• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

E

ekky97

Guest
ejj mene zanima zna li tko kod za Farming simulator 2011 MP ja skinem patch i trazi neki kod a ja ga neznam..zna li mozda tko??

unaprijed hvala..

Z

Zetor 2511

Guest
vedo možže link od onih škara sa kojima izvlačiš trupce traktor imam al nemam te škare

AntonioJD

Iskusan lik
Premium
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,417
180 cm bale, najveće, a balirka je odlična :D Slažeš u work mode vani kad klikneš " X " i špage mjenjaš, bala zakon izgleda.

pajo11

Novi član
Tu od
19 Kol 2011
Poruka
18
slike stižu navečer...danas smo bili cijeli dan u šumi...tek sad sam došo na komp...

matija0001

Novi član
Tu od
21 Lis 2010
Poruka
1
jel mi može ko dat cd-key za ls 11
izbrisal sam ga radi patch 2.2

Neće ti pajdaš nitko dati cd-key jer manje više svi imamo orginal igricu,a svatko mora imat svoj key u privatnosti i nedavat ga nikome.Probaj neki piratsk key i šljakat će ti,al nećeš moć igrat MP... :scratch

Matija6

Član
Tu od
12 Stu 2010
Poruka
54
Neće ti pajdaš nitko dati cd-key jer manje više svi imamo orginal igricu,a svatko mora imat svoj key u privatnosti i nedavat ga nikome.Probaj neki piratsk key i šljakat će ti,al nećeš moć igrat MP... :scratch

nemoj rec ti se šališ
pa znam da nemrem igrat MP ako nemam oriđiđi igru :axe:

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
tovario sam one velike, sa New Holland balirkom, one ogromne kockaste bale, sta su bile na LS 09 straw mod !

Najnoviji postovi

Na vrh