• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

V

vedo

Guest
ali ak promjenis te fajlove onda više nemres igrat MP
pa vi koji imate ORG ne dirajte to

Ja sam promijenio fajlove,i igrica mi više ne šteka nikako,a multiplayer ne igram,tako da mi je ovo dobro došlo!!Hvala ti puno goci!!

Tomo Vinkovic

Novi član
Tu od
8 Tra 2011
Poruka
5
jeb...(piii) da vas jeb..(piiii) Tomo dosadni se ko proljev
da bog da va m ga niko ne napravi zato kaj ste tak dosadni

Dobro ba sta se ljutis i lakse malo nemogu se uvijek pravit modovi za velike traktore a ako ti smetaju moji postovi nemoj ih citat predpostavljam da ce me sad izbacit sa foruma ali nema veze

Matija6

Član
Tu od
12 Stu 2010
Poruka
54
pa kad 500 puta si napiso ja bi tomu ja bi tomu
kak nekom to nebi islo na živce :weedman:

Posljednje uređivanje:

Matija6

Član
Tu od
12 Stu 2010
Poruka
54
Ja sam promijenio fajlove,i igrica mi više ne šteka nikako,a multiplayer ne igram,tako da mi je ovo dobro došlo!!Hvala ti puno goci!!

ja sam promjenil i onaj drugi i sad kad palim igru stalo me pita nekaj jel ocu zamjenit taj fail

V

vedo

Guest
ja sam promjenil i onaj drugi i sad kad palim igru stalo me pita nekaj jel ocu zamjenit taj fail

Ma dolazi to i meni,ali ti to ništa ne utiče na igricu,tj. igrica nikako ne šteka.Uostalom,napravio sam pauzu,sada igram LS 2009,hoću da snimim neke filmiće,a ne mogu snimati u 2011,užaaaaaaaaaaaaaasno mi šteka kad uđem u igricu i snimam :(

A

antonio1997

Guest
Ma dolazi to i meni,ali ti to ništa ne utiče na igricu,tj. igrica nikako ne šteka.Uostalom,napravio sam pauzu,sada igram LS 2009,hoću da snimim neke filmiće,a ne mogu snimati u 2011,užaaaaaaaaaaaaaasno mi šteka kad uđem u igricu i snimam :(

vedo jel mi možeš pojasnit kako snimaš na ls 2011

V

vedo

Guest
vedo jel mi možeš pojasnit kako snimaš na ls 2011

Ima jedan program,zove se fraps,i sa njime možeš da snimaš sve igrice.Ako te interesuje kako se radi sa njime,na youtube imaš dosta tutorijala,meni su pomogli :gitarist:

Jos jednom molim vas da li netko moze da napravi mod za Tomu Vinkovica 731 u Farming Simulatoru 2009 molim vas. Evo i link

http://www.google.ba/images?hl=bs&s...tomo+vinkovic+731&btnG=Pretra%9Ei+slike&gbv=2

Ako nastaviš biti ovako naporan,prijavit ću te adminu!!:evil: Kako nisi dosad primjetio da na ovom forumu niko neće da pravi tomu vinkovića!!

Matija6

Član
Tu od
12 Stu 2010
Poruka
54
evo po 1001 (ne noć) nego puta dosadin si dosta je i 1 rec
ljudi rade druge modove
doći će i tvoj tomica na rad ali ne odma jebo ga ti dosadn si više
ko neka baba si

V

vedo

Guest
Ajd dobro ljudi vidom da i na ovom forumu nema nista od mog tomice pozdrav

A zašto se ti ne bi potrudio i napravio sebi tomicu,kad već ne možeš da živiš bez njega :scratch Problem je u tome što ti je mrsko,a dovoljno je samo malo dobre volje :idea: i vidjećeš kakva se čuda dešavaju

AntonioJD

Iskusan lik
Premium
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,417
A vi ste isto.. Boli vas ***** sta on oce tomu vinkovica. Neznaju svi pravit modove i scripte i ta sranja. Ako vam je dosadan nemojte pratit temu jbt.

AntonioJD

Iskusan lik
Premium
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,417
Landwirtschafts Simulator 2011

lsScreen_2011_04_10_09_58_24.png

lsScreen_2011_04_10_10_03_19.png

lsScreen_2011_04_10_10_11_40.png

lsScreen_2011_04_10_10_19_56.png

lsScreen_2011_04_10_10_26_09.png

lsScreen_2011_04_10_10_27_45.png

lsScreen_2011_04_10_10_28_00.png

Pukla noga na plugu :D

lsScreen_2011_04_14_21_06_35.png

V

vedo

Guest
A vi ste isto.. Boli vas ***** sta on oce tomu vinkovica. Neznaju svi pravit modove i scripte i ta sranja. Ako vam je dosadan nemojte pratit temu jbt.

Baš bih volio da vidim bi li ga ti trpio da svakih sat vremena postavlja jedan te isti post na forumu :scratch
BTW. CHlas-sad sam htio postaviti to pitanje,ali pretekao si me :mad:

Najnoviji postovi

Na vrh