• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
Kako si naručio ?
Ako je preko Ebaya mozes mi dat link odakle si naručio, jer se ja tamo neznam snać :S

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
Je li itko od vas naručio FS putem ebaya ?? Ako jest molim ga da mi se javi :S

Ili ako mi netko moze kupiti igricu, pa da mu platim bonovima ??

Posljednje uređivanje:
E

ekky97

Guest
evo jos jednom pitam mene zanima zna li netko neku mapu sa puno njiva u stranama??

:?:

E

ekky97

Guest
Ne kuzim mapa u ' stranama ' sta bi ti to trebalo znacit?

pa lijepo da mi neko nađe neku mapu sta u njoj se nalazi povrsina sa stranama.
NPR. da ja kosim travu na nekoj njivi u strani.
KUŽITELI STA HOCU REC??

E

ekky97

Guest
ali mi ne kuzimi kaj ta rijec #STRANAM# znaci :madmana::madmana:
brijeg ili kaj

da "BRIJEG" takva me mapa zanima da u njoj ima brijegova ili da mi date link od neke najbolje mape za vas..pomozite

Tomo Vinkovic

Novi član
Tu od
8 Tra 2011
Poruka
5
Ipak mi treba pomoc moze li netko napraviti ovaj j.... motor za tomu jer vec 3 dana radim na tome i uvijek ispadne pogresno :madmana::madmana::madmana::madmana:

AntonioJD

Iskusan lik
Premium
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,417
Klein Niedersachsen V4. Predobra mapa. Solidna veličina, ima brijegova, ima sve što treba osim zone za krave i baleshredera, ali možeš kupit krave i možeš vozit gnoj i gnojnicu.

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
jaoo..opet me uhvatila želja za igranjem..haha..imam malo puno virusa na kompu pa sad čekam da to očisti..skinul pun kufer modova..poslje slike..:D:heart:

Najnoviji postovi

Na vrh