• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

matija0001

Novi član
Tu od
21 Lis 2010
Poruka
1
http://www.youtube.com/watch?v=FJWWRtomJ3Q

Otprilike ovakav sličan problem je i kod mene.skinuo sam drivere i instalirao,ali se ništa nije promijenilo.Jedino da nisam šta zeznuo kod instalacije drivera.Evo sad skidam LS 2011 pa ćemo vidjeti šta će biti

ja mislim da je kod tebe u pitanju grafička.dobro ja imam od 1 gb pa nemam takvih problema,al koliko vidim rama imaš dosta,2 gb pa sumnjem da bi oni bili u pitanju. ja imam 3 gb pa mi igrica leti. probaj si srušit windows i stavi si nove drivere jer meni nisu htijele krave bit u onom ograđenom prostoru,nema šta nisam probo i nakon što sam dignuo drugi windows druga priča.

V

vedo

Guest
ja mislim da je kod tebe u pitanju grafička.dobro ja imam od 1 gb pa nemam takvih problema,al koliko vidim rama imaš dosta,2 gb pa sumnjem da bi oni bili u pitanju. ja imam 3 gb pa mi igrica leti. probaj si srušit windows i stavi si nove drivere jer meni nisu htijele krave bit u onom ograđenom prostoru,nema šta nisam probo i nakon što sam dignuo drugi windows druga priča.

I ja sam o tome razmišljao,znaš li ti kako izbrisati stare drivere,maloprije sam baš gledao šta igrica zahtjeva,i traži grafičku ATI RADEON X 850,koju imam ja i opet šteka

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
I ja sam o tome razmišljao,znaš li ti kako izbrisati stare drivere,maloprije sam baš gledao šta igrica zahtjeva,i traži grafičku ATI RADEON X 850,koju imam ja i opet šteka

a koji windows imaš????a moguče da te muči i procesor a ne grafa!!!

V

vedo

Guest
jel si skinul 2011???

Ma nisam,jebe me konekcija ovih dana,vidjeću kad popravim internet,ma nema ba ja uvijek u svemu bio vječiti baksuz :(

P.S Znaš li ti obrisati stare drivere???

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
Ma nisam,jebe me konekcija ovih dana,vidjeću kad popravim internet,ma nema ba ja uvijek u svemu bio vječiti baksuz :(

P.S Znaš li ti obrisati stare drivere???

odeš na control panel>programs>unistal program>otvoriš i deinstaliraš ati drvere sve kaj imaš od ati i to ti je to onda instaliraš ponovo!!!

A

alex511

Guest
Pozdrav svima, imam jedan problem sa LS 2011, moze li mi neko reci kako da lakse ubacim bale na onu traku, imam ih dosta a mnogo je tesko da se ubacuju i stalno mi se desava da se zaglavi, ja je lepo stavim a ne odvuce je gore ona traka, ima li neko resenje jer ne znam sta cu sa njima da radim.....pomoc..... Hvala unapred... :)

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
Pozdrav svima, imam jedan problem sa LS 2011, moze li mi neko reci kako da lakse ubacim bale na onu traku, imam ih dosta a mnogo je tesko da se ubacuju i stalno mi se desava da se zaglavi, ja je lepo stavim a ne odvuce je gore ona traka, ima li neko resenje jer ne znam sta cu sa njima da radim.....pomoc..... Hvala unapred... :)

imaš jednu mapu koja ti je skoro ista ko o original al miaš mjesto di dovezeš bale i sam ih baciš u onu rupu i dobiješ pare!!!

brzimedvedicka

Novi član
Tu od
11 Lip 2009
Poruka
0

ima rješenja,u giants editoru si pomakneš elevatur u stranu i onda tovariš bale direkt u štalu bez elevatora

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
ima rješenja,u giants editoru si pomakneš elevatur u stranu i onda tovariš bale direkt u štalu bez elevatora

ma makneš elevator spustiš štagalj u zemlju i gurneš bale ralicom i to ti je to!

A

alex511

Guest

Znaci tako, sjajno samo ne znam kako da uradim to, evo ja skinuo taj editor i kako dalje, nasao sam neki folder maps ali kad otvorim ne prikazuje mi nista, mozes li mi malo pomoci da resim to... :(

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
Znaci tako, sjajno samo ne znam kako da uradim to, evo ja skinuo taj editor i kako dalje, nasao sam neki folder maps ali kad otvorim ne prikazuje mi nista, mozes li mi malo pomoci da resim to... :(

otvoriš u program files landwirtschafts simulator 2011>data>maps>map01 otvoriš s giant editorm i krečeš se po mapi i nađeš elevator stisneš mišem na njega i delete!!!

A

antonio14

Guest
ej jel mi hoces dati file gdje da skinem edition imo sam to prije i mjenjo sam mapu ali neznam kak da napravim svoju mapu.unaprijed hvala

K

karlo321

Guest
neka tisina na forumu.... ajde zivnite malo... jel naso ko nacin da se moze igrat multiplayer na neoriginal verziji?

A

antonio14

Guest
ej jel mi hoces dati file gdje da skinem edition imo sam to prije i mjenjo sam mapu ali neznam kak da napravim svoju mapu.unaprijed hvala

A

antonio14

Guest
otvoriš u program files landwirtschafts simulator 2011>data>maps>map01 otvoriš s giant editorm i krečeš se po mapi i nađeš elevator stisneš mišem na njega i delete!!!

:madmana:ej jel mi hoces dati file gdje da skinem edition imo sam to prije i mjenjo sam mapu ali neznam kak da napravim svoju mapu.unaprijed hvala:madmana::axe:

A

alex511

Guest
Hvala na pomoci mada sam nasao idealno resenje za bale, nisam morao da menjam editorom mapu.... ;)

Najnoviji postovi

Na vrh