matija0001
Novi član
- Tu od
- 21 Lis 2010
- Poruka
- 1
jel mi može netko reći gdje bi mogao promijenit komande za npr.kombajn. konkretno,na laptopu nemam tipke f1,f2,f3 itd.pa bi htio da promjenim...
ne to....zkj ima tak puno MBJD kobajn sa hederon
ako ne vidiš KUPI NAOČALEEEEEEEE :lol::lol::madmana:
Skini pa ces vidjeti zasto ima. Ima par modova u tom zip fileune to....zkj ima tak puno MB
Pozdrav...Zanima me da li vi imate orig. igre ?
Ima li servera gdje ste vi, gdje vi igrate, kakvi modovi i to sve ?
I zanima me, imam brzinu neta 4 mb, pa da li sa tim mogu igrat na nekim serverima ?
Pajo aj mi reci da li ti imas original igru ili si skinio s neta. Jer bas sada gledam nesto. Neke verzije koje skines sa neta imaju mapu pdlc a neke pdlc2.1www.ls-slo.si moraš se registrirati za pristup forumu i chatu...
Pajo aj mi reci da li ti imas original igru ili si skinio s neta. Jer bas sada gledam nesto. Neke verzije koje skines sa neta imaju mapu pdlc a neke pdlc2.1
Ako si skinio sa neta daj link. Mozda je u tome poanta.
Ja na koju god verziju instaliram nemam to.
Da, na to mislim. Zato vjerujem da za pro farm mora biti posebna mapa.
neznam zašto više nemogu igrato ls 2011,instalirao sam patch i više opče nemogu igrat:butthead:
Pajo aj mi reci da li ti imas original igru ili si skinio s neta. Jer bas sada gledam nesto. Neke verzije koje skines sa neta imaju mapu pdlc a neke pdlc2.1
Ako si skinio sa neta daj link. Mozda je u tome poanta.
Ja na koju god verziju instaliram nemam to.
Nekuzis me, nema veze.imam igru skinutu s neta...skidrow verzija...ovo što kažeš za dlc 1 i 2 ... ta mapa se zove pdlc2.1 vjerojatno taj "p" znači profarm...
Ovako mene zanima dali zna netko jel je bio kad i kolko je cijena na vikend popustu na steamu za LS 2011. Ako je manje od 100 kn na popustu zamolio bih nekog od forumaša da mi kupe preko kartice LS na moj acc a ja mu pošaljem brojeve bona za mobitel.