• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

B

BAGERISTA

Guest
Pozdrav svima,,,,
Dobio sam igru za dijecu,,,fermer simulator2011,,.
Kod instaliranja,,,je sve na njemačkom,,,ali nije bitnmo snašao sam se,,,ali je problem kad oču pokrenut igru,,,napiše mi da CPU too old.iSSe2 reqired,,,,ako neko zna šta treba bio bih mu jako zahvalan........:scratch:scratch
Igra je spržena.......:blackeye

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
Pozdrav svima,,,,
Kod instaliranja,,,je sve na njemačkom,,,ali nije bitnmo snašao sam se,,,ali je problem kad oču pokrenut igru,,,napiše mi da CPU too old.iSSe2 reqired,,,,ako neko zna šta treba bio bih mu jako zahvalan........:scratch:scratch

bojim se da niš od igranja....CPU too old znači da je procesor pre star i ne podržava nove igrice...:?

B

BAGERISTA

Guest
Hvala ti,,,,ako ništa,,,i tako je u planu kupit,,,novi stroj,,jer ovaj je pomočni,,,,prdnula mi ja matičnma,,na bivšem.......a ne isplati se uzimat nju,,,,,a šteta,,,bio je stroj,,i dosta je toga bilo nadograđeno,,,,ali otom potom..........:blackeye:blackeye,,,idemo po novi,,,za koji mijesec,,nek se dijeca strpe........

Dali bi vrtio 2009,,ili je i tamo,,,problem kad otvorim nema mi odmah za instalirat,,,,ma vidit čemo .............

Hvala ti još jednom..:partyman::partyman:

zeko2511

Član
Tu od
20 Ruj 2010
Poruka
144
Pozdrav svima,,,,

tak je bilo i meni kad sam donesel igricu od frica...sprženu...al kupil sam oriđiđi igricu i nema nikakvog too old radi ko beba

B

BAGERISTA

Guest
A vidit čemo,,,valjda če delat,,,:weedman:
Dali ima koji key,,,,ili se je samo instalira,,da znam,,,i pitaju dijeca,,dali treba modove skidat,,ili ima več životinje unutra,,,i ostalo ča ide s njom,,,(štala traktori,kombaji,itd):confused:

Ništa čeka se novi stroj,,i to je to......

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
A vidit čemo,,,valjda če delat,,,:weedman:
Dali ima koji key,,,,ili se je samo instalira,,da znam,,,i pitaju dijeca,,dali treba modove skidat,,ili ima več životinje unutra,,,i ostalo ča ide s njom,,,(štala traktori,kombaji,itd):confused:

Ništa čeka se novi stroj,,i to je to......

sad su se prebacili na Deutz Fahr mašineriju......traktori i kombajni te silokombajn...malo veči izbor ima sad...farma,silos za silažu...itd..sad se kupuju krave koje imaju pašnjak i mogu hodat (ko prave)...i ima pun kufer hala,garaža,šupa...ugl. puno bolje neg 2009....

Matija6

Član
Tu od
12 Stu 2010
Poruka
54
ja danas (jucer) kupil IMT kosu
game2011082217083602.jpg
[/URL][/IMG]
i kak se tovare bale kad nemaš FL
traktor u prvu grabu :weedman:
game2011082218003624.jpg
[/URL][/IMG]
game2011082218031108.jpg
[/URL][/IMG] :lol:

zeko2511

Član
Tu od
20 Ruj 2010
Poruka
144
matija6 jel može link od te tvoje čudesne balirke...neda mi se tražit po netu ima previše tih modova

Karlovačka

Novi član
Tu od
5 Pro 2010
Poruka
12
Landwirtschafts Simulator 2012 je kraj ove godine ili početkom iduće godine biti dostupan u trgovinama.

Ovdje je popis navodno funkcija:
Multiplayer (poboljšava)
Stoka (krave, svinje)
DEUTZ FAHR traktora i druge marke
Vogel i Noot više strojeva
više opreme (veliki Tedders, Grablje veliki, veliki gnojivo tenk, veća opterećenja vagona, spremnik vagoni>> Sve je to sada, i što je u DLC pakete)
Voće sorte će ostati isti (možda jedan ili dva više vrsta voća)
Stare opreme kada pokrenete novu igru za boravak
drugim poljoprivrednicima na kartici (u single player modu)
Tu će biti nekoliko karata, može se odabrati na početku (npr. bioplin postrojenja sa i bez ...)
možete kupiti bilo koju zgradu to (npr. Bale Shredder za 80.000 €, ...)
možete kupiti kutije
Instrumenti mogu slomiti
da neće biti sezone
To će naravno biti pomagača wi Eder

