• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
Da ti nije zeleno žito na onoj slici sa MF-om :roll:

to sam na orginal mapi malo igral i kad sam dopeljal strojeve onda je sam taj čošak bil još zelen a vidi se i malo sazrijelog kukuruza..;)

D

dammir

Guest
Taj IMT 5500 si skinio sa google warehouse. To nije tvoj model.

nije moj ali sam ga ja konvertovao i ubacio u i3d, a sam fric zna da mi je trebalo za to 2-3 nedelje da skontam kako da to uradim. Ja mod nisam samo prefarbao stoga sam se i potpisao na njega. A ako nekome smeta stosam skinuo od negde model, sto nije sam to uradio pre... jer je model davno tamo postavljen.

A video kod vas ne radi, jer je kod vas muzicka pozadina zabranjena pa onda ni video ne vidite. .....

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
Sve je to u redu ali ipak nije u redu da pored svog imena ne napises ime onoga tko ga je napravio. Preuzimas tude zasluge.

D

dammir

Guest
Sve je to u redu ali ipak nije u redu da pored svog imena ne napises ime onoga tko ga je napravio. Preuzimas tude zasluge.

iskreno, ja sam to skinuo pre 2 meseca... i jos puno modela .... koje cu najverovatnije iskoristiti..... pa se i ne secam svih imena autora. a drugo, ljudi sto su tamo stavljali nisu stavljali zbog ove igre vec zbog sketchupa... i cim model nije zasticen na neki nacin znaci da je slobodan za koriscenje. Sve dok vi svoj proizvod ne zastitite kao autorsko pravo i na primer pocnete da prodajete svoje modele, pomenuti model je besplatan i dostupan svima i svako moze da radi sa njime sta hoce.

to je moje misljenje.

matija0001

Novi član
Tu od
21 Lis 2010
Poruka
1
jel možda netko koristio courseplay (abfahrhelfer) 2011 ???
ja nekužim kako namjestit da mi rade strojevi, npr.kombajn da silira,a traktor da ide kraj njega pa ako netko zna da mi malo pojasni...hvala

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
Sve ja to razumijem i znam da je to tamo stavljeno da se besplatno skida ali nije u redu da nema imena glavnog kreatora. Sta da netko sad uzme tvoj model i promijeni boju i prodaje na turbosquidu ili sta ja znam di, a ti znas da si ti napravio taj model. To se tako ne radi. Ak vec uzmes taj model onda stavis i ime tko je sve radio na njemu. To za mene nije u redu. Ti nisi napravio to. Nemoj se ljutiti al to je moje misljenje. I da odes na 3D forume svi ce se sloziti sa mnom.

D

dammir

Guest
Sve ja to razumijem i znam da je to tamo stavljeno da se besplatno skida ali nije u redu da nema imena glavnog kreatora. Sta da netko sad uzme tvoj model i promijeni boju i prodaje na turbosquidu ili sta ja znam di, a ti znas da si ti napravio taj model. To se tako ne radi. Ak vec uzmes taj model onda stavis i ime tko je sve radio na njemu. To za mene nije u redu. Ti nisi napravio to. Nemoj se ljutiti al to je moje misljenje. I da odes na 3D forume svi ce se sloziti sa mnom.

pa da ali ti se ne mozes ljutiti ako neko iskoristi tvoj model ako ga nisi zastitio. stoga, ako ne zelis da ga neko uzme i iskoristi, trebao si ga zastititi.
pa i da uzmem da ga prodajem... on ne bi mogao nista da uradi. dok bilo ko ko prodaje model, ako ga ne platis moze te ladno tuziti za krsenje autorskih prava.

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
ooooopppplaaaaaa...javi se ponosan vlasnik imt-a 5500 i buni se u svezi tog da je dammir napisal svoje ime za model...a jebat* bile bu gadne...:gitarist::eek::eek:

Najnoviji postovi

Na vrh