• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
Pa zna li se uopće ko je misteriozni vlasnik modela IMT-a 5500 :?:

pročital sam ujutro a sad tražim tu stranicu na srbls-forumu i nema je više...misteriozno nestala...sad to igleda ovak:axe::axe::axe:

AntonioJD

Iskusan lik
Premium
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,417
U Serb-cro mod packu je dosta napisano u vezi vlasnika. Npr na sijacicama. Model uopce nije damir nego je samo reskin sijacice. To moze svako

Karlovačka

Novi član
Tu od
5 Pro 2010
Poruka
12
U Serb-cro mod packu je dosta napisano u vezi vlasnika. Npr na sijacicama. Model uopce nije damir nego je samo reskin sijacice. To moze svako

a gle ako ti misliš da je to tako jednostavno probaj ti to napravit ;)

D

dammir

Guest
izbrisao sam modove ... tj ponistio linkove... koje sam mogao..... sto je otislo u svet, otislo je... klipovi pobrsani... jer sad ok? jeste zadovoljni? samo ne znam ko ce vam napraviti neke nove modove ... ali ok.... valjda ste zadovoljni.... izuzev frica koji je pravio modove samnom.... hvala mu na ukazanom poverenj... ja cu i dalje praviti modove i ``krasti`` modele ali niko ih nece dobiti...

matija0001

Novi član
Tu od
21 Lis 2010
Poruka
1
svatko ima pravo na svoje razmišljanje i zato je sada glupo da se svađate oko toga,nemojte...ovo je samo igra i bilo bi glupo da se zbog nje kačite ili nešto sl.

D

dammir

Guest
svatko ima pravo na svoje razmišljanje i zato je sada glupo da se svađate oko toga,nemojte...ovo je samo igra i bilo bi glupo da se zbog nje kačite ili nešto sl.

ja se ne mislim svadjati....

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
Jesi ti jedini koji zna praviti modele. Ako hoces da ti i tvoj tim steknete neku reputaciju ili respekt kod drugih igraca ili drugih timova koji se bave s ovim onda radi posteno. Ja nemam nista protiv toga da ti uzimas tude modele i ubacujes igru al zalosno je kada vidim da je netko sebi prisvojio taj model. Da li je toliko tesko napisati tko je napravio tog IMT-a a tko je sredio texturu i skripte. I sto se tice toga sto si rekao tko ce nam sada praviti modele evo ja se javljam da cu praviti koliko stignem od drugih obaveza. Ovo je stvarno zalosno sto prepucavamo radi ovoga.

D

dammir

Guest
Jesi ti jedini koji zna praviti modele. Ako hoces da ti i tvoj tim steknete neku reputaciju ili respekt kod drugih igraca ili drugih timova koji se bave s ovim onda radi posteno. Ja nemam nista protiv toga da ti uzimas tude modele i ubacujes igru al zalosno je kada vidim da je netko sebi prisvojio taj model. Da li je toliko tesko napisati tko je napravio tog IMT-a a tko je sredio texturu i skripte. I sto se tice toga sto si rekao tko ce nam sada praviti modele evo ja se javljam da cu praviti koliko stignem od drugih obaveza. Ovo je stvarno zalosno sto prepucavamo radi ovoga.

nije zalosno vec sto bi ja njega naveo da sam znao ko je radio model.... kao sto sam na forumu nasem rekao... skinuo sma model pre 4 meseca.... a uz to 30 ostalih modela.... kao da sam gledao ciji su...plus toga DZABE su bili i dostupnisvima.... sta da je bio u pitanju neki lik iz lupam francuske... mislim glupo je .... kao da niko nikad nije uzeo nicij mod.... ili model... a i sto ga sam nije papravio? ne hvalim se ja da umem da pravim... zna jos to mnogo ljudi, ali opet kazem sto to oni nisu narapvili? kao da je krivo svima sto sam ja to uradio a ne oni ? ili sta je u pitanju? ne kontam.... ok nisam ga pomenuo, rekao sam razlog sto nisam.... jer ovo bila beta verzija? jeste. oce biti pomenut u finalnoj verziji, nece. zasto? zato to je necu ni praviti! Napravicu mozda ali je necu stavlajti na net.... tako da.... u tri lepe.... covek pokusa da napravi nesto i kad uspe u tome... svi prospu paljbu po njemu.... samo me interesuje kolio je bilo traktora sa ovih prostora da smo ih sami napravili? malo? mozemo ih pobrojat na prste jedne ruke... i kad tako jedan mod uspe za 24 sata da se pojavi na svim sajtovima .... to treba da bude uspeh, nebitno da li sam ga radio ja , fric.. fare ili bilo ko na ovom svetu .... ali izgleda da to nije bitno.... i zbog toga i necu vise nsita da radim.... jer jednostavno to se ne ceni.... sto ga nisam potpisoa... cuj... pa sto se nije javio pre... nego sad kad je mod izasao! fric mi je lepo rekao, aj stavimo SerbCro pack. i stavili smo.... jer radio on, radio je i bio je pomenut....

