imaš za skinut sam trebaš prek giants editora stavit u mapu!
e ja sam mislil da se složi i da vrši ko kombajn da v bunkeru bude zrno
a ne klipovi
ee to sam i ja mislil sam mi se više neda programirat moraš dosta pisat
traktor sam sprogramiral i dela!
Poz svima,upravo radim nest u giantsu i premjestim neku zgradu ili ju obrisem,i sad kad sam sve napravio kliknem na save i sam odjednom mi se pojavi ono od micrsofta dont send i send prozorcic i onda se zatvori.Zna li netko u cem je problem? Hvala.
koj traktor
Poz svima,upravo radim nest u giantsu i premjestim neku zgradu ili ju obrisem,i sad kad sam sve napravio kliknem na save i sam odjednom mi se pojavi ono od micrsofta dont send i send prozorcic i onda se zatvori.Zna li netko u cem je problem? Hvala.
e a meni nekad zna neki system repair se pojaviti to prejde i dobro je
a mene zanima kolko bi došel har disk od 500gb
Koja ti je verzija GIANTS-a??Uslikaj to pa postavi na forum,nisam te baš razumio
Ako pokrenem u verzija 4.1.2 i otvorim mapu uopce ju nemoze pokrenuti nego odma pokaze to od windovsa ako pokrenem u verziji 4.1.7 onda kad sejvam mi se to dogodi.
U verziji 4.1.2 kad otvoriš mapu moračeš sačekat malo duže,tako je kod mene,a za ostale verzije neznam
Poz svima imam problema s mapama vecinom mi bas i ne rada potpuno nekd bude problema s teksturama,al kad to hocu rijesiti u giantsu opet mi se otvori onaj prozor od windovsa kao sto sam vecprije naveo.Koje mape vi koristit ak neko ima prijedkog nek kaze imam slabiji komp tak da bi bila idealna neka manja. Hvala