• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

matija0001

Novi član
Tu od
21 Lis 2010
Poruka
1
kako kad instaliram patch npr.1.4 i kad pokrećem igricu traži me key.Ja unesem onaj od igrice i neprima ga,šta treba?? jel ima drugi key za to ili šta????

Z

Zetor 2511

Guest
ja imam crack i mislim da mogu igrat mp zato kaj kad uđem u igricu dem na mp i tamo mi se pokaže da nariktam to sam probo i pretisnem start i izbaci da nema drugog kompa koji je spojen kako bi mogo igrat mp a to znam e sad neznam oće radit kad spojim kompjutore mislim da oće a da li vi imate crack u igri ja imam

A

antonio14

Guest
ja isto imam farming simulator na engleskom i isto nemam krava a zbriso sam njemački nprijevod .jel mi može netko poslat link sa njemačkim prijevodom.unaprijed hvala

V

vedo

Guest
Da li neko zna u čemu je problem sa mojim LS 2009??Kada počnem da igram trava bude plave boje i slika počinje da se vrti u krug i tako izgubim traktor iz vida.Inače imam:procesor 2.13 Ghz,2 GB RAm,256 MB grafička.Pomozite HITNO JEE!!!!

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
Da li neko zna u čemu je problem sa mojim LS 2009??Kada počnem da igram trava bude plave boje i slika počinje da se vrti u krug i tako izgubim traktor iz vida.Inače imam:procesor 2.13 Ghz,2 GB RAm,256 MB grafička.Pomozite HITNO JEE!!!!

jel si mjenjo mapu???
ak si ju promjenil onda te mapa muči probaj skinut neku drugu i stavit!

V

vedo

Guest
Hvala ti puno na odgovoru,ali dobio sam skroro novi računar i tek sam instalirao LS 2009,tako da nisam ništa mijenjao.Razmišljao sam da nije problem u driverima.Znaš li odakle i kako da skinem drivere za grafičku(ATI RADEON X 850)

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
Hvala ti puno na odgovoru,ali dobio sam skroro novi računar i tek sam instalirao LS 2009,tako da nisam ništa mijenjao.Razmišljao sam da nije problem u driverima.Znaš li odakle i kako da skinem drivere za grafičku(ATI RADEON X 850)

http://driverscollection.com/?H=Radeon X850&By=ATI

al zakaj si ne skineš ls2011 bolja ti je igrica i ne šteka i s modovima i ovak bez puno su bolje napravili neg 2009!!!

V

vedo

Guest
http://driverscollection.com/?H=Radeon X850&By=ATI

al zakaj si ne skineš ls2011 bolja ti je igrica i ne šteka i s modovima i ovak bez puno su bolje napravili neg 2009!!!

Care,hvala ti puno za link,znaš,razmišljao sam da skinem demo da provjerim kakva je igrica, ali nisam siguran hoću li imati isti ovakav problem kao i na LS 2008/2009,znam da je igrica premoćna,gledao sam trailer i neke modove za tu igricu,koji su više nego dobro urađeni

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
Care,hvala ti puno za link,znaš,razmišljao sam da skinem demo da provjerim kakva je igrica, ali nisam siguran hoću li imati isti ovakav problem kao i na LS 2008/2009,znam da je igrica premoćna,gledao sam trailer i neke modove za tu igricu,koji su više nego dobro urađeni

gle ja ti garantiram (dobro ja imam jeben komp tak da neznam kak to dela na slabijima)al bi bil siguran jer mi je frend rekel on ima 512 ram 256 grafu procesor mislim 2.4 obični i 2009 je delala bez pol frke a vjerujem da bi tebi trebalo to delati normalno posebno 2011!!!probaj niš te ne košta!skini demo prvo pa vidi jel ti dela pa skini cijelu!

Najnoviji postovi

Na vrh