Tomo Vinkovic
Novi član
- Tu od
- 8 Tra 2011
- Poruka
- 5
E treba docekat. A kad bi barem netko mogao da napravi mod za Tomu Vinkovica 731 u Farming Simulatoru 2009
E treba docekat. A kad bi barem netko mogao da napravi mod za Tomu Vinkovica 731 u Farming Simulatoru 2009
e Tomo de sad pogledaj zadnje 3 stranice... od 30 postova 15 je tvojih da se napravi Tomo Vinković... dokurčio si više s tim, prestani... ako nećeš čekat napravi si Tomu Vinkovića sam...
ako ga neznaš napravit sam, a pretpostavljam da ne jer tolko moliš ostale, onda pričekaj dok ljudi uhvate vremena, jer rade svakake modove za LS11, a ne čekaju samo tvoju molbo za Tomu Vinkovića ok????
Potpisujem Ako baš neznaš raditi u Google Sketchup-u,koristi tutorijale sa youtube-a,tamo ih ima more,pa onda počni praviti neke lakše modele(vile za bale,prikolicu za bale i sl.)pa kad se već malo uhodaš počni praviti malog tomicu,pa kad napraviš,pošalji nekome ko zna da napravi skripte za njega i možeš igrati.Dobra volja,koncentracija i vrijeme će učiniti svoje,vidjećeš
BTW. Stigao je novi traktor na moju farmu:Torpedo 9006,iliti "duga devetka"
dobar mod samo šteta što se nije napravilo da se iz kabine može gledati van.
da to je šteta i malo mi je ružno ovo kaj je plavo obojano
P.S. to si ti radio ili
Postali ste dosadni sa tim tomom. Da netko hoce da ga napravi, vjerujte mi javio bi vam.e to bi bilo pravo onda nebi silazio sa kompa.. imam ls 2011, 2009 gold imam oko 80 modova al sve veliki traktori i sprave a starog dobrog tome nema nigdje :madmana: de nam napravite tomicu!!!
E treba docekat. A kad bi barem netko mogao da napravi mod za Tomu Vinkovica 731 u Farming Simulatoru 2009.
i ja bi to volio imam ja farmer simulator 2009 gold imam ls 2011 al tome nemam!!! aj stvarno ak neko moze stavit link tog moda ili napravit bio bi zahvalan???
Za sve kojima igra steka
Napravite ovo: tamo gdje vam je folder od modova, treba vam biti XML datoteka naziva GAME, otvorite je s notepadom i napravite ovo kao ja. Evo primjer:
<?xml version="1.0" encoding="iso-8859-1" standalone="no" ?>
<game>
<graphic>
<display>
<width>1024</width>
<height>768</height>
<bpp>24</bpp>
<gamma>1</gamma>
<fullscreen>true</fullscreen>
<vsync>true</vsync>
<filter>
<trilinear>true</trilinear>
<anisotropy>0</anisotropy>
<msaa>0</msaa>
</filter>
</display>
<scalability>
<gpuPerformanceClass>auto</gpuPerformanceClass>
<terrain>
<perPixelLighting>true</perPixelLighting>
</terrain>
</scalability>
</graphic>
<audio enable="true" volume="1" />
<input>
<joystick enable="false" vibration="false" />
<mouse enable="true" />
<keyboard enable="true" />
</input>
<logging>
<file enable="false" filename="log.txt" />
<console enable="true" />
</logging>
<development>
<controls>false</controls>
</development>
</game>
Znaci ovo sto je crveno tu pise TRUE ali vi to morate promijeniti u FALSE kao sto je napisano a ako vam ni to ne pomogne onda idite tamo gdje ste instalirali igru i tamo isto imate takvu datoteku. Isto otvorite sa notepadom i to promijenite. Vidit cete razliku. Igra uopce ne steka i uzitak je za igrati. Barem u mom slucaju. Javite kako je.
Postali ste dosadni sa tim tomom. Da netko hoce da ga napravi, vjerujte mi javio bi vam.
Omg i Tomo VInkovic...Kupi si ga u Stvarnome zivotu pa se idi igraj dok ti ne nestane goriva !