• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

A

antonio14

Guest
ej jel mi hoce tko dati file gdje da skinem edition imo sam to prije i mjenjo sam mapu ali neznam kak da napravim svoju mapu.unaprijed hvala

L

LEXION

Guest
Kupio sam je preko SIM-MARKETA.Ulogiraš se kupis preko neke od kartica i oni ti pošalju lozinku preko koje skidaš,dobiješ odmah i pasvord za MP.Košta nekih 166,00 kuna.

matija0001

Novi član
Tu od
21 Lis 2010
Poruka
1
Kupio sam je preko SIM-MARKETA.Ulogiraš se kupis preko neke od kartica i oni ti pošalju lozinku preko koje skidaš,dobiješ odmah i pasvord za MP.Košta nekih 166,00 kuna.

jel nemaš nikakvo ograničeno korištenje MP??? pitam zato što sam našo na nekim stranicama da kad skineš lozinku imaš ograničeno korištenje,npr.daju ti nekih 15-tak dana.

K

karlo321

Guest
loooooool.... pa kakvo ogranicenje 15 dana???? to ti je neko krivo reko ili si krivo procito... sta ces dat 200kn za "probnu" verziju??? nema logike :)
btw ja bi kupio igru ali imam problem sa placanjem... nemogu nikako kupit jer nemam onaj paypal i te kartice... a nemogu uplatit postom jer to nemoze tako... trebo bi pomoc da mi neko plati paypalom a ja bi onda njemu poslo pare postom...

matija0001

Novi član
Tu od
21 Lis 2010
Poruka
1
loooooool.... pa kakvo ogranicenje 15 dana???? to ti je neko krivo reko ili si krivo procito... sta ces dat 200kn za "probnu" verziju??? nema logike :)
btw ja bi kupio igru ali imam problem sa placanjem... nemogu nikako kupit jer nemam onaj paypal i te kartice... a nemogu uplatit postom jer to nemoze tako... trebo bi pomoc da mi neko plati paypalom a ja bi onda njemu poslo pare postom...

moguće. to plaćanje i mene pati,ja bi si isto kupio a nemam gdije ni od koga.

brzimedvedicka

Novi član
Tu od
11 Lip 2009
Poruka
0
i mene muči plačanje,nemam nikakvih kartica,pare su tu a nemožeš do igre,to je jako tužno!ajmo mi sjest u avion i u njemačku po igru-šala!

L

LEXION

Guest
Mozete kupiti preko kreditnih kartica npr AMERIKAN-DINERS ako vam starci imaju kartice ili ih ima netko i od vas koji radi i što je najbitnije 100% je sigurno da vam nitko nemoze provaliti pin od tih kartica.

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
i ja to ljepo ja tak stavim kak si reko i neradi,očeš malo bolje to objasnit?

dakle skineš mapu
otiđeš u downloads na kompu i otvoriš downloads
nađeš mapu
kopiraš ju i zaljepiš u my documents>my games>farming simulator2011>mods i zaljepiš ju u mods i to ti je to mora radit!
kad uđeš u igricu odeš na karijeru i moraš počet ponovo igrat i stisneš start i onda ti da da biraš mapu i izabereš croatian map i to ti je tooo!!!

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
evo malo slika mog igranja (sliko sam s mobom jer me nekaj je** onaj vrag za slikanje u igrici!)

Najnoviji postovi

Na vrh