• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

Tomo Vinkovic

Novi član
Tu od
8 Tra 2011
Poruka
5
Probao sam ali nemoze zato i pitam da li makar netko na forumu zna da napravi mod za Tomu Vinkovica 731 u Farming Simulatoru 2009 molim vas VELIKI POZDRAV

Posljednje uređivanje:
K

karlo321

Guest
deckiiiiiii u subotu ili nedjelju dobivam original igru konacno :prayer:
moram se odma osigurat pa da pitam jel igra ko multiplayer tu sa foruma pa da ja mogu s vama ;)

AntonioJD

Iskusan lik
Premium
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,417
Ja pokusavam nabavit original, ali ne poilazi mi bas za rukom. Daj reci gdje si nabavio?

Karlovačka

Novi član
Tu od
5 Pro 2010
Poruka
12
deckiiiiiii u subotu ili nedjelju dobivam original igru konacno :prayer:
moram se odma osigurat pa da pitam jel igra ko multiplayer tu sa foruma pa da ja mogu s vama ;)

igram ti ja multiplayer a i znam jedno 10-etak ljudi koji isto igraju, najčešće igramo vikendima skupi nas se jedno 3-4.

A

alex511

Guest
pomoc

Ljudi imam jedan problem, sve mi radi kako treba, samo sto ne mogu nikako da vidim krave, kupio sam ih vec i znam gde treba da ih nadjem, ali kad odem tamo njih nema... Da li neko zna kako to da resim? Pozdrav.

Tomo Vinkovic

Novi član
Tu od
8 Tra 2011
Poruka
5
Moras otici do mjesta gdje su krave i tek onda uzet krave samo pritisni
slovo p i kupi kravu i pojavit ce se pozdrav

D

dammir

Guest
ja cu nabavljati originale.... ali sam iz srbije.... ako bi nekako sredio da mi posaljes pare i kako da ja tebi poslaje igru.... nema problema.... :)

K

kreso27

Guest
Pozdrav

Ja sam instalirao Landwirtschafts-Simulator 2009, sve radi, odlicno, ali problem je sljedeci.Kad kupim npr. traktor drugi, nema ga na farmi, dali treba ici po njega nekamo posebno ili je di drugdje problem?

B

brdjo

Guest
Ja sam instalirao Landwirtschafts-Simulator 2009, sve radi, odlicno, ali problem je sljedeci.Kad kupim npr. traktor drugi, nema ga na farmi, dali treba ici po njega nekamo posebno ili je di drugdje problem?

traktor ti je u prodavaonici sa tab mozes skakati sa stroja na stroj

A

antonio1997

Guest
Pozdrav

Pozdravljam sve članove foruma,imam jedno pitanje,jel zna ko jel negdje ima za skinut zetor 5945:rolfer:

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
Evo ovako, Fric ili Dammire, imam pitanje za vas, bi ste li htjeli napravit Hurlimann h-490, Imam slike, pa mi daj molim te odgovorite pa ako oćete da uploadam slike...Čujemo se još.. !

V

vedo

Guest
Evo ovako, Fric ili Dammire, imam pitanje za vas, bi ste li htjeli napravit Hurlimann h-490, Imam slike, pa mi daj molim te odgovorite pa ako oćete da uploadam slike...Čujemo se još.. !

I ja sam za da se napravi neki Hurlimann,ali neki noviji,npr XT 105

Tomo Vinkovic

Novi član
Tu od
8 Tra 2011
Poruka
5
Ljudi imam jedan problem, sve mi radi kako treba, samo sto ne mogu nikako da vidim krave, kupio sam ih vec i znam gde treba da ih nadjem, ali kad odem tamo njih nema... Da li neko zna kako to da resim? Pozdrav.

Moras otici do mjesta gdje su krave i tek onda uzet krave samo pritisni
slovo p i kupi kravu i pojavit ce se pozdrav

AntonioJD

Iskusan lik
Premium
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,417
Imam jedno pitanje.
Jel moze tko pretvoriti scripte it LS 09 u LS 11 hocu ono da mi plug ore samo zemlju ne da izore put nego samo zemlju

Na ovo mislim. Da ne prelazi dalje od zemlje.

beznazwy1tr.jpg

specdbes.png

Najnoviji postovi

Na vrh