• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

pajo11

Novi član
Tu od
19 Kol 2011
Poruka
18
t4050.png

tg285.png

tx-65.png

komb.png

vader.png

start.png

mapa.png

evo par slika...za koji dan stižu slike radova... :)

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
kolega daj ti sliku di si stavil onaj drek kaj smo skinuli..!!!!
I daj nam onda objasni sve po redu sto si i kako radio. Znaci sta si prvo instalirao. patch ili si prvo to ubacio u onu mapu ili kako vec. Vremena ima, zato udri po tipkovnici.

Matija6

Član
Tu od
12 Stu 2010
Poruka
54
a kak nemreš poslat te traktore
odi u ono mapu vehicles i tam nadi GS datoteku i moddesc itd i to stavi u winrar i posalji
jel bi mogal to napravit

pajo11

Novi član
Tu od
19 Kol 2011
Poruka
18
I daj nam onda objasni sve po redu sto si i kako radio. Znaci sta si prvo instalirao. patch ili si prvo to ubacio u onu mapu ili kako vec. Vremena ima, zato udri po tipkovnici.

instalirate igru...instalirate patch 2.2..nemojte stavljati eng fix....stavite taj fajl u mapu pdlc2.1(ona se nalazi u My documents :arrow: my games :arrow: land/farming :arrow: pdlc2.1) i pokrenite igru i trebalo bi raditi...matija to pod vehicles pa pod steerable i tamo se nalaze samo originalni strojevi... mogu slikat...

pajo11

Novi član
Tu od
19 Kol 2011
Poruka
18
probajte prije stavljanja te datoteke ući u igru i nek učita mapu pa onda provjerite...

AntonioJD

Iskusan lik
Premium
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,417
A jeste navalili na profarm.

Kod mene se danas počelo kombajnirat malo kasnije.

Ova trojka je vozila.

lsScreen_2011_08_21_21_19_13Kopiraj.png

A ova dvojka je kombajnirala.

lsScreen_2011_08_21_21_21_29Kopiraj.png

lsScreen_2011_08_21_21_24_22Kopiraj.png

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
ja sam del u tu mapu taj fajl i neče dok pokrenem igricu niš me ne traži onak key i uopče nema one mape nit modva nit ničeg...:!::!::!:bdw..našel sam objašnjenje al na slovenskom i isto to piše nutra i opet niš od tog....:mad::mad::mad::oops:

pajo11

Novi član
Tu od
19 Kol 2011
Poruka
18
evo slika mape :

ja sam del u tu mapu taj fajl i neče dok pokrenem igricu niš me ne traži onak key i uopče nema one mape nit modva nit ničeg...:!::!::!:bdw..našel sam objašnjenje al na slovenskom i isto to piše nutra i opet niš od tog....:mad::mad::mad::oops:

e pa tam od slovenaca sam i ja saznal..napravili su vodič...

Matija6

Član
Tu od
12 Stu 2010
Poruka
54

haha izgleda da imamo isti problem
ja sam to onda sve ljepo izbrisal jer mi je zbog patch 2.2 igra se rušila nakon 5 min igre

Najnoviji postovi

Na vrh