• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
Uskoro ce fotke i od mene :D
Samo treba cekat da se uploada :S

dok stavljaš slike na forum....kad upload-aš slike ispod slike ti piše "forum code" i to kopiraš i stavljaš na forum taj link i onda se odmah prikazuje slika:!::!:

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
Mene zanima, da li vi bacate gnojivo na njive ? :D

ja sam na jednom bacal,a na drugom nisam,a sve isto...kak to nemam pojma:?:
na 2009 moraš gnojit i špricat da sve izraste ak ne pognojiš onda su rupe kao di ne izraste,a ovo šiša ko ludo netreba gnoja..:shock:

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
Misliš da netreba ?????

Posij jednu njivu bez da bacaš gnojivo, strpaj u par prikolica, ostavi u prikolicama, poslje toga istu njivu posij i baci gnojivo, i stavi u druge prikolice, pa onda usporedi gdje imaš više roda ! :)
Ja svaku gnojim i umjesto da kombajn ode napravi 1 krug on bude pun, kod mene napravi pola kruga i bude pun :D

V

vedo

Guest
Mene zanima, da li vi bacate gnojivo na njive ? :D

Kako da ne,to mi je obavezno! :mrgreen: I ja sam primjetio da u FS 2011 ne mora se bacati gnojivo,ali ja ipak bacam.Na jednoj njivi razbacujem đubre,na drugoj prskam,a na trečoj bacam vještačko đubrivo 8)

BTW.

http://www.youtube.com/watch?v=L42AjU8D8II

P.S-nema zvuka,nešto me YT zaje****

Posljednje uređivanje od moderatora:
J

josip21

Guest
Kako da ne,to mi je obavezno! :mrgreen: I ja sam primjetio da u FS 2011 ne mora se bacati gnojivo,ali ja ipak bacam.Na jednoj njivi razbacujem đubre,na drugoj prskam,a na trečoj bacam vještačko đubrivo 8)

BTW.

http://www.youtube.com/watch?v=L42AjU8D8II

P.S-nema zvuka,nešto me YT zaje****

Super modovi! E gdje si skinuo onu rotodrljaču i sijacicu uniju? Jel moze link?Hvala.

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
kako se baca gnojivo u 2009 di su životinje?meni nije nista jasno

imaš za skinut Manure Mod--stajski gnoj...prikolice za stajnjak...
imaš i silos za umjetni gnoj i rastepače za njega...

J

jasmin001

Guest
a taj prozorcic u gornjem lijevom uglu neznam kako se zove dali se on naknadno ukljuci posto to umene nema bilo je nekad i sad je nestalo vec duze vremena

Najnoviji postovi

Na vrh