B
brdjo
Guest
10€ tak je rekel
nemoguce u austriji je 20€
10€ tak je rekel
Poz brdjo jes mozda uspio sta s onm mapom croatia.
jel mi moze netko reci u kojoj su verziji (koja godina) zivotinje za uzgajat?igrao sam 2009,mislim,tamo ih nije bilo.Jel se moze to ubacit nekako u 2009? Pošto imam laptop,nemogu ove najnovije, malo zahtjevnije verzije...
napravio sam ono sto si htjeo. samo reci kada da ti posaljem. al malo je glupa mapa bez one supe
Imam hp 6710s, al ima ugrađenu grafičku(naravno) pa malo šteka,brejka ponekad dok igram pa nije lijepo vozit...A neka starija,bas da se trebaju hranit i sve ostalo,jel to postoji uopće?
jel zna netko zašto mi zastaje igrica kad krenem vadit krumpir??? probao sam sa više kombajna vadit,ali nepomaže,ista stvar.
Da li neko još uvijek igra LS '09.Skinuo sam sebi mapu(za LS '09) koja se zove Von berg zu Tal(koja je inače u exe. formatu) i kada je instaliram,traži mi neki pristupni kod?!?Da li neko možda ima kod????
to se i meni dešavalo u ls 2009. ja sam tražio isto na xxx mijesta tak neki kod,ali ništa. problem je u mapi,jer onaj tko ju je pravio dodatno zahtijeva da se skine i taj pristupni kod. zanemari 2009, igraj 2011 i skidaj mape koje hoćeš jer su puno bolje. :finga::finga:
Ma pokušavao sam ja sa ovih linkova na forumu i ne rade mi nijedan,a mape ne skidam veće od 100 mb jer mi je internet ograničen pa to ide sporo,jedino da mi vi ponovo postavite ISPRAVNE LINKOVE pa da ostavim preko noći da mi skida,pa da i ja zaigram kao čovjek.
http://phpfusion.org/57345-landwirtschafts-simulator-2011-2010de.html
ovo je str.na kojoj možeš skinut,ja sam na njoj skinuo.
imaš ispod slika pod hotfile.com ali u tri dijela su ti pa će ti malo potrajat.
možda ima netko drugi neku dr.str.na kojoj možeš skinut odjednom,al ja imam ovu