UPDATE 2011/6/2:
Oprema brandova u LS12: Pöttinger, Horsch, Vogel & Noot, Kotte, Bergmann, možda Fliegl.
Traktor marke u LS12: Deutz Fahr i (Fendt, Valtra, Massey Ferguson New Holland i).
Solarni paneli i vjetar turbine (možete kupiti i onda postaviti bilo gdje)
To je bioplinskog postrojenja u DLC paket 2 tipa.
Pomagači su poboljšani, tako da oni također mogu uzeti okreće.
Sva oprema i instalacije iz DLC paket 1 + 2 će biti uključeni!
Sytsemvorraussetzungen će ostati oko iste.

UPDATE 22/07/2011:
Postoji jedan ili više bušenje (kao što je Duh VADERSTAD 600S iz Profarm).
Tu će biti više navijača.
Možda će se okrugli loptu vozilo zbirke.
Stroh-/Heuballen svibanj moći hraniti životinje i deponij stajskog gnoja na brodu mogu učiniti kako bi dobili sranje.
U prizemlju teksture ponovno su poboljšani, naročito Düngtextur.
To će vjerojatno biti rasipač gnojiva.
tu će vjerojatno biti prometnih traka.
može biti instaliran jedan Abfahrhelfer s ograničenom funkcije.
Oprema vjerojatno može biti prljav.

UPDATE 20/08/2011:
Horsch Direksaatdrille 3m (u Platinum Edition i LS12)
Nova vrsta voća: rajčica u staklenika, staklenika smješten bilo gdje na karti (u Platinum Edition i LS12)
Biljke morati> fade> napuniti zalihe vode>> spremnika prikolica na rijeci / moru, a zatim ispunite spremnika stakleničkih (u Platinum Edition i LS12)
"Real" Siloschieben (u LS12)
Plug / Kultivator teksture ovisi o smjeru uređaja (samo u LS12)
za početak malo dvorište, koje se može sama modernizirati (u LS12)
presušivanje voća, koje se mogu navodnjavati ili (u LS12)
Prevedeno sa njemačkog!

B

BAGERISTA

Guest
sad su se prebacili na Deutz Fahr mašineriju......traktori i kombajni te silokombajn...malo veči izbor ima sad...farma,silos za silažu...itd..sad se kupuju krave koje imaju pašnjak i mogu hodat (ko prave)...i ima pun kufer hala,garaža,šupa...ugl. puno bolje neg 2009....

Evo dijeca presretna,,,,i čekaju novi komp,,,,pa da krenu s igrom..
Nači poslje ako oče,,mogu unutra trpat ostalo preko modova,,ako sam dobro skužio...............,,mada ima več po tvom opisu unutra dosta toga,,.
Igrali su 2009,,tamo je bilo par garaža,,i štala bez stoke.....

Matija6

Član
Tu od
12 Stu 2010
Poruka
54
matija6 jel može link od te tvoje čudesne balirke...neda mi se tražit po netu ima previše tih modova[/QUOTE]

to ti je JD balirka
[url]http://www.ls-uk.info/downloads/34/17132[/url]
ja delam 140-160 cm bale
[url]http://www.ls-uk.info/downloads/34/17197[/url] manual za balirku
a sa ovim tovarim bale
[url]http://www.ls-uk.info/downloads/44/17533[/url]
:partyman:

V

vedo

Guest
Evo ja malo kombajnirao...Deutz-fahr 5690 HTS...

...i John Deere 6820+Hilken 18t

Zatim je stigao Rujo 892+zelena Sipma da baliraju...

Ali mu je bilo teško,pa sam zelenu Sipmu zamijenio crvenom,manjom...

Ups :mad:

zeko2511

Član
Tu od
20 Ruj 2010
Poruka
144
Evo ja malo kombajnirao...Deutz-fahr 5690 HTS...

...i John Deere 6820+Hilken 18t

Zatim je stigao Rujo 892+zelena Sipma da baliraju...

Ali mu je bilo teško,pa sam zelenu Sipmu zamijenio crvenom,manjom...

Ups :mad:

lijepe slike vedo...moram i ja malo nešt nabacit...vruće je pa mi se ni igrat neda

AntonioJD

Iskusan lik
Premium
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,417
@salyn jel mi hoćeš poslat taj Krone BigM500, znaš da ja nemogu preko uploadeda skidat?!

Najnoviji postovi

Na vrh