ma.....

AntonioJD

Iskusan lik
Premium
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,417
a gle ako ti misliš da je to tako jednostavno probaj ti to napravit ;)

Ko prvo ja nisam reko da znam radit modele, nit sam reko da dammir nezna pravit modele. Ali ipak neke je modele prisvojio. Ne brkaj stvari.

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
izbrisao sam modove ... tj ponistio linkove... koje sam mogao..... sto je otislo u svet, otislo je... klipovi pobrsani... jer sad ok? jeste zadovoljni? samo ne znam ko ce vam napraviti neke nove modove ... ali ok.... valjda ste zadovoljni.... izuzev frica koji je pravio modove samnom.... hvala mu na ukazanom poverenj... ja cu i dalje praviti modove i ``krasti`` modele ali niko ih nece dobiti...

tak je ja i ti se vučimo o modovima i nastojat čemo se usavršit što se toga tiče da iz naše radione izađe neki cool mod...hehehehe:partyman::drinkers::drinkers::drinkers:

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
Jaooo..Pa dajte šta je to 1 mod ?? Sad će zbog toga i svađa nastat ? Pa dajte ljudi skulirajte se malo...Taj 1 mod kao prvo MENI ne znači ništa (nemoj mislit da mi se nesvidja itd..Nego imam 100 drugih modova pa mi nije problem da nemam jednog) Ja taj IMT nisam ni skinuo, jer mi se nekako nije "svidjao". Imate na tisuće traktora u igrici, od IMT do John Deere..A vi se zbog 1 takvog ovdje svađate...Pa dajte molim vas ljudi....

D

dammir

Guest
Jaooo..Pa dajte šta je to 1 mod ?? Sad će zbog toga i svađa nastat ? Pa dajte ljudi skulirajte se malo...Taj 1 mod kao prvo MENI ne znači ništa (nemoj mislit da mi se nesvidja itd..Nego imam 100 drugih modova pa mi nije problem da nemam jednog) Ja taj IMT nisam ni skinuo, jer mi se nekako nije "svidjao". Imate na tisuće traktora u igrici, od IMT do John Deere..A vi se zbog 1 takvog ovdje svađate...Pa dajte molim vas ljudi....

nista me vise ne zanima....

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
nista me vise ne zanima....

A dobro...Ti si se naljutio i sad te vise i ne zanimamo ni mi ni ovaj forum...ali tako to ide u zivotu !

Ja ovdje nikog ne krivim niti cu kriviti, samo smirite situaciju i sve ok

Pozz

matija0001

Novi član
Tu od
21 Lis 2010
Poruka
1

ja se slažem sa tobom druže,u pravu si. ima milijon drugih modela čega god ti srce poželi i da bi sad zbog tog jednog starog zglobnog traktora :lol: nastala frka,bezveze. bez uvrede dammiru...

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
Znači dammire,možemo zaboraviti na SerbCro mod pac 1.2,nažalost :mad:

to se još nezna možda čemo ja i dammir radit modove al za svoju dušu:!:hehehe:lol::rolleyess::supz:

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
pa kaj je to ljudi sad se svadite sad mirite ovo nema smisla...pa mi smo ls-ovci:!:
nemremo se oko ničeg složit nebi htel da se ovak dobra tema raspadne radi jednog traktora...joooojjjjjjjj
eto malo da oraspoložim temu...hehe...hollenz No1:!:

Najnoviji postovi

Na vrh