e traži me za igricu cd a nemam ga kaj da radim sad
vidio sam prije par stranica da se pokrene preko daemon toolsa a neznam kak da ga pokrenem
Poz svima,gledao sam ove slike i videa od ls2011 mp ljudi onak igraju i svi rade što hoće. Sad me zanima da li svatko ima svoju farmu pa mogu međusobno surađivati ili se svi stvore na istoj farmi? Moze li se saćuvati igra u mp ili je to nest kao deathmatch sam za zezanje?
da svak radi šta hoće... svi koriste istu farmu i međusobno si pomažu... i igra u MP nije kao zezanje već se može spremit... svaki igrač sa servera može spremit igru u bilo kojem trenutku... i kad bude ponovno dizao server samo loada save game i nastavi tamo di je stao... a čak će se moć loadat save game iz singleplayera na MP... i moći će se koristit modovi u MP ali pod uvjetom da svi igrači moraju imat iste modove eto jedini je problem još taj što moramo imat original igru, a moramo ju kupit prek neta, a ja neam paypal da kupim preko amazona ili simmarketa :evil:
evo izašao je translate za farming simulator 2010:
http://rapidshare.com/files/425984425/fs2011-english.rar
ubacite to tamo gdje je exe od igre tj samo prekopirajte!
Evo izašao je translate za Farming Simulator 2010:
http://rapidshare.com/files/425984425/FS2011-english.rar
Ubacite to tamo gdje je exe od igre tj samo prekopirajte!
onaj prevod neradi kad instaliram onaj update1...al nema veze naviko sam ja i na njemački
trebam pomoc! instaliro sam LS2011 i sve radi i igram vec i kupio sam krave i onda tamo gdje bi trebale bit ih nema, a pise da ce bit tamo transportane
AAAAA ! sje*a me ovo sijanje !!!! narode molim vas U POMOĆ...
Kad oću da sijem ne piše nigdje što sijem, kako sijem ništa ! molim vas pomoć
PS. Zna li tko od vas mjenjati cjenu vozilima ??? sada nema one datoteke kao u ls 09 !
AAAAA ! sje*a me ovo sijanje !!!! narode molim vas U POMOĆ...
Kad oću da sijem ne piše nigdje što sijem, kako sijem ništa ! molim vas pomoć
PS. Zna li tko od vas mjenjati cjenu vozilima ??? sada nema one datoteke kao u ls 09 !
trebam pomoc! instaliro sam LS2011 i sve radi i igram vec i kupio sam krave i onda tamo gdje bi trebale bit ih nema, a pise da ce bit tamo transportane