• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

Karlovačka

Novi član
Tu od
5 Pro 2010
Poruka
12
ali je jos u izradi,i izalzi krajem ove godine ili početkom druge.Biti če ko i fs 08 odnosno neče biti prava imena marke zato kaj nisi niti trazili dozvolu(mozda malo i izgledaju cudnije modovi!)

Karlovačka

Novi član
Tu od
5 Pro 2010
Poruka
12
nezzzzz ali sam čital da če se na jednom kompu moči igrati više njih kao natjecanje odnosno neče se moči igrati karijera.

L

Luxonja

Guest
Pozdrav,

nedavno sam skinuo farming simulator 2011, i prezadovoljan sam igrom.Malo sam guglao te vidio da postoji multiplayr.Pa ako netko ima volje da mi pojasni kako mogu igrat ga samo sa orginalom ili i ovako.Ako samo s orginalom gdje ste ga vi kupili?I dali u multiplayru igraju svi igraci iz cijeloga svijeta ili se samo moze igrati s nekim s kim se dogvorite.

Hvala unaprijed.

Karlovačka

Novi član
Tu od
5 Pro 2010
Poruka
12
Pozdrav,

nedavno sam skinuo farming simulator 2011, i prezadovoljan sam igrom.Malo sam guglao te vidio da postoji multiplayr.Pa ako netko ima volje da mi pojasni kako mogu igrat ga samo sa orginalom ili i ovako.Ako samo s orginalom gdje ste ga vi kupili?I dali u multiplayru igraju svi igraci iz cijeloga svijeta ili se samo moze igrati s nekim s kim se dogvorite.

Hvala unaprijed.
Ovako da počnem odgovarati pošto znam kako to funkcionira.Multiplayer močeš igrati samo ako imaš orginal igru odnosno cd-key.Ja sam ti ju kupil preko ebay-a i platil oko 150 kuna.U multiplayeru imas tri velika servera i u njima si može svako napraviti svoju igru u kojoj može izabrati oće koristiti modove ili neće i ako oće koje oće modove i može nazvati svoju igru kako oće i stavit lozinku naravno ako hoce.Naravno ako ti napravis "svoju igru" i stavis svoje modove i mapu i taj drugi mora imat iste modove i istu mapu koju si ti izabrao.eto toliko od mene ko te jos nešto zanima samo pitaj.

L

Luxonja

Guest
Ovako da počnem odgovarati pošto znam kako to funkcionira.Multiplayer močeš igrati samo ako imaš orginal igru odnosno cd-key.Ja sam ti ju kupil preko ebay-a i platil oko 150 kuna.U multiplayeru imas tri velika servera i u njima si može svako napraviti svoju igru u kojoj može izabrati oće koristiti modove ili neće i ako oće koje oće modove i može nazvati svoju igru kako oće i stavit lozinku naravno ako hoce.Naravno ako ti napravis "svoju igru" i stavis svoje modove i mapu i taj drugi mora imat iste modove i istu mapu koju si ti izabrao.eto toliko od mene ko te jos nešto zanima samo pitaj.

Hvala ti kao prvo sto si mi u tako kratkom roku odgovorio.I da imam jos jedno pitanje.Kako to nakraju sve funkcionira recimo ja ocu ic na tvoju igru i ja imam svoju farmu ili radim za tebe???To mi bas nije jasno, nego recimi svoje dojmove o toj igri u multiplayu.Dali dosadi??

btw: Dali je dobra ova igra tu za multiplayr http://www.farming-simulator.com/fs2011Purchase.php ???? Oni su bas tu igricu napravili.

I da kada zbaliram bale sta s njima da radim, dali ih mogu prodati ili samo iskrcat sebi na farmu?

Posljednje uređivanje od moderatora:
Z

Zetor 2511

Guest
I da kada zbaliram bale sta s njima da radim, dali ih mogu prodati ili samo iskrcat sebi na farmu?[/QUOTE]

bale otpeljaš tamo na jednu traku i sa vilicama ih staviš na tu traku i dobiš pare

L

Luxonja

Guest
I da kada zbaliram bale sta s njima da radim, dali ih mogu prodati ili samo iskrcat sebi na farmu?

bale otpeljaš tamo na jednu traku i sa vilicama ih staviš na tu traku i dobiš pare[/QUOTE]

A ta traka je na farmi mojoj?

AntonioJD

Iskusan lik
Premium
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,417
lsScreen_2011_07_20_15_27_54.png

lsScreen_2011_07_20_15_32_50.png

AntonioJD

Iskusan lik
Premium
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,417
zasto je taj profarm tako zanimlljiv?! Drugacija mapa koja je opet bezveze i novi modovi.

Na vrh