V
vedo
Guest
Pa zna li se uopće ko je misteriozni vlasnik modela IMT-a 5500 :?:
Pa zna li se uopće ko je misteriozni vlasnik modela IMT-a 5500 :?:
U Serb-cro mod packu je dosta napisano u vezi vlasnika. Npr na sijacicama. Model uopce nije damir nego je samo reskin sijacice. To moze svako
http://farmingsimulatorsrb.forumotion.com/t1102-imt-5500-autorska-prava evo o IMT-u...javio se vlasnik
svatko ima pravo na svoje razmišljanje i zato je sada glupo da se svađate oko toga,nemojte...ovo je samo igra i bilo bi glupo da se zbog nje kačite ili nešto sl.
Jesi ti jedini koji zna praviti modele. Ako hoces da ti i tvoj tim steknete neku reputaciju ili respekt kod drugih igraca ili drugih timova koji se bave s ovim onda radi posteno. Ja nemam nista protiv toga da ti uzimas tude modele i ubacujes igru al zalosno je kada vidim da je netko sebi prisvojio taj model. Da li je toliko tesko napisati tko je napravio tog IMT-a a tko je sredio texturu i skripte. I sto se tice toga sto si rekao tko ce nam sada praviti modele evo ja se javljam da cu praviti koliko stignem od drugih obaveza. Ovo je stvarno zalosno sto prepucavamo radi ovoga.
a gle ako ti misliš da je to tako jednostavno probaj ti to napravit
izbrisao sam modove ... tj ponistio linkove... koje sam mogao..... sto je otislo u svet, otislo je... klipovi pobrsani... jer sad ok? jeste zadovoljni? samo ne znam ko ce vam napraviti neke nove modove ... ali ok.... valjda ste zadovoljni.... izuzev frica koji je pravio modove samnom.... hvala mu na ukazanom poverenj... ja cu i dalje praviti modove i ``krasti`` modele ali niko ih nece dobiti...
Jaooo..Pa dajte šta je to 1 mod ?? Sad će zbog toga i svađa nastat ? Pa dajte ljudi skulirajte se malo...Taj 1 mod kao prvo MENI ne znači ništa (nemoj mislit da mi se nesvidja itd..Nego imam 100 drugih modova pa mi nije problem da nemam jednog) Ja taj IMT nisam ni skinuo, jer mi se nekako nije "svidjao". Imate na tisuće traktora u igrici, od IMT do John Deere..A vi se zbog 1 takvog ovdje svađate...Pa dajte molim vas ljudi....
nista me vise ne zanima....
Jaooo..Pa dajte šta je to 1 mod ?? Sad će zbog toga i svađa nastat ? Pa dajte ljudi skulirajte se malo...Taj 1 mod kao prvo MENI ne znači ništa (nemoj mislit da mi se nesvidja itd..Nego imam 100 drugih modova pa mi nije problem da nemam jednog) Ja taj IMT nisam ni skinuo, jer mi se nekako nije "svidjao". Imate na tisuće traktora u igrici, od IMT do John Deere..A vi se zbog 1 takvog ovdje svađate...Pa dajte molim vas ljudi....
Znači dammire,možemo zaboraviti na SerbCro mod pac 1.2,nažalost