• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

AntonioJD

Iskusan lik
Premium
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,417
Na kombajnu se heder dize sa PAGE UP i PAGE DOWN jel znate mozda kako da stavim da dizem normalno samo s V ?? Hvala unaprjed ako netko zna ;D

L

Luxonja

Guest
Na kombajnu se heder dize sa PAGE UP i PAGE DOWN jel znate mozda kako da stavim da dizem normalno samo s V ?? Hvala unaprjed ako netko zna ;D

Moras ic u postavke i tamo namjestit.

L

Luxonja

Guest
Moze mi neko reci kako da uzmem svoj save iz svog kompa di se nalazi??

J

jasmin001

Guest
dali neko moze malo pojasnit ovaj mod strawMod posto vidim da se spominje u forumu i to kako slagat male bale .,.,.,

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
dali neko moze malo pojasnit ovaj mod strawMod posto vidim da se spominje u forumu i to kako slagat male bale .,.,.,

Da ti ja probam pomoc...

Straw mod, imas sa njime mozes raditi sa vecim balama a i sa onim obicnim ( koje dobijes u igri)

Moras downloadat prikolicu za taj straw mod i ti kada ides kraj bala samo stisces "/" kod Num locka, i one ti se same kupe u prikolicu i same se slažu, nemogu spast nemogu se niti micat, a ne ono kao u igri sta moras traktorom utovarit, pa dok ti utovaris, kad krene sve pospada , i tako :D

Z

Zetor 2511

Guest
Da ti ja probam pomoc...

Straw mod, imas sa njime mozes raditi sa vecim balama a i sa onim obicnim ( koje dobijes u igri)

Moras downloadat prikolicu za taj straw mod i ti kada ides kraj bala samo stisces "/" kod Num locka, i one ti se same kupe u prikolicu i same se slažu, nemogu spast nemogu se niti micat, a ne ono kao u igri sta moras traktorom utovarit, pa dok ti utovaris, kad krene sve pospada , i tako :D

a kaj onda ih iskipaš ili

L

Luxonja

Guest
Dali mi neko moze reci kako nadem di se nalazi save???Tamo di je instalirana igra ali gdje kako se zove ime te datoteke????

J

jasmin001

Guest
Dali mi neko moze reci kako nadem di se nalazi save???Tamo di je instalirana igra ali gdje kako se zove ime te datoteke????

Save se nalazi u my documents,my games,FarmingSimulator2011, i pise ti savegame

J

jasmin001

Guest
chlas hvala na odgovoru pomogomije mnogo evo vec skidam mod pa da pokusam

L

Luxonja

Guest
Save se nalazi u my documents,my games,FarmingSimulator2011, i pise ti savegame

hvala ti puno jasmine.Nego vidim da pricate za bale ja takoder imam jako velikih problema sa njima :S.Nemogu je stavit na onu traku nikako.

J

jasmin001

Guest
nisam ni ja mogao ali sam nasao rijesenje tako sto sam skinuo mapu gdije ima da se bale samo izbace kao sto iskipas zito psenicu tako i bale i tad dobijes novac

V

vedo

Guest
a kaj onda ih iskipaš ili

Iskipaš sa tipkom "*" ,ali ima jedan problem,jer kad ih iskipaš one se raspu okolo :? Zato ako nemaš baleschreder,zaboravi na ovu prikolicu,jer nemaš gdje ostaviti bale

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
ja to radim na malo besmislen način :D

Tamo u orig. mapi di je ono skladište i di je traka na koju se stavljaju bale, izmedju toga dvoje ima prolaz, tu dodjem i parkiram, i onda namjestim na koju stranu cu kipat, i kad ih istovarim one se istovare u skladištu i automatski dobijem €€ :D

AntonioJD

Iskusan lik
Premium
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,417
E imam mapu bez toga bale shredera. Aj dajte mi link za to molim vas i recite kako da stavim u igru??

AntonioJD

Iskusan lik
Premium
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,417
Bilo je danas posla :)

John Deere bale slagao

lsScreen_2011_07_23_20_35_29.png

Pa tanjurao

lsScreen_2011_07_24_00_34_20.png

Pa je JD 6410 rotodrljao

lsScreen_2011_07_24_00_35_01.png

I na kraju Tucano novi kojeg sam kupio jer sam prodao Lexiona. Kud mi je bio prevelik jos mi se i trgo onda sam ga slozio i prodao :D

lsScreen_2011_07_24_00_35_15.png

Posljednje uređivanje:

Najnoviji postovi

Na vrh