• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

matija0001

Novi član
Tu od
21 Lis 2010
Poruka
1
jel zna netko kolika je dovoljna brzina interneta za igranje multiplayera LS 2011???
ima to kakve veze pošto ide preko servera???

cabage

Aktivni član
Tu od
1 Ožu 2008
Poruka
2,462
Pitanje, možda malo glupavo ali...
Kak Agrovector kipa korpu? Neće mi ni na jednu tipku na tastaturi. Ostalo uvlačenje izvlačenje, dizanje i spuštanje radi.

Dado121

Aktivni član
Tu od
14 Kol 2010
Poruka
2,118
Pitanje, možda malo glupavo ali...
Kak Agrovector kipa korpu? Neće mi ni na jednu tipku na tastaturi. Ostalo uvlačenje izvlačenje, dizanje i spuštanje radi.

stisnes lijevu tipku na misu i ides gore ili dolje

basic

Član
Tu od
5 Ruj 2010
Poruka
354
voZdra, instalirao sam sebi LS 2011, krekovo, i igrao normlano sve dok nisam skinuo patch 2.0. kada sam njega instalirao i pokrenuo igru trazi mi Product key.
Kucao sam key koji sam ukucavao prvi put kada sam tek instalirao, ali ni njega mi ne prihvaca.
zna li neko key ili neku drugu varijantu da to rijesim. :scratch

Lp.

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
vozdra, instalirao sam sebi ls 2011, krekovo, i igrao normlano sve dok nisam skinuo patch 2.0. Kada sam njega instalirao i pokrenuo igru trazi mi product key.
Kucao sam key koji sam ukucavao prvi put kada sam tek instalirao, ali ni njega mi ne prihvaca.
Zna li neko key ili neku drugu varijantu da to rijesim. :scratch

lp.

rldr7-xbrc8-9pzd9-jsbf2-9pmjm-AL S VELIKIM SLOVIMA

probaj ovaj meni je delal s ovim!!!

brzimedvedicka

Novi član
Tu od
11 Lip 2009
Poruka
0
čao narode,jedno pitanje ak neko zna.al se može ls2011 igrati multiplayer ak spojim dva kompa mrežno.znači al može da nejde prek neta!

matija0001

Novi član
Tu od
21 Lis 2010
Poruka
1
nemožeš umrežit jer igrica nema mrežnog spajanja nego samo internetskog,tj.multiplayer. kolega je probao umrežit dva kompa pa nije išlo i zato znam...

matija0001

Novi član
Tu od
21 Lis 2010
Poruka
1
Želim svima Sretan Božić i Novu godinu, te da svi zaigramo multiplayer mod u novoj godini...

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
Sretan badnjak (zakasnjenje ) sretan Božić !, Sretna stara godina ( unaprijed ) Sretna Nova godina ( unaprijed ) ...

Cujemo se jos narode :))

K

karlo321

Guest
al se chlas nacestito hehe... naravno sretan vam i cestit Bozic svima koji slavite

Z

Zetor 2511

Guest
sretan božič i nova godina svima a pogotovo igračima ls:weedman:

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
EVO MOJE PRODUKCIJE!;)))
IMT 560:gitarist::supz::shock::supris::mrgreen:

MOLIM KOMENTARE!
NIJE JOS GOTOV ALI BIT ĆE!!!!!!!:supz::gitarist:

matija0001

Novi član
Tu od
21 Lis 2010
Poruka
1
kako ti se da igrat sa tak malim traktorima???
ja igram samo sa velikima i to john derre-ima.

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
pajdo nisam ja sam na kompjuteru pogledaj ostale postove pa ces vidjet traktore!!!!

Najnoviji postovi

Na vrh