• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

L

ls11fan

Guest
lijepo :) ali ovi hotfile linkovi ne rade...možeš uploadati na neku drugu stranicu:?:

K

karlo321

Guest
juhuhuhuhu IMT... ma fala ti prijatelju ljubim te znas di eee.... tooooo

Dado121

Aktivni član
Tu od
14 Kol 2010
Poruka
2,118
EVO MOJE PRODUKCIJE!;)))
IMT 560:gitarist::supz::shock::supris::mrgreen:

MOLIM KOMENTARE!
NIJE JOS GOTOV ALI BIT ĆE!!!!!!!:supz::gitarist:

fric dali ti radiš te modove sam ili ih negdje skidaš???

djelac

Član
Tu od
9 Tra 2009
Poruka
530
skinul sam igricu sa interneta i sad mi kaze da trebam neki product key?kaj je to?

Dado121

Aktivni član
Tu od
14 Kol 2010
Poruka
2,118
skinul sam igricu sa interneta i sad mi kaze da trebam neki product key?kaj je to?

Ako te to traži kada ulaziš u igricu onda ti je to ova šifra RSNBJ-54PRT-74LFD-B8TD2-MRNPZ

V

vedo

Guest
Imam jedno pitanje vezano za LS '09.Skinuo sam sebi silokombajn Krone Big X 650,i za njega zakačim običnu prikolicu,i kad krenem da siliram,vidi se zeleno,ali se ništa ne puni prikolica.Zna li neko u čemu je problem?jel trebam skinuti posebnu prikolicu.U koji silos ja to trebam kipati?POMOZITE MOLIM VAS.

I

Ivo3

Guest
Imam jedno pitanje vezano za LS '09.Skinuo sam sebi silokombajn Krone Big X 650,i za njega zakačim običnu prikolicu,i kad krenem da siliram,vidi se zeleno,ali se ništa ne puni prikolica.Zna li neko u čemu je problem?jel trebam skinuti posebnu prikolicu.U koji silos ja to trebam kipati?POMOZITE MOLIM VAS.

i ja imam ls 2009 i mode ok neki modovi su s greškom. ja sam skinul pluga class 4 brazde a bil je sijačica. :scratch

V

vedo

Guest
i ja imam ls 2009 i mode ok neki modovi su s greškom. ja sam skinul pluga class 4 brazde a bil je sijačica. :scratch

Ovaj moj mod bi trebao biti uredu,jer sve radi,samo neće prikolica da se puni silažom,pa zato pitam da li trebam skinuti neku silažnu prikolicu,i gdje trebam poslije da kipam silažu.A taj tvoj plug,jbt zar to može bit,nikad nisam čuo za takvo nešto,imao sam situacije da kad skinem traktor budu mi gume bijele,ili nekad cijeli traktor bude bijel

I

Ivo3

Guest
Ovaj moj mod bi trebao biti uredu,jer sve radi,samo neće prikolica da se puni silažom,pa zato pitam da li trebam skinuti neku silažnu prikolicu,i gdje trebam poslije da kipam silažu.A taj tvoj plug,jbt zar to može bit,nikad nisam čuo za takvo nešto,imao sam situacije da kad skinem traktor budu mi gume bijele,ili nekad cijeli traktor bude bijel

Silažu moraš kipati tamo kraj silosi tamo gdje već je malo silaže izneđu ona dva zidića

V

vedo

Guest
Silažu moraš kipati tamo kraj silosi tamo gdje već je malo silaže izneđu ona dva zidića

Imam već jedan silos koji mi je došao u igri i u njega kipam travu,pokušao tu da iskipam silažu,ali je samo izbacilo"Silage is not accepted here".dobra vijest je da sam sebi našao prikolicu u koju mogu silirati a to je Joskin Silospace. ;)

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
Imam već jedan silos koji mi je došao u igri i u njega kipam travu,pokušao tu da iskipam silažu,ali je samo izbacilo"Silage is not accepted here".dobra vijest je da sam sebi našao prikolicu u koju mogu silirati a to je Joskin Silospace. ;)

ak igraš na original mapi onda nemreš kipat u onaj silos silažu neg samo sijenažu skini si neku drugu mapu pa buš mogel kipat!

V

vedo

Guest
ak igraš na original mapi onda nemreš kipat u onaj silos silažu neg samo sijenažu skini si neku drugu mapu pa buš mogel kipat!

Pa moguli skinuti silos za silažu,imali to gdje da se skine???

Na vrh