• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

K

karlo321

Guest
E treba docekat. A kad bi barem netko mogao da napravi mod za Tomu Vinkovica 731 u Farming Simulatoru 2009

e Tomo de sad pogledaj zadnje 3 stranice... od 30 postova 15 je tvojih da se napravi Tomo Vinković... dokurčio si više s tim, prestani... ako nećeš čekat napravi si Tomu Vinkovića sam...
ako ga neznaš napravit sam, a pretpostavljam da ne jer tolko moliš ostale, onda pričekaj dok ljudi uhvate vremena, jer rade svakake modove za LS11, a ne čekaju samo tvoju molbo za Tomu Vinkovića ok????

V

vedo

Guest
e Tomo de sad pogledaj zadnje 3 stranice... od 30 postova 15 je tvojih da se napravi Tomo Vinković... dokurčio si više s tim, prestani... ako nećeš čekat napravi si Tomu Vinkovića sam...
ako ga neznaš napravit sam, a pretpostavljam da ne jer tolko moliš ostale, onda pričekaj dok ljudi uhvate vremena, jer rade svakake modove za LS11, a ne čekaju samo tvoju molbo za Tomu Vinkovića ok????

Potpisujem :D Ako baš neznaš raditi u Google Sketchup-u,koristi tutorijale sa youtube-a,tamo ih ima more,pa onda počni praviti neke lakše modele(vile za bale,prikolicu za bale i sl.)pa kad se već malo uhodaš počni praviti malog tomicu,pa kad napraviš,pošalji nekome ko zna da napravi skripte za njega i možeš igrati.Dobra volja,koncentracija i vrijeme će učiniti svoje,vidjećeš ;)

BTW. Stigao je novi traktor na moju farmu:Torpedo 9006,iliti "duga devetka"

Karlovačka

Novi član
Tu od
5 Pro 2010
Poruka
12
Potpisujem :D Ako baš neznaš raditi u Google Sketchup-u,koristi tutorijale sa youtube-a,tamo ih ima more,pa onda počni praviti neke lakše modele(vile za bale,prikolicu za bale i sl.)pa kad se već malo uhodaš počni praviti malog tomicu,pa kad napraviš,pošalji nekome ko zna da napravi skripte za njega i možeš igrati.Dobra volja,koncentracija i vrijeme će učiniti svoje,vidjećeš ;)

BTW. Stigao je novi traktor na moju farmu:Torpedo 9006,iliti "duga devetka"

dobar mod samo šteta što se nije napravilo da se iz kabine može gledati van.

V

vedo

Guest
da to je šteta i malo mi je ružno ovo kaj je plavo obojano

P.S. to si ti radio ili

Ne,nisam ja radio.Mod su radili:
Original model: deutzpower
Edit model: deeplonac & dammir
Script: fare022

Što će ti biti ružno kad je to boja torpeda??Meni je mod predobar,sviđa mi se zvuk,i ono što možeš da biraš koliko ćeš kg tegova staviti na traktor.Moje zamjerke:
-prozori
-enterijer traktora nije nikako urađen(ustvari započet je ali nije dovršen)
-i treba dodati rotirku :D

BTW. link za download torpeda

http://freakshare.com/files/9ksmdysk/Torpedo_9006.zip.html

K

kenan522

Guest
E treba docekat. A kad bi barem netko mogao da napravi mod za Tomu Vinkovica 731 u Farming Simulatoru 2009.

i ja bi to volio imam ja farmer simulator 2009 gold imam ls 2011 al tome nemam!!! aj stvarno ak neko moze stavit link tog moda ili napravit bio bi zahvalan???

K

kenan522

Guest
E treba docekat. A kad bi barem netko mogao da napravi mod za Tomu Vinkovica 731 u Farming Simulatoru 2009

e to bi bilo pravo onda nebi silazio sa kompa.. imam ls 2011, 2009 gold imam oko 80 modova al sve veliki traktori i sprave a starog dobrog tome nema nigdje :madmana: de nam napravite tomicu!!!

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
e to bi bilo pravo onda nebi silazio sa kompa.. imam ls 2011, 2009 gold imam oko 80 modova al sve veliki traktori i sprave a starog dobrog tome nema nigdje :madmana: de nam napravite tomicu!!!
Postali ste dosadni sa tim tomom. Da netko hoce da ga napravi, vjerujte mi javio bi vam.

