greškom. ja sam skinul pluga class 4 brazde a bil je sijačica. :scratch
ja sam delal tog imt-a!
Ovaj moj mod bi trebao biti uredu,jer sve radi,samo neće prikolica da se puni silažom,pa zato pitam da li trebam skinuti neku silažnu prikolicu,i gdje trebam poslije da kipam silažu.A taj tvoj plug,jbt zar to može bit,nikad nisam čuo za takvo nešto,imao sam situacije da kad skinem traktor budu mi gume bijele,ili nekad cijeli traktor bude bijel
Silažu moraš kipati tamo kraj silosi tamo gdje već je malo silaže izneđu ona dva zidića
Imam već jedan silos koji mi je došao u igri i u njega kipam travu,pokušao tu da iskipam silažu,ali je samo izbacilo"Silage is not accepted here".dobra vijest je da sam sebi našao prikolicu u koju mogu silirati a to je Joskin Silospace.
ak igraš na original mapi onda nemreš kipat u onaj silos silažu neg samo sijenažu skini si neku drugu mapu pa buš mogel kipat!
Pa moguli skinuti silos za silažu,imali to gdje da se skine???
e jel postoji berač za kuruzu na ls11
negdi sam videl al više neznam gde je