• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

P

pravimajstor

Guest
A jel postoji di samo da skinem taj SIP Tornado bilo koj more 40 20 sam da je SIP Tornado :p

Z

Zetor 2511

Guest
Pa sad ak imas Power.iso stavi na CD i instaliraj i mora ti radit

fric1993 das link od te strane pls :D

radi već sam posijao 5 polja kako luda troduplo bolja nego 2009 i troduplo veća mapa e i imam dvije krave

K

karlo321

Guest
majku mu i kravama i svemu.... moja neće da se teli (kad kupim ne pojavljuju se tamo u onoj ogradi)

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
radi već sam posijao 5 polja kako luda troduplo bolja nego 2009 i troduplo veća mapa e i imam dvije krave

ja več kupio krava koliko god se može kupit i posijo sva polja,kupio sve strojeve i stavio sve modove!radi bez pol frke:partyman::D:gitarist:

Z

Zetor 2511

Guest
ja več kupio krava koliko god se može kupit i posijo sva polja,kupio sve strojeve i stavio sve modove!radi bez pol frke:partyman::D:gitarist:

e a koliko moeš krava imat najviše

J

josip21

Guest
Poz svima imam 7-8 krava i sad kad dođem tamo do đubreta..hehe ne mogu ugrabiti nista u kašiku kad dođem ono ništa uopće se ne puni....zna li netko u ćem je problem.hvala

K

karlo321

Guest
Poz svima imam 7-8 krava i sad kad dođem tamo do đubreta..hehe ne mogu ugrabiti nista u kašiku kad dođem ono ništa uopće se ne puni....zna li netko u ćem je problem.hvala

eeee to ti je zato jer moraš tjerat krave da više seru.... hahaha šalim se ja neznam šta je, nemogu ti pomoć :(

X

X19Ranger93

Guest
Imam jedno pitanje u vezi sa Classom Jaguarom 900 i 870
Kada hocu da siliram dignem roru i krenem odjedanput zaustavi se i nece vise da uvlaci heder kukuruz
Probao sam mnoge hedere za kukuruz isto tako zastane pa cak sam probao s onim hederom za travu ali nece
Ako moze neko da mi rijesi ovaj problem

UNAPRIJED HVALA!!!!!! :twisted:

probaj u drugu prikolicu ubacivat

X

X19Ranger93

Guest
znate možda zašto ne mogu sa claasovim jaguarom kada pokupljam kukuruz silažu iskipati tamo gdje je trava?

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
e a koliko moeš krava imat najviše

e neznam kolko možeš imat sam znam da ih negdje oko deset ima imena npr cveta(šala) i onda kad kupiješ samo ti se dodaju brojevi iza imena a imena krava imaš pun k****!!!!

K

karlo321

Guest
pa ne doje se same... morate ih natjerati u onu muzilicu... dođete do krave i stisnete End (dugme pokraj Delete) i onda on fićka i krava počne trčati al nesmijete joj dat da vam utekne... kad počne bježat u krivom smjeru staneš ispred nje i zaustaviš ju... i tako ju moraš natjerat u onaj stroj za mužnju...

B

BAGERISTA

Guest

Dali se igra skine i stavi na cd,,,,ili.
Imali ko link za igru,da skinem za dijecu..:scratchako ima bio bi zahvalan..

Najnoviji postovi

Na vrh