• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
Drug je mojoj sestri sa fax-a obećo poslat meni originalnu igricu ! waaa jedva čekamm

A

antonio14

Guest
mi može tko postavit link sa svim modovima koje vi imate u svojoj igrici jer neznam koji su najbolji a neda mi se skidat..ako treba komu pach za novce ja mu stavim link

matija0001

Novi član
Tu od
21 Lis 2010
Poruka
1
jel zna netko kad bi skinuo LS sa SimMarketa i dobijem uz to i kod koji je potreban za pokretanje multiplayera,dali mogu dva kompa igrat MP na isti kod ili svaki mora imati svoj,različit???

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
jel zna netko kad bi skinuo LS sa SimMarketa i dobijem uz to i kod koji je potreban za pokretanje multiplayera,dali mogu dva kompa igrat MP na isti kod ili svaki mora imati svoj,različit???

ja mislim da bi!
a koliko bi trebal platit?

matija0001

Novi član
Tu od
21 Lis 2010
Poruka
1
stisnem tamo da kupim jedan download,tj.da skinem jednom igricu i kad trebam platit samo mi se upiše x2. jedna košta 19,99 E

brzimedvedicka

Novi član
Tu od
11 Lip 2009
Poruka
0
stisnem tamo da kupim jedan download,tj.da skinem jednom igricu i kad trebam platit samo mi se upiše x2. jedna košta 19,99 E

vjerovatno si nekad prije stisnul da je želiš kupit pa ti zapamtilo,desno gore ti piše šoping cart to otvoriš i izbrišeš si tak da ti ostane sam jedna igrica

K

karlo321

Guest

svaki mora imati drugi kod, nemože na isti!!!

matija0001

Novi član
Tu od
21 Lis 2010
Poruka
1
tako sam i mislo. baš će onda morat svatko kupit orginalnu igricu da bi mogo igrat MP.

matija0001

Novi član
Tu od
21 Lis 2010
Poruka
1
ja sam probao i nije loša da,ali je LS 2011 bolja. Na najjačoj rezoluciji nemogu igrati jer je prezahtijevno,a tak je najbolja.

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
ja sam probao i nije loša da,ali je LS 2011 bolja. Na najjačoj rezoluciji nemogu igrati jer je prezahtijevno,a tak je najbolja.

skineš patch i to ti je bolje ja igram na naj jače i pre jeb... je!!!

K

karlo321

Guest
omg ja agrar nemogu igrat nikako ni sa patchem... i kad do kraja smanjim detalje meni lagga ko ludo... a nije do kompa 100%

fićona

Član
Tu od
29 Kol 2010
Poruka
509
igra je puna buggova
zato neće
ja imam 4gb rama
dvojezgreni pocesor
5,1 ghz
grafička 2gb i šteka na jačim detaljima