• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
ovak...prvo downloadate ovo --> http://www.megaupload.com/?d=J9TZMHAG

kad to downloadate morate imati instaliran 2.2 patch ...nakon toga idete u my documents--->my games--->farming/landwirtschafts--->pdlc2.1 i tamo zaljepite to što se downloadali...uđite u igru i uživajte...2TXCK-7ETPE-8SA57-PLQ22-MHFB8 koristite ovaj key nakon što instalirate patch 2.2...meni ovako radi...ak će vama neznam...:)
Neradi. Neznam kako tebi radi ali sve sam napravio kao sto si naveo ali nema nista od toga.

pajo11

Novi član
Tu od
19 Kol 2011
Poruka
18
neznam...ako nevjerujete ja ću vam poslikat da imam profarm a nemam org igru...

EDIT: znate zašto mi je nestalo ono gore u lijevom kutu koje pokazuje koji je gumb za koju funkciju kada sam instaliral patch 2.1 ili 2.2?

Posljednje uređivanje:

pajo11

Novi član
Tu od
19 Kol 2011
Poruka
18
nemrem ti poslat jer je profarm kao patch...imaš exe file pokreneš upišeš key ako imaš org ili kopiraš u ovu mapu ak nemaš original...nemaš posebno modove...

Matija6

Član
Tu od
12 Stu 2010
Poruka
54
ja sam skinul cijeli profarm i onaj kaj si ti rekal
ali đabeeeeeeeeeee ništa zirov
nema đabe ni u stare babe :evil::butthead:

pajo11

Novi član
Tu od
19 Kol 2011
Poruka
18
ako skineš cijeli profarm onda trebaš baš key...a ovaj fajl samo prekošpiraš u mapu...za vas neznam al meni radi i na laptopu i na PC-u...

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
ako skineš cijeli profarm onda trebaš baš key...a ovaj fajl samo prekošpiraš u mapu...za vas neznam al meni radi i na laptopu i na PC-u...

ja sam stavil taj fajl u sve moguče mape od landa i neče..:!::!::!::!::!::!:

Matija6

Član
Tu od
12 Stu 2010
Poruka
54
a kaj si ti dobil kad si to napravil
jel sad možeš igart mp ili kaj
daj malo napiši kaj sve imaš itd :scratch

AntonioJD

Iskusan lik
Premium
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,417
Tucano i JD 7810 su kombajnirali, a ja baliro odmah.

lsScreen_2011_08_19_11_02_52.png

lsScreen_2011_08_19_11_12_36.png

lsScreen_2011_08_19_11_18_37.png

lsScreen_2011_08_19_11_24_01.png

Pa smo parkirali bale :D

lsScreen_2011_08_19_23_26_10.png

lsScreen_2011_08_19_23_37_56.png

pajo11

Novi član
Tu od
19 Kol 2011
Poruka
18
ne nemrem igrati MP jer nemam original igru...imam 2 new holland traktora...2 kombajna...hedere i kolica za njih...3 ili 4 prikolice Fliegl.... za prikolice imam nastavke za gnoj i onu cijev za pretovar i mogu dodati napred osovinu za prikolicu običnu ili duplu....sijačica vaterstad...i novu mapu Riverside...

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
ne nemrem igrati MP jer nemam original igru...imam 2 new holland traktora...2 kombajna...hedere i kolica za njih...3 ili 4 prikolice Fliegl.... za prikolice imam nastavke za gnoj i onu cijev za pretovar i mogu dodati napred osovinu za prikolicu običnu ili duplu....sijačica vaterstad...i novu mapu Riverside...

ee aj mi reci kak tebi radi a nama neče..aj ti slikaj di si ti to stavil..:!::!::!:

Matija6

Član
Tu od
12 Stu 2010
Poruka
54
mene je ko i obocno nemam NH ni mape :butthead:
E mistick daj mi reci kak te sluzi JD balirka i kolko velike bale delaš :partyman:

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
Osjetim da ovdje nesto smrdi...uzasno:butthead: :supris:
De ti koju sliju nabaci ovdje da mi to vidimo.
Ak nista drugo posalji nam svoje postavke pa cemo i mi to imati. Znaci komplet to gdje si stavio.

Najnoviji postovi

Na vrh