• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

matija0001

Novi član
Tu od
21 Lis 2010
Poruka
1
prvo downloadaj ovo http://www.megaupload.com/?d=B03R2CT9...i otvori nekim torrent klijentom(bittorrent...utorrent..vuze etc.) i pričekaj da ti skine igru(1GB)
a za dalje evo upute...
. Burn or mount
2. Install the game (included)
3. Copy the content from FiGHTCLUB on DVD to game dir
4. When asked for a serial enter:
JFMWX-ARCFP-CDPPM-FDWJ4-QPD8L
5. Run installer again and choose Install Platinum-Content
6. When asked for a serial enter:
3C9365DA34E1994
7. Run the game
8. If you like it BUY it!

meni neće da download-a na megaupload,na ovom linku nezz zažto. možda ti znaš??? :?:

AntonioJD

Iskusan lik
Premium
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,417
Jel zna možda kako maknuti da mi se traktor ne zamaže, da nije washable?

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
ajmo ljudi..ko ima blender nek se javi..:!:

imam posla za nekog..:!:

ko hoče konvertirat..:!::?:

Matija6

Član
Tu od
12 Stu 2010
Poruka
54
Jel zna možda kako maknuti da mi se traktor ne zamaže, da nije washable?

meni se cini da to moras brisat u modDesc i u xy.xml pise ti washable i to obrisi ili samo promejenis onu texturu de je zmaza sa onom cistom tak da imas 2 ciste texture a je 1 cistu u 1 zamazanu :eek:
nadam se da si me skonto (valjda ti nisam zakopliciral ) :lol:

darebn

Član
Tu od
19 Tra 2011
Poruka
146
Moze li mi ko reci koliko trazi LS platinum edition?( koliko rama , koliko jaka graficka )
Da znam da li da je skidam .

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,448
Pa da malo citas moje postove od prije nebi ovo napisao. Nema 2012.
Mjesto 2012 je izasao platinum edition. Svake dvije godine izlazi novi FS. Znaci izlazi tek 2013. A sto se slike tice brijem da se to netko poigrao u photoshopu.

steta bogzna kaj bu još poboljšano budel druga originalna mapa i budul modovi pasali sa ls 2011 u 2013 jer ja nedam sve imt-e

Posljednje uređivanje:
J

jasmin001

Guest
Evo mene opet hehehe nisam igrao jedno vrijeme ali posto sad posla se nema onda malo igranje
Neko je postavio mod sa kojim moze se iskipat prikolica na svako mijesto dali se onda moze pokupit to opet u prikolicu.

Najnoviji postovi

Na vrh