• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

V

vedo

Guest
ma kakva rakovica to ti je zetor 5611!:supz::supz::supz:

Auuu alaj se ja izblamira......Vidio sam plavu boju pa mi je rakovica odmah pala napamet.Sad me je drug Google uvjerio da si upravu.Jel ovo mod za 2009??? :)

matija0001

Novi član
Tu od
21 Lis 2010
Poruka
1
ma kakva rakovica to ti je zetor 5611!:supz::supz::supz:

je,je, to je zeko da...
malo ga jebe boja,al dobro. bolje da ga je hrđa uhvatila nego da je ovak kao novi,al možda je došao od majstora,tj.lakirera

matija0001

Novi član
Tu od
21 Lis 2010
Poruka
1
fric,ja sam krenuo skidat ovo preko ovog linka što si stavio i došlo mi je do 27mb skinutih i prekinulo mi. šta je to,jel nevalja mod ili šta???

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
je,je, to je zeko da...
malo ga jebe boja,al dobro. bolje da ga je hrđa uhvatila nego da je ovak kao novi,al možda je došao od majstora,tj.lakirera

hehe od mene majstora!

fric,ja sam krenuo skidat ovo preko ovog linka što si stavio i došlo mi je do 27mb skinutih i prekinulo mi. šta je to,jel nevalja mod ili šta???

ha neznam kaj to more bit meni je skinulo bez pol frke!

matija0001

Novi član
Tu od
21 Lis 2010
Poruka
1
šta je bećari,nitko nema nikakvih problema pa se ništa nepiše???
moram se pohvalit,dobit ću idući tjedan org. LS 2011 iz njemačke pa ću i ja zaigrat multiplayer

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
šta je bećari,nitko nema nikakvih problema pa se ništa nepiše???
moram se pohvalit,dobit ću idući tjedan org. LS 2011 iz njemačke pa ću i ja zaigrat multiplayer

e to mi je drago čut uostalom jel neko sa foruma igra multi???

4

4fun

Guest
trebam pomoč, to jest link za autostack za kockaste bale. to je ona prikolica koja sama kupi bale.

hvala

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
trebam pomoč, to jest link za autostack za kockaste bale. to je ona prikolica koja sama kupi bale.

hvala

eee a kakve male il velike i za ls09 ili 11:?::?::?::?:

K

karlo321

Guest
decki ajde jedna dobra mapa mi treba da ima svega i svacega na njoj... trebam vise nekih usjeva itd... da imam krumpire i ta sranja... ajd kome nije tesko neka predlozi neku ili da link ;)

K

karlo321

Guest
decki ajde jedna dobra mapa mi treba da ima svega i svacega na njoj... trebam vise nekih usjeva itd... da imam krumpire i ta sranja... ajd kome nije tesko neka predlozi neku ili da link ;)

pa decki sta je ovo pisete tu a niko ne zeli pomoci???? e pa stvarno...

Najnoviji postovi

Na vrh