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
Za sve kojima igra steka
Napravite ovo: tamo gdje vam je folder od modova, treba vam biti XML datoteka naziva GAME, otvorite je s notepadom i napravite ovo kao ja. Evo primjer:

<?xml version="1.0" encoding="iso-8859-1" standalone="no" ?>
<game>
<graphic>
<display>
<width>1024</width>
<height>768</height>
<bpp>24</bpp>
<gamma>1</gamma>
<fullscreen>true</fullscreen>
<vsync>true</vsync>
<filter>
<trilinear>true</trilinear>
<anisotropy>0</anisotropy>
<msaa>0</msaa>
</filter>
</display>
<scalability>
<gpuPerformanceClass>auto</gpuPerformanceClass>
<terrain>
<perPixelLighting>true</perPixelLighting>
</terrain>
</scalability>
</graphic>
<audio enable="true" volume="1" />
<input>
<joystick enable="false" vibration="false" />
<mouse enable="true" />
<keyboard enable="true" />
</input>
<logging>
<file enable="false" filename="log.txt" />
<console enable="true" />
</logging>
<development>
<controls>false</controls>
</development>
</game>

Znaci ovo sto je crveno tu pise TRUE ali vi to morate promijeniti u FALSE kao sto je napisano a ako vam ni to ne pomogne onda idite tamo gdje ste instalirali igru i tamo isto imate takvu datoteku. Isto otvorite sa notepadom i to promijenite. Vidit cete razliku. Igra uopce ne steka i uzitak je za igrati. Barem u mom slucaju. Javite kako je.

V

vedo

Guest
E treba docekat. A kad bi barem netko mogao da napravi mod za Tomu Vinkovica 731 u Farming Simulatoru 2009.

i ja bi to volio imam ja farmer simulator 2009 gold imam ls 2011 al tome nemam!!! aj stvarno ak neko moze stavit link tog moda ili napravit bio bi zahvalan???

Ista priča kao i za člana "Tomu Vinkovića".Vrati se nekoliko postova unazad i pročitaj šta sam napisao :arrow:

Matija6

Član
Tu od
12 Stu 2010
Poruka
54
jeb...(piii) da vas jeb..(piiii) Tomo dosadni se ko proljev
da bog da va m ga niko ne napravi zato kaj ste tak dosadni

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
Omg i Tomo VInkovic...Kupi si ga u Stvarnome zivotu pa se idi igraj dok ti ne nestane goriva !

K

karlo321

Guest
bravo decki, slazem se... oladite malo s tim tomom... doce i on nared... ja sam na IMT-ove ceko godinu dana i konacno sam doceko hehe... sad cu ja pokusat napravit ursusa c-355

Matija6

Član
Tu od
12 Stu 2010
Poruka
54
Za sve kojima igra steka
Napravite ovo: tamo gdje vam je folder od modova, treba vam biti XML datoteka naziva GAME, otvorite je s notepadom i napravite ovo kao ja. Evo primjer:

<?xml version="1.0" encoding="iso-8859-1" standalone="no" ?>
<game>
<graphic>
<display>
<width>1024</width>
<height>768</height>
<bpp>24</bpp>
<gamma>1</gamma>
<fullscreen>true</fullscreen>
<vsync>true</vsync>
<filter>
<trilinear>true</trilinear>
<anisotropy>0</anisotropy>
<msaa>0</msaa>
</filter>
</display>
<scalability>
<gpuPerformanceClass>auto</gpuPerformanceClass>
<terrain>
<perPixelLighting>true</perPixelLighting>
</terrain>
</scalability>
</graphic>
<audio enable="true" volume="1" />
<input>
<joystick enable="false" vibration="false" />
<mouse enable="true" />
<keyboard enable="true" />
</input>
<logging>
<file enable="false" filename="log.txt" />
<console enable="true" />
</logging>
<development>
<controls>false</controls>
</development>
</game>

Znaci ovo sto je crveno tu pise TRUE ali vi to morate promijeniti u FALSE kao sto je napisano a ako vam ni to ne pomogne onda idite tamo gdje ste instalirali igru i tamo isto imate takvu datoteku. Isto otvorite sa notepadom i to promijenite. Vidit cete razliku. Igra uopce ne steka i uzitak je za igrati. Barem u mom slucaju. Javite kako je.

meni je pomoglo jos mi malo steka al sam dobil 15-20 fps i sad imam 45-55 fps

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
jesi promijenio na oba dva mjesta koja sam naveo, promijeni pa ces vidjeti. Meni ne steka nista.

Matija6

Član
Tu od
12 Stu 2010
Poruka
54
ali ak promjenis te fajlove onda više nemres igrat MP
pa vi koji imate ORG ne dirajte to

Najnoviji postovi

Na vrh