• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

V

vedo

Guest
Znači nema ništa ni od mog platinum edition-a... :?
Šteta što ovo nije kao LS 2009 Gold Edition,skineš,instaliraš i igraš :cry:

E

ekky97

Guest
ejj mene zanima sta znaci onaj zeleni volan u gornjem desnom ćošku?? hvalaaa..
:):gitarist::|

salyn

Aktivni član
Tu od
25 Lip 2011
Poruka
348
ejj mene zanima sta znaci onaj zeleni volan u gornjem desnom ćošku?? hvalaaa..
:):gitarist::|

to znaci da ti se volan ne vraca u prvobitni polozaj nego ostane kak ga ostavis...
bar ja tak mislim
:scratch:scratch

E

ekky97

Guest
nariktaš volan i stisneš 5 (one sa strane brojke )
ali ti to nema svaki traktor

okk hvalaaa a mene zanima moze li se ls-2011 igrati sa volanom za PC???:weedman:

Tomo Vinkovic

Novi član
Tu od
8 Tra 2011
Poruka
5
Vise mi je dosta cekanja da neko napravi normalnog Tomu Vinkovica i odlucio sam ga napraviti sam i zato vas molim da mi napisete sve o modeliranju i o tome kako se pravi mod ako moze sve u detalje hvala unaprijed i veliki pozz :D:D:D:D

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
Vise mi je dosta cekanja da neko napravi normalnog Tomu Vinkovica i odlucio sam ga napraviti sam i zato vas molim da mi napisete sve o modeliranju i o tome kako se pravi mod ako moze sve u detalje hvala unaprijed i veliki pozz :D:D:D:D
Evo ovdje ces PRONACI sve sto ti treba. Nadam se da sam bio od VELIKE pomoci....hahhaha.....:D
http://www.google.hr/

V

vedo

Guest
npr 3dmax GS i ostali programi za djecu :finga:

Hahahahahaha programi za djecu :mrgreen: :mrgreen:

@Tomo Vinković-o gore navedenim programima ni ne pomišljaj,jer se ti programi obrađuju na fakultetu,pogotovo 3D Max, :evil:

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
Hahahahahaha programi za djecu :mrgreen: :mrgreen:

@Tomo Vinković-o gore navedenim programima ni ne pomišljaj,jer se ti programi obrađuju na fakultetu,pogotovo 3D Max, :evil:
Koje gore navedenim programima. Mislis li i na Autodesk Maya 2011

Najnoviji postovi

Na vrh