• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

matija0001

Novi član
Tu od
21 Lis 2010
Poruka
1
pajdaš nekažem ja ništa niti mislim išta loše,već samo pitam...
imam ih svakakvih,od 8330,8345,8530 do kombajna jd 9770 STS

K

karlo321

Guest
omg pa to i je uzitak uzet ferca ili malog ursusa onog c-360 pa ožeži fino po njivi... ja bi volio ursusa c-355 u igri jer ga imam i za stvarno, al nemogu nigdje nać :(

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
omg pa to i je uzitak uzet ferca ili malog ursusa onog c-360 pa ožeži fino po njivi... ja bi volio ursusa c-355 u igri jer ga imam i za stvarno, al nemogu nigdje nać :(

ak ga očeš nač naj lakše odeš na google>google slike>landwirtschafts simulator 2011 ursus c-355 i nađeš kakvog očeš netrebaš po forumima tražit!!!:partyman:

cabage

Aktivni član
Tu od
1 Ožu 2008
Poruka
2,462
Molio bih da mi netko pomogne, ako ima volje. Imam ls 2011 za klince (ne original). Kad recimo želim staviti neku mapu unutra, napravim to bez brige, ali kad skinem neki stroj, primjerice prikolicu, napravim sve ko i dok mapu stavljam i nema je tamo u dučanu.
Dakle, najprije skinem fajl, otvorim data, vechiles i skinuti fajl tu ukopiram. Probao sam ono raprakiraj ovdje i slično ali ništa. Čak i mape koje stavim a da imaju kojekakve strojeve u sebi, mapu imam ali stroj ni jedan. Uvijek samo oni strojevi koji su u igrici.

fićona

Član
Tu od
29 Kol 2010
Poruka
509
ne vi krivo radite za vozila koja skinete
imate mapu jednu mapu pod moji dokumenti onda piše mapa my games
pa u njoj piše mapa farming simulator 2011 pa ju otvprite i onda je mapa mods
nju otvorite i tamo stavite tu datoteku
netreba ju ništ raspakiravati nego kako je skinuta samo ju kopirajte u tu mapu mods

cabage

Aktivni član
Tu od
1 Ožu 2008
Poruka
2,462
A to što ubacim trebalo bi se u igrici pojaviti tamo pod mods? Tamo u dučanu?

Z

Zetor 2511

Guest
ja idem silirat i kako da pomaknem ono kaj mi baca silažu levo ili desno kad pretisnem b

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
A to što ubacim trebalo bi se u igrici pojaviti tamo pod mods? Tamo u dučanu?

ak radi mod on mora bit u dučanu pod "mods"

kad skinete mod

on mora bit u zip mapi
ime te mape nesmije imat razmak u imenu ni š,č,ć,ž...i slična slova, nesmije ima crticu( - ) može imat povlaku( _ )

probajte to pogledat ak nije onda mod ne valja!

V

vedo

Guest
Znam da kasnim,ali ja sam pokušavao skinuti sa ovih gore linkova,i od svih mi rade samo ova zadnja dva linka.Da li sa njih mogu skinuti igricu,i neka mi neko objasni šta trebam uraditi kada skinem igricu,pošto ovo nisam nikad ranije radio??? :scratch :scratch :confused: :confused: :roll: :roll:

Hoćel ko odgovoriti?????I imam još jedno pitanje,zašto služi patch 1.1 u LS 2009.

Na vrh