• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

Tomo Vinkovic

Novi član
Tu od
8 Tra 2011
Poruka
5
Za pocetak samo mi recite gdje da pocnem sta prvo trebam uraditi pri pravljenju moda

Posljednje uređivanje:

Matija6

Član
Tu od
12 Stu 2010
Poruka
54
jel zna ko kakvu mapu da nije baš prevelika ali da je dobro uredena za traktore od 70 do 160 konja

matija0001

Novi član
Tu od
21 Lis 2010
Poruka
1

jel ima možda netko ovakvu mašinu??
ako ima jel može link za download??tnx
ništa,zajeb...

E

ekky97

Guest
mene zanima zna li netko neku mapu sa puno njiva u stranama??

HVALAAA..

code

Dobro znana faca
Tu od
30 Ožu 2008
Poruka
2,155
Jel može pojašnjenje oko farming s 2011.

Imam na farmi silose za silažu i mogućnost kipanja silaže direkt u staju za hraniti stoku..

A kada kipam u silos,kad se napuni dođe cerada i šta onda? Jel mogu kako iz silosa tovariti pa voziti u staju ili šta?!?

matija0001

Novi član
Tu od
21 Lis 2010
Poruka
1
kakvu...nema slike
:scratch

neznam stavit sliku,al dobro...
zanima me balirka koja ima odmah i za rolanje bala,sve u kompletu pa ako netko ima htio sam tažit link.nadam se da ste vidjeli takav mod.
jel ima netko??

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
mene još uvjek zanimaju potencijalni igraći za MP

Gledaj, i ja bi vjerojatno nabavio MP, samo cekam da izadje platinum, da vidim kakvo je stanje sa tim, pa koje se isplati kupit cu...

AntonioJD

Iskusan lik
Premium
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,417
Dlc packovi mi netrebaju tako da se ne obazirem na plantinum, ja ću vjerojatno ovaj tjedan ako bog da imat original.

Najnoviji postovi

Na vrh