• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

V

vedo

Guest
imaš za skinut sam trebaš prek giants editora stavit u mapu!

eee care hvala ti puno,skontao sam kako se radi sa GIANTS editorom,i možda napravim i svoju mapu,ko zna,zasad mi dobro ide ;)

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
e ja sam mislil da se složi i da vrši ko kombajn da v bunkeru bude zrno
a ne klipovi

ee to sam i ja mislil sam mi se više neda programirat moraš dosta pisat
traktor sam sprogramiral i dela!

J

josip21

Guest
Poz svima,upravo radim nest u giantsu i premjestim neku zgradu ili ju obrisem,i sad kad sam sve napravio kliknem na save i sam odjednom mi se pojavi ono od micrsofta dont send i send prozorcic i onda se zatvori.Zna li netko u cem je problem? Hvala.

V

vedo

Guest
Poz svima,upravo radim nest u giantsu i premjestim neku zgradu ili ju obrisem,i sad kad sam sve napravio kliknem na save i sam odjednom mi se pojavi ono od micrsofta dont send i send prozorcic i onda se zatvori.Zna li netko u cem je problem? Hvala.

Koja ti je verzija GIANTS-a??Uslikaj to pa postavi na forum,nisam te baš razumio :D

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400

dvije riječi RUŠI WINDOWS!neki virus tak sam ja imal fino srušli i podigel windows i mirna bosna!

fićona

Član
Tu od
29 Kol 2010
Poruka
509
e a meni nekad zna neki system repair se pojaviti to prejde i dobro je
a mene zanima kolko bi došel har disk od 500gb

J

josip21

Guest
Koja ti je verzija GIANTS-a??Uslikaj to pa postavi na forum,nisam te baš razumio :D

Ako pokrenem u verzija 4.1.2 i otvorim mapu uopce ju nemoze pokrenuti nego odma pokaze to od windovsa ako pokrenem u verziji 4.1.7 onda kad sejvam mi se to dogodi.

V

vedo

Guest
Ako pokrenem u verzija 4.1.2 i otvorim mapu uopce ju nemoze pokrenuti nego odma pokaze to od windovsa ako pokrenem u verziji 4.1.7 onda kad sejvam mi se to dogodi.

U verziji 4.1.2 kad otvoriš mapu moračeš sačekat malo duže,tako je kod mene,a za ostale verzije neznam

J

josip21

Guest
U verziji 4.1.2 kad otvoriš mapu moračeš sačekat malo duže,tako je kod mene,a za ostale verzije neznam

Ma znam da trea sačekat al kad kliknem na open odma se pojavi taj prozor od windovsa,dok novija verzija otvori i kad želim sejvat pojavi se taj prozor.

djelac

Član
Tu od
9 Tra 2009
Poruka
530
molim pomoč??'nebrem pokrenut ls 2011 do sad sam igral bez problema a sad ga nebrem opce pokrenuti?pokrenem i izbacime odma van zakaj??

B

brdjo

Guest
pozdrav svima. igram trenutno ls11 na mapi croatia i napravio sam neke izmjene koje mi odgovaraju, ali me pati proizvodnja mlijeka. malo mi je glupo sto 10 krava proizvodi mlijeka kolko dukatu netreba za cijeli mjesec, a uz to je cijena potpuno nerealna stvarnosti. molim vas da mi pomognete da to promjenim jer zelim normalna primanja na mlijeku i mnormalno napredvanje u pogledu strojeva i kapitala. hvala unaprijed

matija0001

Novi član
Tu od
21 Lis 2010
Poruka
1
vidim da ima mnogo stvari što se nekuže pa tako i ja nekužim zašto mi neće niti jedan traktor ZETOR da rade kad ih stavim u mods??
uđem normalno u save game što igram i kad kupim zetora nemogu ga ni upalit,a ni izić iz njega i sijest u dr.traktor jer mi igrica blokira,zašto??? zna možda netko???

J

josip21

Guest
Poz svima imam problema s mapama vecinom mi bas i ne rada potpuno nekd bude problema s teksturama,al kad to hocu rijesiti u giantsu opet mi se otvori onaj prozor od windovsa kao sto sam vecprije naveo.Koje mape vi koristit ak neko ima prijedkog nek kaze imam slabiji komp tak da bi bila idealna neka manja. Hvala

B

brdjo

Guest
Poz svima imam problema s mapama vecinom mi bas i ne rada potpuno nekd bude problema s teksturama,al kad to hocu rijesiti u giantsu opet mi se otvori onaj prozor od windovsa kao sto sam vecprije naveo.Koje mape vi koristit ak neko ima prijedkog nek kaze imam slabiji komp tak da bi bila idealna neka manja. Hvala

probaj na ovome linku tu su ti mape za slabe kompove http://www.ls2009.net/na-slabe-komputery-vf126.htm

matija0001

Novi član
Tu od
21 Lis 2010
Poruka
1
jel ima netko kakav kombajn za vadit krumpir??? po mogućnosti ako je nekakav stariji,onaj što se kvači za traktor...

Najnoviji postovi

Na vrh