• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

darebn

Član
Tu od
19 Tra 2011
Poruka
146
Evo ovako zanima me kako se moze napraviti mapa za fs 2011 ? Koji programi se koriste,valjda nije komplikovano kao modovi?

V

vedo

Guest
Evo ovako zanima me kako se moze napraviti mapa za fs 2011 ? Koji programi se koriste,valjda nije komplikovano kao modovi?

Eh za mapu ti treba ja mislim samo Giants Editor,ali okani se toga,ako misliš praviti mapu ispočetka,to je jako komplikovano :madmana:

Možeš jedino editovati neku mapu po svom,to ti je lako :)

V

vedo

Guest
Evo koja sličica:

Morao sam se snadbiti drvima,pa sam zovnuo rođaka sa Claasom Arionom da mi pomogne izvlačiti trupce

Evo i mašine sa kojom smo ih izvlačili...

I počeli smo...odmah na početku bilo je propinjanja,ali neda se Claas :shock:

Jooooš izvlačenja

Evo nešto što je već ranije bilo složeno...

darebn

Član
Tu od
19 Tra 2011
Poruka
146
Eh za mapu ti treba ja mislim samo Giants Editor,ali okani se toga,ako misliš praviti mapu ispočetka,to je jako komplikovano :madmana:

Možeš jedino editovati neku mapu po svom,to ti je lako :)

Pa da i mislio sam da editujem neku mapu samo sa pogresno napisao. Da li se i za editovanje koristi giants editor ?

pajo11

Novi član
Tu od
19 Kol 2011
Poruka
18
pozdrav...ja već duže vrijeme pratim ovaj forum ali sam se tek sad regao...pa da vas nešto pitam...želi li netko besplatan profarm? netreba org key niti org igru :)

A

antonio1997

Guest
pozdrav...ja već duže vrijeme pratim ovaj forum ali sam se tek sad regao...pa da vas nešto pitam...želi li netko besplatan profarm? netreba org key niti org igru :)

kako misliš besplatan profarm,ako ti netreba slobodno mi ga daš,jel može??

salyn

Aktivni član
Tu od
25 Lip 2011
Poruka
348
normalno... kak ga mozemo dobit????:supz::supz:

V

vedo

Guest

Smrdi mi na prevaru...

pajo11

Novi član
Tu od
19 Kol 2011
Poruka
18
ovak...prvo downloadate ovo --> http://www.megaupload.com/?d=J9TZMHAG

kad to downloadate morate imati instaliran 2.2 patch ...nakon toga idete u my documents--->my games--->farming/landwirtschafts--->pdlc2.1 i tamo zaljepite to što se downloadali...uđite u igru i uživajte...2TXCK-7ETPE-8SA57-PLQ22-MHFB8 koristite ovaj key nakon što instalirate patch 2.2...meni ovako radi...ak će vama neznam...:)

pajo11

Novi član
Tu od
19 Kol 2011
Poruka
18
Smrdi mi na prevaru...

nije prevara..nije virus...to je fajl koji se pojavi kad instaliraš profarm s onog cd-a...sad samo se taj fajl stavi u mapu u koju dođe kad bi ga instalirao s onog cd-a...
@Vedo ako nećeš...nemoraš :D

Najnoviji postovi

Na vrh