• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

matija0001

Novi član
Tu od
21 Lis 2010
Poruka
1
jel mi može netko reći gdje bi mogao promijenit komande za npr.kombajn. konkretno,na laptopu nemam tipke f1,f2,f3 itd.pa bi htio da promjenim...

Matija6

Član
Tu od
12 Stu 2010
Poruka
54
jel zna ko kakav kombajn da ima nagib na zadnjoj osovini i na hederu
tj da mu nebu ovosni od cijelom kobajnu
ko na traktoru prednji most (na MF 240 oliver itd ):confused:

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
Pozdrav...Zanima me da li vi imate orig. igre ?
Ima li servera gdje ste vi, gdje vi igrate, kakvi modovi i to sve ?
I zanima me, imam brzinu neta 4 mb, pa da li sa tim mogu igrat na nekim serverima ?

matija0001

Novi član
Tu od
21 Lis 2010
Poruka
1
Pozdrav...Zanima me da li vi imate orig. igre ?
Ima li servera gdje ste vi, gdje vi igrate, kakvi modovi i to sve ?
I zanima me, imam brzinu neta 4 mb, pa da li sa tim mogu igrat na nekim serverima ?

oni koji igraju MP imaju da org.key.
ima servera da,kako nebi bilo. u ponudi su ti 3 servera pa možeš na koji hoćeš.
modovi ti moraju bit baš za MP,a ako nisu možeš sa njima u :toimonster: ...
moja brzina neta je isto takva tak da igra bez problema,osim nekada kad šteka net al onda mi je sve u banani...

tinda

Član
Tu od
20 Kol 2011
Poruka
592
neznam zašto više nemogu igrato ls 2011,instalirao sam patch i više opče nemogu igrat:butthead:

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
www.ls-slo.si moraš se registrirati za pristup forumu i chatu...
Pajo aj mi reci da li ti imas original igru ili si skinio s neta. Jer bas sada gledam nesto. Neke verzije koje skines sa neta imaju mapu pdlc a neke pdlc2.1
Ako si skinio sa neta daj link. Mozda je u tome poanta.
Ja na koju god verziju instaliram nemam to.

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
A neke imaju obje datoteke. Ja mislim da za taj pro farm treb biti jos posebna mapa. Ovo dlc i dlc2.1 ja mislim da je to za one dodatke sto kupis po 8 eura. Znaci postoji dlc 1 i dlc 2. Sve brijem da svaki od tih nastvaka ako kupis ide u svoju mapu. Tako bi trebalo onda da bude i sa ovim. Mozda se varam. Ali sta god da sam pokusao, nece.

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
Usput da pitam, ima li tko zainteresiran za nabavku original igri. Znaci da ta osoba nabavi igre a mi mu uplatimo novac na racun.

Matija6

Član
Tu od
12 Stu 2010
Poruka
54
neznam zašto više nemogu igrato ls 2011,instalirao sam patch i više opče nemogu igrat:butthead:

izbriši patch
ja sam imam l isti problem nakon 5 min igranja ogra mi je zaštekala :madmana:

pajo11

Novi član
Tu od
19 Kol 2011
Poruka
18
Pajo aj mi reci da li ti imas original igru ili si skinio s neta. Jer bas sada gledam nesto. Neke verzije koje skines sa neta imaju mapu pdlc a neke pdlc2.1
Ako si skinio sa neta daj link. Mozda je u tome poanta.
Ja na koju god verziju instaliram nemam to.

imam igru skinutu s neta...skidrow verzija...ovo što kažeš za dlc 1 i 2 ... ta mapa se zove pdlc2.1 vjerojatno taj "p" znači profarm...

AntonioJD

Iskusan lik
Premium
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,417
Ovako mene zanima dali zna netko jel je bio kad i kolko je cijena na vikend popustu na steamu za LS 2011. Ako je manje od 100 kn na popustu zamolio bih nekog od forumaša da mi kupe preko kartice LS na moj acc a ja mu pošaljem brojeve bona za mobitel.

Matija6

Član
Tu od
12 Stu 2010
Poruka
54
Ovako mene zanima dali zna netko jel je bio kad i kolko je cijena na vikend popustu na steamu za LS 2011. Ako je manje od 100 kn na popustu zamolio bih nekog od forumaša da mi kupe preko kartice LS na moj acc a ja mu pošaljem brojeve bona za mobitel.

onda bi ja poslal pare ako treba
i da košta 150 kn

AntonioJD

Iskusan lik
Premium
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,417
Ma to znam, ali ipak mi je previše to pa zato pitam jel ima neke vikend popuste. Imam CSS na steamu njega sam kupio preko popusta frend mi kupio preko kartice i ja njemu brojeve s bona pročitao i to je to. Stari mi neda karticu, a želio bih original igru zbog MP.

Najnoviji postovi

Na vrh