• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

J

jasmin001

Guest
opet ja mozda sam malo i dosadan ali stacu forum je namijenjen za razgovor o toj temi e posto igram igricu po deseti put sad sam je bas poceo igrat ali me zanima jedno jos dok se igra igrica kroz neko vrijeme jel se traktor pokvari-nema brzine i tak ili samo kao ostari ili grijesim.,.,.,.,

AntonioJD

Iskusan lik
Premium
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,417
Mapa je 350.2 a link sam ja tesko nasao za skinuti. Neznam koj je bio link. Google-aj malo i vjerojatno ćeš naći negdje za skinuti. :)

V

vedo

Guest
opet ja mozda sam malo i dosadan ali stacu forum je namijenjen za razgovor o toj temi e posto igram igricu po deseti put sad sam je bas poceo igrat ali me zanima jedno jos dok se igra igrica kroz neko vrijeme jel se traktor pokvari-nema brzine i tak ili samo kao ostari ili grijesim.,.,.,.,

Nažalost griješiš,traktori se ne mogu kvariti,ali imaju neki traktori stari,zahrđali skin,neki opet imaju prljavi skin(koji se može oprati visokotlačnim peračem)

jer mi moze ko scriptat da mi na traktoru rade rotirke i radni sati

Skineš sebi pack rotirki na ls.uk,pročitaš upute i ubaciš ih preko Giants Editora.Radne sate je jebeno ubaciti na traktor...

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
evo ja krenul na orginal mapi igrat...pšenica mi se isplatila...dobro ju uvalio...i sjela mi kapitalna od NH T8050 pa sam kupil MAN 18.464 i prikolicu...odma složil povišenja na nju i idemo polako skidat kukuruz...
ergela se sprema za pokret...
NH TF78 electra plus---NH TX66---NH TM190 GREEN---MAN 18.464

iii krenuli..:!:

mene malo TX mučil nekaj ga je** malo mu je previše osam redi..:roll:
jedna tabla gotova...

MAN prvi put na polju...

na povratku iz silosa stali na :drinkers: ja i kompa malo :partyman:...hehe

iii za kraj MAN 18.464 my edit....

Posljednje uređivanje:

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
Fric, nemoj se uvrjedit, al ti kad postaš ove slike, ti se previše uživiš xD

ma neuživim se neg da bude ko stvarno...al je zajebancija...:lol::rolleyess:

Matija6

Član
Tu od
12 Stu 2010
Poruka
54
kaj ti je ovo crno na prvoj i zadnjoj fotki malo ispod de piše kolko je sati u igri
da nisu neki vanzemaljci

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
hhahah Fric, legendo :D

Neboj se, to je Fric samo označio fotke :D Nisu vanzemaljci jos podolazili u igre ;)

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,102
Kako slikaš,ekran ima igrica svoj program ili....imam 2009 a neznam slikat,a stavio bi slike

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
kaj ti je ovo crno na prvoj i zadnjoj fotki malo ispod de piše kolko je sati u igri
da nisu neki vanzemaljci

to sam stavil neku cijev na prikolicu bezveze pa sam ju zabil zbrisat i tak je ostala...moram to maknut...

Kako slikaš,ekran ima igrica svoj program ili....imam 2009 a neznam slikat,a stavio bi slike

na tipkovnici imaš tipku "Prt Scr SysRq" stiščeš tu tipku i on slika...a slike sprema u My documents>My Games>Farming simulator 2009>Screenshots...to ti je too...

J

josip21

Guest
to sam stavil neku cijev na prikolicu bezveze pa sam ju zabil zbrisat i tak je ostala...moram to maknut...

na tipkovnici imaš tipku "Prt Scr SysRq" stiščeš tu tipku i on slika...a slike sprema u My documents>My Games>Farming simulator 2009>Screenshots...to ti je too...

Poz fric ev upravo probam uslikat al nema nikakvih slika u datoteki screnshot ?
Koja je to tocno tipka "Prt Scr SysRq" men je prtsc f8?
Jel ta?
Hvala

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
Poz fric ev upravo probam uslikat al nema nikakvih slika u datoteki screnshot ?
Koja je to tocno tipka "Prt Scr SysRq" men je prtsc f8?
Jel ta?
Hvala

na tipkovnici kak imaš one tipke "gore dolje ljevo desno" iznad njih ti se nalazi ta tipka i na njoj ti piše "Prt Scr SysRq" do nje je "Scroll Lock" i "Pause Break"..:!:

Najnoviji postovi

Na vrh