KarlovaÄka
Novi član
- Tu od
- 5 Pro 2010
- Poruka
- 12
ali je jos u izradi,i izalzi krajem ove godine ili početkom druge.Biti če ko i fs 08 odnosno neče biti prava imena marke zato kaj nisi niti trazili dozvolu(mozda malo i izgledaju cudnije modovi!)
to če se moči odabrat lik sa kojim češ moči igrat.
Ovako da počnem odgovarati pošto znam kako to funkcionira.Multiplayer močeš igrati samo ako imaš orginal igru odnosno cd-key.Ja sam ti ju kupil preko ebay-a i platil oko 150 kuna.U multiplayeru imas tri velika servera i u njima si može svako napraviti svoju igru u kojoj može izabrati oće koristiti modove ili neće i ako oće koje oće modove i može nazvati svoju igru kako oće i stavit lozinku naravno ako hoce.Naravno ako ti napravis "svoju igru" i stavis svoje modove i mapu i taj drugi mora imat iste modove i istu mapu koju si ti izabrao.eto toliko od mene ko te jos nešto zanima samo pitaj.Pozdrav,
nedavno sam skinuo farming simulator 2011, i prezadovoljan sam igrom.Malo sam guglao te vidio da postoji multiplayr.Pa ako netko ima volje da mi pojasni kako mogu igrat ga samo sa orginalom ili i ovako.Ako samo s orginalom gdje ste ga vi kupili?I dali u multiplayru igraju svi igraci iz cijeloga svijeta ili se samo moze igrati s nekim s kim se dogvorite.
Hvala unaprijed.
Ovako da počnem odgovarati pošto znam kako to funkcionira.Multiplayer močeš igrati samo ako imaš orginal igru odnosno cd-key.Ja sam ti ju kupil preko ebay-a i platil oko 150 kuna.U multiplayeru imas tri velika servera i u njima si može svako napraviti svoju igru u kojoj može izabrati oće koristiti modove ili neće i ako oće koje oće modove i može nazvati svoju igru kako oće i stavit lozinku naravno ako hoce.Naravno ako ti napravis "svoju igru" i stavis svoje modove i mapu i taj drugi mora imat iste modove i istu mapu koju si ti izabrao.eto toliko od mene ko te jos nešto zanima samo pitaj.
I da kada zbaliram bale sta s njima da radim, dali ih mogu prodati ili samo iskrcat sebi na farmu?
kaj ljudi igra ko profarm1
zasto je taj profarm tako zanimlljiv?! Drugacija mapa koja je opet bezveze i novi modovi.
Tako je,zato sam i odustal od kupnje!
tta traka se nazali na farmi onoga ko napravi igru