• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

J

jasmin001

Guest
Dali vi te bale samo prodajete ili nesto drugo radite sa njima,ja sam cuo da se mogu i kravam da daje ali neznam kako .,.,.,

AntonioJD

Iskusan lik
Premium
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,417
Mislim da se na profarmu može dat bala kravama i mislim da se može na nekim mapama, ali nisam siguran.

pajo11

Novi član
Tu od
19 Kol 2011
Poruka
18
da tako je...na profarm mapi možeš kravama dat bale...a možeš ih pustit i tamo di se stvara gnoj od krava i one nestanu i stvori se više gnoja...

salyn

Aktivni član
Tu od
25 Lip 2011
Poruka
348
Dali vi te bale samo prodajete ili nesto drugo radite sa njima,ja sam cuo da se mogu i kravam da daje ali neznam kako .,.,.,

na jednoj mapi se mogu koristiti kao štraja za krave...dobijes jedan rastepac s kojim mozes balu rasturiti

V

vedo

Guest
Šta ovo niko ne igra FS???Evo ja ću otpuhati prašinu sa teme

Zetor 7340+SIP sk 80+Hilken 18t

Malo poziranja...

Onda sam zapao jbg,iako nije bilo blata,ali zeko nije mogao maknuti odavde.

Srećom,Torpedo ga je sa lakoćom izvukao :mrgreen:

Transport do silosa...

AntonioJD

Iskusan lik
Premium
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,417
Kako stavljate razno razne smajlice? Meni su bili na desnoj strani prije i sad ih nema ??

AntonioJD

Iskusan lik
Premium
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,417
Krepo Ruja :D

lsScreen_2011_08_25_12_19_04Kopiraj.png

Na vrh